- 16 Eylül 2023
- 48
- 22
-
- Konu Sahibi panikataak
Merhaba bende bu hafta volkan beye gittim onunla devam edeceğim siz memnun musunuz hangi aşamadasınızEvet bizde bht klinik volkan turan hocaya karar verdik. Sanırım bugün transferiniz olacak Allahım hayırlı haberler duymanızı nasip etsin
Şu yoruma hiç kulak asma. Düşünmeden bahçeciye git. Çünkü bu işte doktor işin %35 i, % 35 i embriyolog, % 30 unda laboratuvar. Diğer klinikler bahçeci ile rekabete edebilmek için fiyat kırıyorlar ama ona rağmen bahçeci tıklım tıklım. Çünkü gerçekten bu işte çok çok iyiler. Çünkü bu iş çok büyük teknoloji yatırımı gerektiriyor. Kendini döndüremeyen klinikler bu teknolojiye para ayırmadığı için kaliteden kısıyor. Ben de ablam da bahçecide ilk denememizde hamile kaldık. Bu arada fiyat farkı da öyle uçuk kaçık birşey değil 20-30 bin oynar belki arada ama 2.,3. Denemeye kalma ihtimalin daha az olur. Fiyat yüzünden başka bir yere gidersin astarı yüzünden pahalıya gelir.Bahçeci para tuzağı. Serdar koç’u araştırmanızı tavsiye ediyorum. Diğer merkezlerde 3 başarısız denemeden sonra serdar hocaya gittim. Serdar hocayla ilk denememizde ikizlere hamileyim hamd olsun
Merhaba bende yeni başladım bahçeci fulya merkeze ozkan hocaya siz memnunmusunuz süreçtenSaat 12 de benimdeFulya’da olacağım. İnşallah sizde fulyadasınızdır. Karşılaşırız belki
Ben kendisinden çok memnunum.Merhaba bende yeni başladım bahçeci fulya merkeze ozkan hocaya siz memnunmusunuz süreçten
Merhaba. Üstünden çok zamn geçmiş ama rahim dinlendirmeye bahçeci ücret alıyor mu?Eğer maddi gücünüz yerindeyse gidebilirsiniz, ben laboratuvarları sebebiyle tercih ettim. Çok şükür iki gün önce pozitifi gördüm ama attığınız her adıma para veriyorsunuz nerdeyse.
Alıyor. Hemde işlem şöyle oluyor . Yumurta toplanan gün rahim dinlendirme ücretide alınıyor. Eğer doktorunuz yapmaz ise para iadesi yapıyorlar ama o gün dinlendirme ücretide alınıyor.Merhaba. Üstünden çok zamn geçmiş ama rahim dinlendirmeye bahçeci ücret alıyor mu?
Teşekkür ederim cevap için. Rahim dinlendirme dediğimiz adet döneminin geçmesini beklemek değil mi neyine para alıyorlar anlamadım.Alıyor. Hemde işlem şöyle oluyor . Yumurta toplanan gün rahim dinlendirme ücretide alınıyor. Eğer doktorunuz yapmaz ise para iadesi yapıyorlar ama o gün dinlendirme ücretide alınıyor.
Bizcede çok saçma ama yapıyorlar maalesef ben geçtiğimiz mayıs -eylül arası tedavi gördüm. O dönemde bu sekildeydi belki değişmiştirTeşekkür ederim cevap için. Rahim dinlendirme dediğimiz adet döneminin geçmesini beklemek değil mi neyine para alıyorlar anlamadım.
Yok değişmedi aynı bende yeni transfer oldum dinlendirmeli aynı anlattığınız gibiBizcede çok saçma ama yapıyorlar maalesef ben geçtiğimiz mayıs -eylül arası tedavi gördüm. O dönemde bu sekildeydi belki değişmiştir
Peki rahim dinlendirme ücreti ne kadar alıyorlarYok değişmedi aynı bende yeni transfer oldum dinlendirmeli aynı anlattığınız gibi
14.400 alıyorlarPeki rahim dinlendirme ücreti ne kadar alıyorlar
Sağol canım teşekkür ederim.14.400 alıyorlar
Bebek yaptın inşallah oldu inşallahKızlar merhaba 2 Yıldır bebek düşüncemiz var ama maalesef olmuyor aşılama yaptırdık tutmadı tüp bebek için bahçeciyi önerdiler yaptıran veya başka merkez öneren memnun kalan yada süreç hakkında bir fikri olan varmı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
İnşallah Rabb'im istediğini verdi sanaBen Mehmet Bey'e gidiyorum. Kendisiyle ilk görüşmemiz çok güzel geçmişti. Her şeyi konuşmuştuk fakat sonrasında süreç başladığında yoğunluktan dolayı çok kısa bir süre görüyorsunuz kendisini. Ama bi şekilde aradığınızda, soru sorduğunuzda cevapsız kalmıyorsunuz. Ben şu anda 2tane dondurulmuş embriyom ile transfer için adet olmayı bekliyorum. Labaratuvarının çok iyi olması bahçeçiyi seçmem için en büyük sebepti. Umarım hayırlısıyla pozitif sonucu bir an önce alırız hepimiz