• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DNA hasarı çıktı ve dondurulmuş embriyolarımızı NGS yöntemiyle genetik incelemeye gönderdik 20 gün sonra sonucu çıktı sonrasında da sağlıklı gelen embriyo ile transfer işlemim oldu şuan sonuç doğumumu bekliyorum 😍 az kaldı
Hayırlı olsun canım. Kaç embriyo gönderdiniz? Pahalı bir yöntem mi?

Merhaba hanımlar bahceci tüp bebek merkezi SGK anlaşması şartlarında 3 yıl evlilik zorunluluğu var deniliyor bilgisi olan varmi sgk anlaşması ile tedavi sürecine nasıl girdiniz ne kadar ücret tuttu kısa bilgi verebilirmisiniz

Kızlar merhaba, eşimin spermiogram testinde spermatogenez bulunamadı. Bizim gibi olup da çare bulan var mı? 😢

o ne demek ki sperm mi yok ??? sperm yoksa celalettin peru varmış onu araştır
Spermin başlangıç evresi. O dahi yokmuş. Celalettin beye gidemeyiz. Eşim kalp hastası, üroloji doktorumuz kalp doktoru ile beraber hareket ediyor. Spermatid dahi yokken tesede sperm bulunan var mı acaba? 😔

canım eğer erkek kısırlığı yoksa 3 yıllık evlilik artı arıyor devlet rapor verirken

canım kaçırdım sanırım sonucun ne oldu hamilesindir umarım?

Merhaba hanımlar bahceci tüp bebek merkezi SGK anlaşması şartlarında 3 yıl evlilik zorunluluğu var deniliyor bilgisi olan varmi sgk anlaşması ile tedavi sürecine nasıl girdiniz ne kadar ücret tuttu kısa bilgi verebilirmisiniz
Eşinizde azospermi varsa 1 yıllık evli olmak yeterli.

Merhaba kızlar ben vanda unv hastanesinde 1asilama tedavisi gördüm ve gebelik olmadı. Bende pco var ve seker hastasiyim. Eşimde sperm sayısı az ve hareketliliği düşük. Bahceci tüp bebek merkezinde asilama tedavisi var mı bilginiz var mı acaba

Merhaba kızlar ben vanda unv hastanesinde 1asilama tedavisi gördüm ve gebelik olmadı. Bende pco var ve seker hastasiyim. Eşimde sperm sayısı az ve hareketliliği düşük. Bahceci tüp bebek merkezinde asilama tedavisi var mı bilginiz var mı acaba
Canım benim bildiğim yapılıyor bende haftaya görüşmeye gideceğim görüşmeye bahçeciye

Back