- Konu Sahibi hayalimsensinugur
İns cnm ama tekrar hüsran olur diye cokkkk korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns cnm ama tekrar hüsran olur diye cokkkk korkuyorum
aynen en iyi tul bebek merkezi diye cogu kisi oraya gidiyo diye simarmislar galiba .. gitmicekse niye gitcek diyorlr .. iyi arastr karar ver canm nurayda ebru hanimda ama basarisiz olmusÜstü kapalı konuştu santraldeki kız canım sanki devlet sırrı , diyorum gidecek mi Yok , yani umutta mı kalacak evet bile demiyo hı hı diyo , tuhaflar gerçekten , hassas bi durum açık olsalarda bizim kafalar da rahat etse ya
hayir korkma hep iyi dusun hep dua et elimzden geleni yapalm takdr ALLAHinİns cnm ama tekrar hüsran olur diye cokkkk korkuyorum
aynen en iyi tul bebek merkezi diye cogu kisi oraya gidiyo diye simarmislar galiba .. gitmicekse niye gitcek diyorlr .. iyi arastr karar ver canm nurayda ebru hanimda ama basarisiz olmus
Acele etmeden arastr ve kalbinle sec canm ben cok arastrdm zor karar verdm ama selen hanim derkn kalbmle sectmBen burda iki kişi daha gördüm biri pozitif aldı diğeri negatif o da Cem beye geçecekti , kafam karışıyor işte güven kalmadı ki
Acele etmeden arastr ve kalbinle sec canm ben cok arastrdm zor karar verdm ama selen hanim derkn kalbmle sectm
Nescafe senin kacinci denemen
Hayirlisi olsn ins .. arastr canm mesela haziranda basyp basariya ulasan var mi diye .. bende senen hanmdaym ins basariya ulasrsam herkse tavsiye edecm cnku basari oranida yukskms zatm ayy ins ALLAHim nolurİlk denemem olacak canım
Canm ALLAH korusun belki bebek hastalikli dogcakti ALLAH seni korudu boyle dusun sukurle tekrar dene ama hep olumlu ol ve kalbnle kimi basarili hissedersn ona git mutlaka doktr hasta iliskside cok onemliBende cem bey istiyordum ama olmadı nasibim de ebru hanım varmis
NeCafe ben 24 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim.Bende başta ebru hanımı gönül rahatlığıyla seçtim ama sonrası malum
Cnm benim sorunum eşimde biraz değerler düşük ama sebepsiz interfelite diyorlar.çok şükür bende sorun yok.