-
- Konu Sahibi panikataak
Bahçeci azosperm konusunda baya başarılı ben de randevu aldım. Hayırlısı artıkErkek tipi sorun varsa kesinlikle bahçeciyi öneriyorum
Nerde oturuyosunuzOvitrelle var
Embriyoözdürmede ücret verilmiyor ama fazladan embriyonuz kalp dondurmak isterseniz ekstra ücret çıkıyorTamamdır yumurta çözdürme falan deyince rahim dinlendirmede donmuş oluyorlar ya o yüzden sordum ilk defa yaptırdığım için bilmiyorum
Anladımm bizde öyle birşey olmaz herslde zaten iki tanecik dondurulduEmbriyoözdürmede ücret verilmiyor ama fazladan embriyonuz kalp dondurmak isterseniz ekstra ücret çıkıyor
MersinNerde oturuyosunuz
Merhaba kaç tane ovitrelle var elinizde?Ovitrelle var
11 olması lazım sayarım tekrarMerhaba kaç tane ovitrelle var elinizde?
Toplamda ne kadar harcadınız bende yaptırmak istiyorumEğer maddi gücünüz yerindeyse gidebilirsiniz, ben laboratuvarları sebebiyle tercih ettim. Çok şükür iki gün önce pozitifi gördüm ama attığınız her adıma para veriyorsunuz nerdeyse.
Hangi hastanede ne kadar para harcadınızBahçeci para tuzağı. Serdar koç’u araştırmanızı tavsiye ediyorum. Diğer merkezlerde 3 başarısız denemeden sonra serdar hocaya gittim. Serdar hocayla ilk denememizde ikizlere hamileyim hamd olsun
Ne kadara yaptırdınız hangi yılda acabaBen yaptırdım tavsiye ederim Ankara bahçeci
Hangi sene yaptirdiniz60-65 bin arası tuttu dondurma, çözdürme ücretleri dahil
Daha yeni nişanda transferim olduNe kadara yaptırdınız hangi yılda acaba
5+5 teyim hala ilaçlara devam ediyorum. Şuan 100 bini aşmış olabilirToplamda ne kadar harcadınız bende yaptırmak istiyorum
12 Nisan 2023 :)Hangi sene yaptirdiniz
Bende ayni gun oldum12 Nisan 2023 :)
Doktorunuz kimdiEvet benm eşimde ileri hareketlilik ve morfoloji 0 dı. 9 yumurtadan 5 tane 5 gün embriyosu oluştu ve biri ile ilk denemede hamileyim çok şükür. Benm doktorum sperm varsa erkekteki problemi sorun etmedi buluruz düzgün sperm dedi
Bahçeci, İrenbe gibi isim yapmış yerler para tuzağı. Normal fiyatların 2 3 katını verenleri okuyorum burda yazık. Mütevazi ama deneyimli başarılı bir Dr ve donanımlı bir hastane de gayet başarılı olabilir oluyor.Kızlar merhaba 2 Yıldır bebek düşüncemiz var ama maalesef olmuyor aşılama yaptırdık tutmadı tüp bebek için bahçeciyi önerdiler yaptıran veya başka merkez öneren memnun kalan yada süreç hakkında bir fikri olan varmı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Ankara’da gitmediğim tüp bebek merkezi kalmadı,hepsi aşagı yukarı aynı fiyat veriyor,o zaman hepsi para tuzağı..eğer devlette yaptırmıyorsanız hangisine giderseniz gidin 3 aşagı 5 yukarı aynı ücretler çıkıyor ceptenBahçeci, İrenbe gibi isim yapmış yerler para tuzağı. Normal fiyatların 2 3 katını verenleri okuyorum burda yazık. Mütevazi ama deneyimli başarılı bir Dr ve donanımlı bir hastane de gayet başarılı olabilir oluyor.
Benim bulunduğum şehirde imkanları epey iyi olan büyük bir şehir. Hastaneleri ve merkezleri kıyaslayınca fark var. Başka bir şehirle kıyaslayınca epey bir fark var. Burda bazı kişilerden de bunu okudum gördüm.Ankara’da gitmediğim tüp bebek merkezi kalmadı,hepsi aşagı yukarı aynı fiyat veriyor,o zaman hepsi para tuzağı..eğer devlette yaptırmıyorsanız hangisine giderseniz gidin 3 aşagı 5 yukarı aynı ücretler çıkıyor cepten
Bazı kişilerden okumamızla mı para tuzağı olduğuna karar verdiniz,hiçbir tecrübeniz yok tüp bebek konusunda,hiçbir araştırmanız yok,diğer konularınızdan da gördüğün kadarıyla herhangi bir tüp bebek tedaviniz de yok,ama bakarsan çok inançlısınız,bilmediğiniz tecrübe etmediğiniz bir merkez hakkında atıp tutabiliyorsunuzBenim bulunduğum şehirde imkanları epey iyi olan büyük bir şehir. Hastaneleri ve merkezleri kıyaslayınca fark var. Başka bir şehirle kıyaslayınca epey bir fark var. Burda bazı kişilerden de bunu okudum gördüm.