- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.802
-
- Konu Sahibi panikataak
Hiç merkezlerle birebir fiyatlandırmayı görüştünüz mü yada hepsinde ayrı ayrı tedavi oldunuz mu,öyle olmalı ve hepsini kıyaslamış olmalısınız ki özellikle bahçeci para tuzağı diyebilesiniz,ama hayır burda okuduğunuz kadarıylaBenim bulunduğum şehirde imkanları epey iyi olan büyük bir şehir. Hastaneleri ve merkezleri kıyaslayınca fark var. Başka bir şehirle kıyaslayınca epey bir fark var. Burda bazı kişilerden de bunu okudum gördüm.
Evet Herşeyin en doğrusunu siz biliyorsunuz çoğu şeye de muhalefetiniz anladığım. Sadece burda okumak kıyaslama değil herkes bilir. Burda çoğu kişi benle aynı fikirde diye söyledim. Size deHiç merkezlerle birebir fiyatlandırmayı görüştünüz mü yada hepsinde ayrı ayrı tedavi oldunuz mu,öyle olmalı ve hepsini kıyaslamış olmalısınız ki özellikle bahçeci para tuzağı diyebilesiniz,ama hayır burda okuduğunuz kadarıyla
Doktorunuz kimdi
Zeki akkumDoktorunuz kimdi
Merhaba dondurulmus mu taze transfer mi oldunuzEğer maddi gücünüz yerindeyse gidebilirsiniz, ben laboratuvarları sebebiyle tercih ettim. Çok şükür iki gün önce pozitifi gördüm ama attığınız her adıma para veriyorsunuz nerdeyse.
merhaba, pgt işlemin sonuçlanması bazen 15 günü bulabiliyor. o yüzden dondurulması şart. önce embriyonun 5.güne gitmesi bekleniyor, 5 e gitmeyeni pgt ye göndermiyorlar. sonra biyopsi yapıp embriyoyu donduruyor. laboratuvara biyopsi yaptığı parçayı gönderiyorlar. sonuç gelinceye kadar da siz adet oluyorsunuz zaten mecburen bir sonraki aya kalıyor transfer.Merhaba dondurulmus mu taze transfer mi oldunuz
Ankara bahcecide paket fiyatı 50 bin rahim dinlendirme 8bin sanırım emin değilim. Doktor olarak da ben prof dr berfu demire gittim tavsiye ederimVe bahcecide bayan doktor tavsiyeniz. Doktorda erkek kadin ayrimim kendimi rahat hissetmek icin yoksa su goturmez bir gercek yuzdeluge doksek sanirim erkek doktorlar daha basarili
Zaten Ankara’da bir Berfu hoca bir de Aytaç hoca var başka yok,Ve bahcecide bayan doktor tavsiyeniz. Doktorda erkek kadin ayrimim kendimi rahat hissetmek icin yoksa su goturmez bir gercek yuzdeluge doksek sanirim erkek doktorlar daha basarili
Merhaba benimde 5. Gun embriyolarim donduruldu bahcecidemerhaba, pgt işlemin sonuçlanması bazen 15 günü bulabiliyor. o yüzden dondurulması şart. önce embriyonun 5.güne gitmesi bekleniyor, 5 e gitmeyeni pgt ye göndermiyorlar. sonra biyopsi yapıp embriyoyu donduruyor. laboratuvara biyopsi yaptığı parçayı gönderiyorlar. sonuç gelinceye kadar da siz adet oluyorsunuz zaten mecburen bir sonraki aya kalıyor transfer.
