- 13 Mart 2015
- 152
- 172
- 34
-
- Konu Sahibi panikataak
Kardeşim o hastanenin koordinatörlüğünü yapmıştı bir dönem doktor kadrosunun iyi olduğunu duymuştum , size şans getirsin. Evet pazArtesi günü transfer oldum sanırım bu tüp bebek tedavi süresinin en acısız kısmıydı şimdiden söyleyeyim kesinlikle stres yapılmayacak kadar kısa bir sürede oldu bittiEvet bizde bht klinik volkan turan hocaya karar verdik. Sanırım bugün transferiniz olacak Allahım hayırlı haberler duymanızı nasip etsin
15 dklık kısa bir işlem hiç acı yok diyemem toplanan yumurta sayısına göre acının şiddeti artabiliyor ama asla dayanılmayacak bir ağrı değil aksine toplanan yumurta çok olunca o ağrıya şükrediyorsunuz , hiç korkmayınKızlar yarın yumurta toplama işlemim var bahçecide. Çok korkuyorumişin garibi kendimde anestezi hemşiresiyim bana güzel şeyler söyleyin nolurrr
Merhabalar benimde yarın yumurta toplama var :) bahcecideKızlar yarın yumurta toplama işlemim var bahçecide. Çok korkuyorumişin garibi kendimde anestezi hemşiresiyim bana güzel şeyler söyleyin nolurrr
Ayy öyle mi saat kaçta ?Merhabalar benimde yarın yumurta toplama var :) bahcecide
Kısa sürdüğünü biliyorum aslında. Opu işlemindeki hastalara sedasyon vermişliğim bile var ama iş kendime gelince biraz tırsar oldum :))) ilk anestezi alışım olacak15 dklık kısa bir işlem hiç acı yok diyemem toplanan yumurta sayısına göre acının şiddeti artabiliyor ama asla dayanılmayacak bir ağrı değil aksine toplanan yumurta çok olunca o ağrıya şükrediyorsunuz , hiç korkmayın
Benimde ilk olacak o yüzden heyecanlıyım 12 de sizin peki ve hangi bahcecide olacaksınız :)Kısa sürdüğünü biliyorum aslında. Opu işlemindeki hastalara sedasyon vermişliğim bile var ama iş kendime gelince biraz tırsar oldum :))) ilk anestezi alışım olacak
Saat 12 de benimdeBenimde ilk olacak o yüzden heyecanlıyım 12 de sizin peki ve hangi bahcecide olacaksınız :)
Ben çıktım opudan siz ne yaptınız ?Benimde ilk olacak o yüzden heyecanlıyım 12 de sizin peki ve hangi bahcecide olacaksınız :)
ne kullanıyorsunuz onuncu haftaya kadar merak ettmÇok donanimlilar ama malesef çok pahali muayene ücreti ödüyorsun ilk girişte o altı ay geçerli hamilelik hariç ama sonra bir paket fiyatı var onu ödüyorsun ama içinde rahim dinlendirme ilaçlar dondurma gibi ücretler yok sadece direk odedigin bir fiyat şimdi zamlanmis temmuz ayından itibaren zamlı fiyatlar ben Nisan'da başladım temmuzda pozitif aldık cok şükür ikinci denemede biz toplamda 100bini buldu harcamamiz ki hala devam ediyorum iğneler hamileliğin onuncu haftaisna kadar sürüyor bir kutu üç gün gidiyor 750tl yani haftalık masrafta çok bilginiz olsun
Bende çıktım Altunizadede oldum ben çok şükür 7yumurta toplanmış öyle söyledi Mehmet hocam sizin pekiiiiBen çıktım opudan siz ne yaptınız ?
Tam 12 de alındım içeride 5 dk daha sorular sorduktan sonra anestezi verildi odaya da 17 gece gelmişim yanı 10 dk durmuşumBen çıktım opudan siz ne yaptınız ?
yaa bende öyle korkarak girdim ki ama güzel ilerledi her şey şükür. İyi gibiyim şimdilik. Ne güzel uykuydu o öyle yahuTam 12 de alındım içeride 5 dk daha sorular sorduktan sonra anestezi verildi odaya da 17 gece gelmişim yanı 10 dk durmuşum
Evet evet ama karnımda sağ tarafım nasıl agri yaptı çıkınca agri kesici iğne verdiler geçti sonra eve geldim bi uyumuşum 5e kadaryaa bende öyle korkarak girdim ki ama güzel ilerledi her şey şükür. İyi gibiyim şimdilik. Ne güzel uykuydu o öyle yahu
Kaç yumurtanız toplandı acaba ve sizin taze transfer mi olacak dondurulmuş mu :)yaa bende öyle korkarak girdim ki ama güzel ilerledi her şey şükür. İyi gibiyim şimdilik. Ne güzel uykuydu o öyle yahu
Bebeğin kalp atışını duyana kadar estrofem 10.haftaua kadar ise iğnenin adını hatırlamıyorum onuncu haftaya kadar da onu vuruldum şuan 17. Haftadayiz çok şükürne kullanıyorsunuz onuncu haftaya kadar merak ettm
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu hafta regl olacağım onunla beraber başlayacağız sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum Allah’ın iziyleKardeşim o hastanenin koordinatörlüğünü yapmıştı bir dönem doktor kadrosunun iyi olduğunu duymuştum , size şans getirsin. Evet pazArtesi günü transfer oldum sanırım bu tüp bebek tedavi süresinin en acısız kısmıydı şimdiden söyleyeyim kesinlikle stres yapılmayacak kadar kısa bir sürede oldu bitti
Çok şükür pozitif sonuç aldım , umarım sağlıkla devam ederÇok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu hafta regl olacağım onunla beraber başlayacağız sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum Allah’ın iziyle
Çok sevindim maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsinÇok şükür pozitif sonuç aldım , umarım sağlıkla devam eder
Amin darısı sağlıkla sizlerin olsunÇok sevindim maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin