Bahçeci tüp bebek

Ben Ankara bahçecide tedavi gördüm ger aradığımda doktorumun cep telefonuna ulaştım,siz İstanbul’da mısınız

Bizde bahçeci sağlık fulya da tedavideyiz eşim Bülent Erol beyde tedavi görüyor benim doktorum ise Lale Susan Karakış biz memnunuz adetimi bekliyorum 2.günü iğnelere başlatıcak yumurta toplama günü eşim ise mikro tese ameliyatı olucak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin

Bende fulya bahçecide Remzi Abalıda tedavi görüyorum ilaçlar iğneler ile birlikte 70 bini buluyor şuan OPU oldum transferi bekliyorum. Seçme sebebim laboratuvarının gelişmiş olması ve eşimin doktorunun önerisiydi. Söz konusu kurduğun en büyük hayalin gerçekleşmesi ise en iyi bilinen yeri tercih ediyorsun riske atmamak için maddi kaybı göze alarak. Bizde öyle yaptık. Şuan için çok memnunuz olmasa bile elimden geleni yaptım keşke demeyeceğim.

Merhaba bende 2 yıldır evliyim eşimle ikimizdede hiç bir sorun olmamasına rağmen çocuğumuz olmuyor bahçeci de özkan özdamara gitmeyi düşünüyorum umarım iyi sonuçlar alırız bizde

Bende bahçecide tedavi gördüm 70 tuttu çok fark yok,niye bahçeliye para tuzağı diyorlar anlamadım ama hala daha ilaçlara devam ediyorum o yüzden aylık eczaneye 3-4 bin gidiyor
Merhaba benimde bugün bahçeci Ankarada yumurta toplamam yapıldı berfu hoca tarafından sizin doktorunuz kimdi birde bana ilk seferde tek embriyo transferi yapabiliriz dendi ben 2 tane istedim biri tutmazsa biri tutar ihtimalim artar yada ikizlerim olur diye.
Size 2 embriyo mu transfer edildi acaba

Merhaba benim doktorum Aytaç bey,ilk 3 transferde tek yükleme yapmıyorlar.Benim 10.tüp benek denemem olduğu için 2 transfer yapıldı

Bende bahçeci umutta Ebru Öztürk ile tedavimi oldum. Hoca gerçekçi biri

Bende bahçecide tedavi gördüm 70 tuttu çok fark yok,niye bahçeliye para tuzağı diyorlar anlamadım ama hala daha ilaçlara devam ediyorum o yüzden aylık eczaneye 3-4 bin gidiyor
Merhaba birşey soracağım bilginiz varsa eğer rahim dinlendirme sürecinden sonra transfer sürecine geçince ayrı bir ödeme yapılıyor mu

Merhaba birşey soracağım bilginiz varsa eğer rahim dinlendirme sürecinden sonra transfer sürecine geçince ayrı bir ödeme yapılıyor mu
Merhaba yok yapılmıyor, zaten ödemeyi yumurta toplamada bitirmiş oluyorsunuz,sonrasında eczaneden aldığınız ilaç masraflarımoluyor

Merhaba yok yapılmıyor, zaten ödemeyi yumurta toplamada bitirmiş oluyorsunuz,sonrasında eczaneden aldığınız ilaç masraflarımoluyor
Tamamdır yumurta çözdürme falan deyince rahim dinlendirmede donmuş oluyorlar ya o yüzden sordum ilk defa yaptırdığım için bilmiyorum

Erkek tipi sorun varsa kesinlikle bahçeciyi öneriyorum

Aranızda erkek infertilitesi olup tedavi gören var mı ???
Evet benm eşimde ileri hareketlilik ve morfoloji 0 dı. 9 yumurtadan 5 tane 5 gün embriyosu oluştu ve biri ile ilk denemede hamileyim çok şükür. Benm doktorum sperm varsa erkekteki problemi sorun etmedi buluruz düzgün sperm dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…