• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemen hemen bütün merkezler de fiyat aynı arada milyarlar oynamıyor ama tabi genetiğe gönderme embriyo basına 1750 felan kaç tane gönderirlerse ona göre fiyat yükseyor mesela 8 tane toplandı diyelim 4 tane gönderdin 2 si sağlıklı diğerleri kötü gelebiliyor veya hepsi kötü veya hepsi iyi işte biraz orda maddi konu önemli ve en önemlisi nasip ben şimdi deli gibi araştırma yapıyorum bi doktor önerdiler Nişantaşı’nda ona gitmeden tüp bebek yaptırma dediler ve aşırı iyiymiş cumartesi görüşeceğim bilgi istersen yazarım seve seve Allah yardımcın olsun çenem düştü yine

Aşkolsun ya valla bilgi alışverişi yaptıkça daha iyi oluyor yqz tabi ki çok memnun olurum tedavi ücreti dediğin gibi ama işte bu extra bir işlem çıkarsa ted başlamadan bütçeyi ona göre ayarlamak gerekiyor malesef çünkü ben bu testi yaptırmam deme lüksümüz yok kuzum nişantaşın da ki doktor aret kamer mi yoksa çok iyi diyorlar onada

Aşkolsun ya valla bilgi alışverişi yaptıkça daha iyi oluyor yqz tabi ki çok memnun olurum tedavi ücreti dediğin gibi ama işte bu extra bir işlem çıkarsa ted başlamadan bütçeyi ona göre ayarlamak gerekiyor malesef çünkü ben bu testi yaptırmam deme lüksümüz yok kuzum nişantaşın da ki doktor aret kamer mi yoksa çok iyi diyorlar onada

Ah canım maddiyat en büyük sıkıntı işte ama dediğim gibi bizde bu aksam bir aile dostumuzla konusurken tesadüfen öğrendim o doktoru adı YILMAZ GÜZEL bildiğim kadarıyla amerikan hastanesi doktorlarından o arkadasımız 12 yıl boyunca gitmediği doktor kalmamıs avrupa da dahil bahceci grbunua 3 defa gitmiş ve onların sadece soyguncu oldugunu söyledi ister istemez bende tabi etkilendim bu doktor sayesinde eşi hamile kalmıs tam 12 yıl sonra ve yasları da 30 üstü cumartesi gideceğim eğer memnun kalırsam sende istersen ilk bi bu doktora gidersin

bende bahçecide tedavi oldum hiç soyguncu bir taraflarını görmedim bütün süreci deneyimleyen birisi olarak sgk sürecini bilmiyordum siz kriterlere uyuyorsunuz hemen rapora başvurun isterseniz diye uyardılar ki ben hemen o gün tedaviye başlamaya razıydım biz birçok test istedik size gerek yok boşuna masraf yapmayın dediler

Kızlar Bahçeci gerçekten iyi merkez umarım size de uğurlu gelir güzel sonuçlarlar alırsınız

bende bahçecide tedavi oldum hiç soyguncu bir taraflarını görmedim bütün süreci deneyimleyen birisi olarak sgk sürecini bilmiyordum siz kriterlere uyuyorsunuz hemen rapora başvurun isterseniz diye uyardılar ki ben hemen o gün tedaviye başlamaya razıydım biz birçok test istedik size gerek yok boşuna masraf yapmayın dediler

Evet bnde ilk süreçler olarak beğendim ama tabi şimdi belki hiç tüp bebeğe gerek kalmadan gebe kalma şansım varsa neden değerlendirmyem diye düşündüm . Zaten bu doktora beğenmezsem yine bahçeci olacak tercihim Bakalm herşey nasip birazda ama bende her duyduğunu söyleyip fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum bak mesela içim bi tık dhaa rahat etti okadar iyi ve memnunuz diyorsunuz

Arkadaşlar merhaba bahçeci ile görüştük benden bazı kan testleri istediler,bunların içinde adetliyken yapılması gerekenler var mıdır bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim:)
TSH, T4, Prolaktin
Açlık Glukoz
Vitamin D
Insülin Açlık

