Merhaba arkadaşlar, ben de 3 gun once Bahçeci Ankara'da tedaviye basladim. Doktorum Aytac Hoca.
Temmuz ayinda Novaart'ta basarisiz bir denemem oldu. Doktorum özeldi ve calistigi tup bebek merkezi Novaart oldugu icin islemlerim orada yapilmisti.. Doktorumu cok seviyorum aslinda ama benim anladığım bu iste doktordan ziyade laboratuvar daha önemli. Basarisiz denememde 7 yumurtam toplandi, sadece 1 tanesi dollendi, o da 3. gune kadar bile gidemedi.. Klasik bir tedaviyle ilerlemistik ilk denememizde. Bizdeki sorun daha cok esimin morfoloji degeriyle alakali ama ben de 34 yasindayim ve amh degerim 1.00, yani cok cok da parlak degil gibi.
Aytac Hoca ve Bahçeciyle ilgili henuz tedaviye cok yeni baslamis olmama ragmen, prosedür acisindan eski doktorumdan ve Novaart' tan oldukca farkli olduğunu soyleyebilirim. Henuz reglime 3-4 gun var tahminim ama 3 gündür 3 ayri igne kullanıyorum. İlk denememde reglimin 3. gunu gonal f le baslamistik sadece. Bir de 3 haftadir redostim ve imprly kullanıyorduk esimle, kendim kesfetmistim onu, doktorum da devam dedi ama sadece benim icin:) Esime de pharma supra baslatti. Su an yine 7 yumurtam görünüyor, bakalim persembe gunu tekrar kontrole gideceğim. Bir de inşallah saglikli embriyolarim olursa taze taransfer yapmayacagini, mutlaka en az bir ay bekleyip dondurulmuş transfer yapacagini söyledi Aytac Hoca. Novaart' ta devam edebilseydi surecim taze yapilacakti.. Bu da bir diger fark.. Gelismeler oldukca guncellerim buradan, sevgiler :)