- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.802
-
- Konu Sahibi panikataak
Ben Ankara bahçecide tedavi gördüm ger aradığımda doktorumun cep telefonuna ulaştım,siz İstanbul’da mısınızGitmeyi planlayanlara şunu söyleyebilirim evet ilgililer fakat sadece hemşireler ve asistanlarla muhattap oluyorsunuz dru sadece muayenede 30 saniye görüyorsunuz. Bence drun yaklaşımıda çok önemli sonuçta o kadar para veriyosun ama soruları cevapları hep hemşirelerle konuşuyorsun. Açıkcası benim suan gittiğim dr bana herşeyi en ince detayına kadar anlatıyor sohbet ediyor. Şuan transfer aşamasındayım cuma test günüm hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
60-65 bin arası tuttu dondurma, çözdürme ücretleri dahilSizin ne kadar tuttu acaba ilaçlar hepsi dahil
Bende bahçecide tedavi gördüm 70 tuttu çok fark yok,niye bahçeliye para tuzağı diyorlar anlamadım60-65 bin arası tuttu dondurma, çözdürme ücretleri dahil
Bende fulya bahçecide Remzi Abalıda tedavi görüyorum ilaçlar iğneler ile birlikte 70 bini buluyor şuan OPU oldum transferi bekliyorum. Seçme sebebim laboratuvarının gelişmiş olması ve eşimin doktorunun önerisiydi. Söz konusu kurduğun en büyük hayalin gerçekleşmesi ise en iyi bilinen yeri tercih ediyorsun riske atmamak için maddi kaybı göze alarak. Bizde öyle yaptık. Şuan için çok memnunuz olmasa bile elimden geleni yaptım keşke demeyeceğim.Kızlar merhaba 2 Yıldır bebek düşüncemiz var ama maalesef olmuyor aşılama yaptırdık tutmadı tüp bebek için bahçeciyi önerdiler yaptıran veya başka merkez öneren memnun kalan yada süreç hakkında bir fikri olan varmı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba bende 2 yıldır evliyim eşimle ikimizdede hiç bir sorun olmamasına rağmen çocuğumuz olmuyor bahçeci de özkan özdamara gitmeyi düşünüyorum umarım iyi sonuçlar alırız bizdeKızlar merhaba 2 Yıldır bebek düşüncemiz var ama maalesef olmuyor aşılama yaptırdık tutmadı tüp bebek için bahçeciyi önerdiler yaptıran veya başka merkez öneren memnun kalan yada süreç hakkında bir fikri olan varmı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba benimde bugün bahçeci Ankarada yumurta toplamam yapıldı berfu hoca tarafından sizin doktorunuz kimdi birde bana ilk seferde tek embriyo transferi yapabiliriz dendi ben 2 tane istedim biri tutmazsa biri tutar ihtimalim artar yada ikizlerim olur diye.Bende bahçecide tedavi gördüm 70 tuttu çok fark yok,niye bahçeliye para tuzağı diyorlar anlamadımama hala daha ilaçlara devam ediyorum o yüzden aylık eczaneye 3-4 bin gidiyor
Merhaba benim doktorum Aytaç bey,ilk 3 transferde tek yükleme yapmıyorlar.Benim 10.tüp benek denemem olduğu için 2 transfer yapıldıMerhaba benimde bugün bahçeci Ankarada yumurta toplamam yapıldı berfu hoca tarafından sizin doktorunuz kimdi birde bana ilk seferde tek embriyo transferi yapabiliriz dendi ben 2 tane istedim biri tutmazsa biri tutar ihtimalim artar yada ikizlerim olur diye.
Size 2 embriyo mu transfer edildi acaba
İlk 3 denemede tek embriyo transferi yapıyorlar yasal olarak yazdığım yanlış gitmişMerhaba benim doktorum Aytaç bey,ilk 3 transferde tek yükleme yapmıyorlar.Benim 10.tüp benek denemem olduğu için 2 transfer yapıldı
Bahçeci de kaçıncı denemeniz acaba burda ilkinden mi tuttuMerhaba benim doktorum Aytaç bey,ilk 3 transferde tek yükleme yapmıyorlar.Benim 10.tüp benek denemem olduğu için 2 transfer yapıldı
Evet ilk tuttuBahçeci de kaçıncı denemeniz acaba burda ilkinden mi tuttu
Bende bahçeci umutta Ebru Öztürk ile tedavimi oldum. Hoca gerçekçi biriKızlar merhaba 2 Yıldır bebek düşüncemiz var ama maalesef olmuyor aşılama yaptırdık tutmadı tüp bebek için bahçeciyi önerdiler yaptıran veya başka merkez öneren memnun kalan yada süreç hakkında bir fikri olan varmı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba birşey soracağım bilginiz varsa eğer rahim dinlendirme sürecinden sonra transfer sürecine geçince ayrı bir ödeme yapılıyor muBende bahçecide tedavi gördüm 70 tuttu çok fark yok,niye bahçeliye para tuzağı diyorlar anlamadımama hala daha ilaçlara devam ediyorum o yüzden aylık eczaneye 3-4 bin gidiyor
Merhaba yok yapılmıyor, zaten ödemeyi yumurta toplamada bitirmiş oluyorsunuz,sonrasında eczaneden aldığınız ilaç masraflarımoluyorMerhaba birşey soracağım bilginiz varsa eğer rahim dinlendirme sürecinden sonra transfer sürecine geçince ayrı bir ödeme yapılıyor mu
Ovitrelle varMerhabalar elinde tedavisinde geriye kalan meriofert gonalf olan varmı
Tamamdır yumurta çözdürme falan deyince rahim dinlendirmede donmuş oluyorlar ya o yüzden sordum ilk defa yaptırdığım için bilmiyorumMerhaba yok yapılmıyor, zaten ödemeyi yumurta toplamada bitirmiş oluyorsunuz,sonrasında eczaneden aldığınız ilaç masraflarımoluyor
Biz de bahçeci bülent erol a gitmeyi düşünüyoruz erkek faktörlü olduğu için. Ama tüp bebeği orada mı yaparız yoksa başka yere mi gideriz bilmiyorum. Hani ilkinde tutacağı kesin olsa o parayı insan görmez bile. Yeter ki olumlu olsun
Erkek tipi sorun varsa kesinlikle bahçeciyi öneriyorumKızlar merhaba 2 Yıldır bebek düşüncemiz var ama maalesef olmuyor aşılama yaptırdık tutmadı tüp bebek için bahçeciyi önerdiler yaptıran veya başka merkez öneren memnun kalan yada süreç hakkında bir fikri olan varmı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Evet benm eşimde ileri hareketlilik ve morfoloji 0 dı. 9 yumurtadan 5 tane 5 gün embriyosu oluştu ve biri ile ilk denemede hamileyim çok şükür. Benm doktorum sperm varsa erkekteki problemi sorun etmedi buluruz düzgün sperm dediAranızda erkek infertilitesi olup tedavi gören var mı ???