Eğer bildiğiniz genetik bir hastalığınız yoksa genelde isteğe bağlı oluyor. Çünkü maliyetli bir islem. Şubat ayında tek embriyo genetik test ücreti 325 euro ydu. Şimdi ne kadardır bilmiyorumMerhaba benimde 5. Gun embriyolarim donduruldu bahcecide
Pgt islemi istege bagli mi yapiliyor yoksa merkez zaten kendisi yapiyor mu? Bana pgt islemi ister misiniz diye sormadilar
Ben gittim çok pozitif çok ilgili ama çok yogunlar benim eşim fazla açıklama yapmaması dan şikayetçi idi ilki negatif oldu ikinci tuttu ve pozitifi gördüm 5+1im şuan merkez çok iyi ama malesef fiyatlar çok pahalıKesinlikle kızlar ilkte tutacağını bilsek hiç önemli değil para ama bir umut işte ben Mehmet Reşat asoğluna gitmek istiyorum ama bilmiyorum giden varmı memnuniyet nedir
Çok donanimlilar ama malesef çok pahali muayene ücreti ödüyorsun ilk girişte o altı ay geçerli hamilelik hariç ama sonra bir paket fiyatı var onu ödüyorsun ama içinde rahim dinlendirme ilaçlar dondurma gibi ücretler yok sadece direk odedigin bir fiyat şimdi zamlanmis temmuz ayından itibaren zamlı fiyatlar ben Nisan'da başladım temmuzda pozitif aldık cok şükür ikinci denemede biz toplamda 100bini buldu harcamamiz ki hala devam ediyorum iğneler hamileliğin onuncu haftaisna kadar sürüyor bir kutu üç gün gidiyor 750tl yani haftalık masrafta çok bilginiz olsunKızlar merhaba 2 Yıldır bebek düşüncemiz var ama maalesef olmuyor aşılama yaptırdık tutmadı tüp bebek için bahçeciyi önerdiler yaptıran veya başka merkez öneren memnun kalan yada süreç hakkında bir fikri olan varmı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
İstanbul bahçeci en son muayene 2800tl ilk girişte verilern paket fiyatı 52bin civarı rahim dinlendirme 12bin olmuş embriyo dondurma da o civardi galiba ya da değil net hatırlamıyorumSu an uzun bir aradan sonra tekrar tup bebek yaptirmaya kararverdigimiz icin arastirmadayim. Ankarada gurgan klinikle gorustuk. Yum.tollama transfer dondurma asagi yukari 60 bin oluyo. Bana ekstradan bi kac ilac ve tedavi yontemi hk tavsiyede bulundular oyle olunca da 100 bin hatta asiyor. Su an bu ay bahceveide guncel fiyat nedir bilen var mi?
14.haftadayim kannsulandirici iğne hala devam ediyor. 24 e kadar devam dedi doktorum. Tüp bebek yüksek riskli gebelik grubuna giriyormuş.ve bu gruplarda kan sulandirici çok önemli ve faydaliymisÇok donanimlilar ama malesef çok pahali muayene ücreti ödüyorsun ilk girişte o altı ay geçerli hamilelik hariç ama sonra bir paket fiyatı var onu ödüyorsun ama içinde rahim dinlendirme ilaçlar dondurma gibi ücretler yok sadece direk odedigin bir fiyat şimdi zamlanmis temmuz ayından itibaren zamlı fiyatlar ben Nisan'da başladım temmuzda pozitif aldık cok şükür ikinci denemede biz toplamda 100bini buldu harcamamiz ki hala devam ediyorum iğneler hamileliğin onuncu haftaisna kadar sürüyor bir kutu üç gün gidiyor 750tl yani haftalık masrafta çok bilginiz olsun
Benim lekelenmem olunca kan sulandiriciyi biraktirdi ve şuan kullanmıyorum o sanırım her hasta için değil diye biliyorum malesef tüp olduğu için evet daha dikkat etmek gerekiyor14.haftadayim kannsulandirici iğne hala devam ediyor. 24 e kadar devam dedi doktorum. Tüp bebek yüksek riskli gebelik grubuna giriyormuş.ve bu gruplarda kan sulandirici çok önemli ve faydaliymis
Benim de oldu hatta lekelenmenin ötesinde kanama ya kadar vardı. 2 gün ara verdirdi. Coraspirini bırak sadece iğne yap dedi. 13.haftada gittiğimde tekrar coraspirine başla dedi. El mecbur doktorun ağzından çıkacak olan kelimeye bakıyoruz. Ne derse sorgulamadan tamam diyoruz. Çok zor pozitifi gorsen bile hiç bir zaman için rahat etmiyor. Her muayeneye yüreğim ağzımda gidiyorum bi aksilikle karşılaşacak miyim diye.Benim lekelenmem olunca kan sulandiriciyi biraktirdi ve şuan kullanmıyorum o sanırım her hasta için değil diye biliyorum malesef tüp olduğu için evet daha dikkat etmek gerekiyor
O kdar haklisiniz ki bende öyleyim bugün keseyi gördüm acaba hafta çağırdığı da nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorumBenim de oldu hatta lekelenmenin ötesinde kanama ya kadar vardı. 2 gün ara verdirdi. Coraspirini bırak sadece iğne yap dedi. 13.haftada gittiğimde tekrar coraspirine başla dedi. El mecbur doktorun ağzından çıkacak olan kelimeye bakıyoruz. Ne derse sorgulamadan tamam diyoruz. Çok zor pozitifi gorsen bile hiç bir zaman için rahat etmiyor. Her muayeneye yüreğim ağzımda gidiyorum bi aksilikle karşılaşacak miyim diye.