Bahçeci tüp bebek

Bahçeci, İrenbe gibi isim yapmış yerler para tuzağı. Normal fiyatların 2 3 katını verenleri okuyorum burda yazık. Mütevazi ama deneyimli başarılı bir Dr ve donanımlı bir hastane de gayet başarılı olabilir oluyor.

Ankara’da gitmediğim tüp bebek merkezi kalmadı,hepsi aşagı yukarı aynı fiyat veriyor,o zaman hepsi para tuzağı..eğer devlette yaptırmıyorsanız hangisine giderseniz gidin 3 aşagı 5 yukarı aynı ücretler çıkıyor cepten

Benim bulunduğum şehirde imkanları epey iyi olan büyük bir şehir. Hastaneleri ve merkezleri kıyaslayınca fark var. Başka bir şehirle kıyaslayınca epey bir fark var. Burda bazı kişilerden de bunu okudum gördüm.

Bazı kişilerden okumamızla mı para tuzağı olduğuna karar verdiniz,hiçbir tecrübeniz yok tüp bebek konusunda,hiçbir araştırmanız yok,diğer konularınızdan da gördüğün kadarıyla herhangi bir tüp bebek tedaviniz de yok,ama bakarsan çok inançlısınız,bilmediğiniz tecrübe etmediğiniz bir merkez hakkında atıp tutabiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…