• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seni çok iyi anlıyorum karar senin ben de şahsen sonradan pişman olmak istemiyorum o yüzden denemeyi düşünüyorum aşılama yıpratıyor ama onu tavsiye etma

seni çok iyi anlıyorum karar senin ben de şahsen sonradan pişman olmak istemiyorum o yüzden denemeyi düşünüyorum aşılama yıpratıyor ama onu tavsiye etmem
2.asilamayi yqptirinca rapor cikiyormus gqliba ondan dolqyi yaptıracam sonra tup bebek yaptırırım. Şuan tüp bebege baslaywlim desem ne kqdar bir surec gerekiyor

BAHÇECİ MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYIPTA FİYAT BİLGİSİ ALAN VAR MI ?

ısrarla sormama rağmen gelmenız gerekli ,muayene ve tedavınıze göre değişiyor diyorlar ..
Hayır anlamadığım şey şu ; embriyo dondurma bana 5.000 ,başkasına 3.000 lira mı ? Fiyat tektir ,üstelik kişi maddiyatını ayarlayıp gider ,ne saçma bir algıları var böyle

2.asilamayi yqptirinca rapor cikiyormus gqliba ondan dolqyi yaptıracam sonra tup bebek yaptırırım. Şuan tüp bebege baslaywlim desem ne kqdar bir surec gerekiyor
rapor içinse yaptır canım madem ben de rapor için yaptırdım aşılamadan sonra adet olursan hemen tüp bebek görüşmesine de git bir yandan rapor için uğraşırken çünkü 3 ay vitamin kullanmak iyi oluyor öncesinde raporun çıkana kadar kullanırsın

ısrarla sormama rağmen gelmenız gerekli ,muayene ve tedavınıze göre değişiyor diyorlar ..
Hayır anlamadığım şey şu ; embriyo dondurma bana 5.000 ,başkasına 3.000 lira mı ? Fiyat tektir ,üstelik kişi maddiyatını ayarlayıp gider ,ne saçma bir algıları var böyle
12000 tüp bebek diğerleri hariç raporlu 8800 dondurma rahim dinlendirme 6 bin civarı tutar ikisi ilaçlar da

rapor içinse yaptır canım madem ben de rapor için yaptırdım aşılamadan sonra adet olursan hemen tüp bebek görüşmesine de git bir yandan rapor için uğraşırken çünkü 3 ay vitamin kullanmak iyi oluyor öncesinde raporun çıkana kadar kullanırsın
Hayirlisi bakalım ozaman inşallah. Peki siz hiç yaptırdınız mi

Canım müşteri hizmeti dediğin çağrı merkezi sanırım onlar fiyat vermiyor birine aktarıyorlar koordinatör mü ne o fiyat veriyor tüp bebek fiyatı sabit İstanbul için 12 bin

Back