• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahceci umut tup bebek merkezinde haziran ayi baslayanlar

Üstü kapalı konuştu santraldeki kız canım sanki devlet sırrı , diyorum gidecek mi Yok , yani umutta mı kalacak evet bile demiyo hı hı diyo , tuhaflar gerçekten , hassas bi durum açık olsalarda bizim kafalar da rahat etse ya
aynen en iyi tul bebek merkezi diye cogu kisi oraya gidiyo diye simarmislar galiba .. gitmicekse niye gitcek diyorlr .. iyi arastr karar ver canm nurayda ebru hanimda ama basarisiz olmus :(

aynen en iyi tul bebek merkezi diye cogu kisi oraya gidiyo diye simarmislar galiba .. gitmicekse niye gitcek diyorlr .. iyi arastr karar ver canm nurayda ebru hanimda ama basarisiz olmus :KK43:

Ben burda iki kişi daha gördüm biri pozitif aldı diğeri negatif o da Cem beye geçecekti , kafam karışıyor işte güven kalmadı ki

NeCafe ben 24 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim.Bende başta ebru hanımı gönül rahatlığıyla seçtim ama sonrası malum

İşte yaşın genç diye bence bi araştırma yapmıyor , acaba başta Selen hanıma ya da Cem beye gitsen yapacak mıydı bi sorgula sen bunu canım , bi de probleminiz ne belli mi , ben baştan genetik test falan yaptıralım mı demiştim o da istersen yaparız ama gerek Yok dedi , ısrar etsem yapacak onu anladım ama yönlendirmeyi o yapsa daha iyi olurdu , ben vesile olarak görmek istiyorum onları verecek olan Rabbim ama insan da neden olmadı diyo işte :(

Back