Arkadaşlar merhaba bahçeci ile görüştük benden bazı kan testleri istediler,bunların içinde adetliyken yapılması gerekenler var mıdır bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim:)
TSH, T4, Prolaktin
Açlık Glukoz
Vitamin D
Insülin Açlık
Canım ben dün görüştüm tüm tahlillerimi zeynep kamilde yaptırmıştım extra bişey istemediler ama genelde tüp bebek için adetin 2.-3.günü amh fsh ve e2 ve prolaktine bakıyorlar diye biliyorum bende öyle oldu normal kan tahlili glikoz hemogram t3-t4 g demir vitamin vs gibi tahlillernormal zamanda aç iken hormonlar adetliyken oluyor sen ara sor garanti olsun ezbere tahlil yaptırıp vakit kaybetme boşuna Cananogrtm Cananogrtm

Canım ben dün görüştüm tüm tahlillerimi zeynep kamilde yaptırmıştım extra bişey istemediler ama genelde tüp bebek için adetin 2.-3.günü amh fsh ve e2 ve prolaktine bakıyorlar diye biliyorum bende öyle oldu normal kan tahlili glikoz hemogram t3-t4 g demir vitamin vs gibi tahlillernormal zamanda aç iken hormonlar adetliyken oluyor sen ara sor garanti olsun ezbere tahlil yaptırıp vakit kaybetme boşuna Cananogrtm Cananogrtm

Teşekkür ederim,bi arayıp sorayım o zaman,çünkü fsh E2 de istemedi belki gözden kaçmıştır,tekrar teşekkürler:)

Kızlarrrrr merhaba herkes iyimi nasılsınız ben hala regl olmadım şaka gibi perşembe kan verdim beta hcg 1.20 çıktı ama regl de13gün geçti en son 3 mayısta oldum şaka gibi bekliyorum :) sizde durumlar nasıl sizce hamile olma ihtimali var mı yaaa sonradan üzülmemek için heveslenmiyorum ama içimde kıpır kıpır ..

Kızlarrrrr merhaba herkes iyimi nasılsınız ben hala regl olmadım şaka gibi perşembe kan verdim beta hcg 1.20 çıktı ama regl de13gün geçti en son 3 mayısta oldum şaka gibi bekliyorum :) sizde durumlar nasıl sizce hamile olma ihtimali var mı yaaa sonradan üzülmemek için heveslenmiyorum ama içimde kıpır kıpır ..
Canım doktoruna bir sor yine Kan vermeye gebe değilsen tarlusal kullan adet söktürür

Bir arkadaşım rapor aldı tüp bebeğe başlayacak Bahçeci umut kliniğinde sizin önerebileceğiniz biri var mı ben fulyada tedavi oldum oranın doktorlarını pek bilmiyorum

Bir arkadaşım rapor aldı tüp bebeğe başlayacak Bahçeci umut kliniğinde sizin önerebileceğiniz biri var mı ben fulyada tedavi oldum oranın doktorlarını pek bilmiyorum
Tatlım ben sabri bey ile başlaaayacağım kısmet olursa açık ve net bir dr enerjisi de güzel burda kızlar genelde cem bey diyor ama ben tanımıyorum onu benim görüşmeö cem b ilr oldu tavsiye ederim xaten ikisi arkadaş sosyal medyada paylaşımları var devlette çlışırken birara çalışmışlar cem bey sabri bey ekibe karıldığında böyle yazmış yorumlara kliniğin sayfasında okumuştum

Bende cem hocaya gidiom öneririm ilgili bilgili pozitif bir Dr

Kızlaaar çok şükür genetikten sonuç geldiii doktorum aradı bir embriyom saglıklı geldi transfer için tedaviye başlıcaz çok mutluyumm
canım hayırlı olsun Bahçeci umutta mıydın sen? Kaç embriyo gönderdiniz genetiği inşallah o embriyon sağlıkla tutunur sana

Back