Histeroskopi işlemini tüp bebek merkezinde değilde başka bir yerde yaptırsam sorun olur mu acaba tecrübelilerden yardımını istiyorum 😍😍

umut2307

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2025
6
1
1
30
Histeroskopi işlemini tüp bebek merkezinde değilde başka bir yerde yaptırsam sorun olur mu acaba tecrübelilerden yardımını istiyorum 😍😍

Ben tıp fakültesinde prof a yaptırdım canım çok da memnun kaldım. 15K verdim ekonomikti de. Ofis histereskobiydi benim tanısal herhangi bir işlem yapılmadı içeride.

Yani transferin yapılacağı yerde yaptırmadınız değil mi
Benim doktorum tıp fakültesinde tüm işlemleri kendi yapacak. Ama sanırım transferi kim yapacaksa, histereskobiyi de o yapmak ister gibi geliyor. Tanısal mı olacak sizin işlem?

Benim doktorum tıp fakültesinde tüm işlemleri kendi yapacak. Ama sanırım transferi kim yapacaksa, histereskobiyi de o yapmak ister gibi geliyor. Tanısal mı olacak sizin işlem?
Tanısal olup rahme çizik işlemi yapılacak İstanbula gitmeden nasıl yaparım diye düşünmüştüm ilk transferim kimyasal olunca daha korkaklarak yaptırıyoruz

Back
X