- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
- 133
canım o yıkanınca 5 milyona düşüyor bir de morfoloji düşükse tutmuyor özelde aşılamaya para vereceğine tüp bebek denemeni tavsiye ederim15 milyon sperm sayisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım o yıkanınca 5 milyona düşüyor bir de morfoloji düşükse tutmuyor özelde aşılamaya para vereceğine tüp bebek denemeni tavsiye ederim15 milyon sperm sayisi
Korkuyorum. Artk hiç birşey denemek te istemiyorumcanım o yıkanınca 5 milyona düşüyor bir de morfoloji düşükse tutmuyor özelde aşılamaya para vereceğine tüp bebek denemeni tavsiye ederim
seni çok iyi anlıyorum karar senin ben de şahsen sonradan pişman olmak istemiyorum o yüzden denemeyi düşünüyorum aşılama yıpratıyor ama onu tavsiye etmemKorkuyorum. Artk hiç birşey denemek te istemiyorum
seni çok iyi anlıyorum karar senin ben de şahsen sonradan pişman olmak istemiyorum o yüzden denemeyi düşünüyorum aşılama yıpratıyor ama onu tavsiye etma
2.asilamayi yqptirinca rapor cikiyormus gqliba ondan dolqyi yaptıracam sonra tup bebek yaptırırım. Şuan tüp bebege baslaywlim desem ne kqdar bir surec gerekiyorseni çok iyi anlıyorum karar senin ben de şahsen sonradan pişman olmak istemiyorum o yüzden denemeyi düşünüyorum aşılama yıpratıyor ama onu tavsiye etmem
rapor içinse yaptır canım madem ben de rapor için yaptırdım aşılamadan sonra adet olursan hemen tüp bebek görüşmesine de git bir yandan rapor için uğraşırken çünkü 3 ay vitamin kullanmak iyi oluyor öncesinde raporun çıkana kadar kullanırsın2.asilamayi yqptirinca rapor cikiyormus gqliba ondan dolqyi yaptıracam sonra tup bebek yaptırırım. Şuan tüp bebege baslaywlim desem ne kqdar bir surec gerekiyor
12000 tüp bebek diğerleri hariç raporlu 8800 dondurma rahim dinlendirme 6 bin civarı tutar ikisi ilaçlar daBAHÇECİ MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYIPTA FİYAT BİLGİSİ ALAN VAR MI ?
ısrarla sormama rağmen gelmenız gerekli ,muayene ve tedavınıze göre değişiyor diyorlar ..
Hayır anlamadığım şey şu ; embriyo dondurma bana 5.000 ,başkasına 3.000 lira mı ? Fiyat tektir ,üstelik kişi maddiyatını ayarlayıp gider ,ne saçma bir algıları var böyle
Hayirlisi bakalım ozaman inşallah. Peki siz hiç yaptırdınız mirapor içinse yaptır canım madem ben de rapor için yaptırdım aşılamadan sonra adet olursan hemen tüp bebek görüşmesine de git bir yandan rapor için uğraşırken çünkü 3 ay vitamin kullanmak iyi oluyor öncesinde raporun çıkana kadar kullanırsın
canım gönül rahatlığı ile gidebilirsin bahçeci gerçekten iyi bir merkez2.asilamayi yqptirinca rapor cikiyormus gqliba ondan dolqyi yaptıracam sonra tup bebek yaptırırım. Şuan tüp bebege baslaywlim desem ne kqdar bir surec gerekiyor
Canım müşteri hizmeti dediğin çağrı merkezi sanırım onlar fiyat vermiyor birine aktarıyorlar koordinatör mü ne o fiyat veriyor tüp bebek fiyatı sabit İstanbul için 12 binBAHÇECİ MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYIPTA FİYAT BİLGİSİ ALAN VAR MI ?
ısrarla sormama rağmen gelmenız gerekli ,muayene ve tedavınıze göre değişiyor diyorlar ..
Hayır anlamadığım şey şu ; embriyo dondurma bana 5.000 ,başkasına 3.000 lira mı ? Fiyat tektir ,üstelik kişi maddiyatını ayarlayıp gider ,ne saçma bir algıları var böyle
Peki tüp bebekle ilkinde hamile kalan var micanım gönül rahatlığı ile gidebilirsin bahçeci gerçekten iyi bir merkez
ben 2 aşılama yaptırdım devlette şimdi tüp bebeğe hazırlanıyorumHayirlisi bakalım ozaman inşallah. Peki siz hiç yaptırdınız mi
Peki asilamadan ne kadar zaman sonra başladınız ve şuan ne kadar zaman oldu baslayaliben 2 aşılama yaptırdım devlette şimdi tüp bebeğe hazırlanıyorum
aralık 1.aşılamaPeki asilamadan ne kadar zaman sonra başladınız ve şuan ne kadar zaman oldu baslayali
Inşallah gönlümüzce olur. Tüp bebek için bizden yumurtayı nasıl topluyorlar acabaaralık 1.aşılama
mart 2.aşılama
haziranda tüp bebek düşünüyorum
bilemiyorum ama ameliyat gibi uyutuyorlar anestezi ileInşallah gönlümüzce olur. Tüp bebek için bizden yumurtayı nasıl topluyorlar acaba
Ama ben seker hastasiyim beni pek ameliyat etmiyorlar. Anestesi falan vermek istemiyorlarbilemiyorum ama ameliyat gibi uyutuyorlar anestezi ile
onu dr a sorarsın canım vardır elbet sizin gibiler için bir protokolüAma ben seker hastasiyim beni pek ameliyat etmiyorlar. Anestesi falan vermek istemiyorlar
Bugün aradım acmadilaronu dr a sorarsın canım vardır elbet sizin gibiler için bir protokolü
Canım tüp bebek ücreti 12 binmiş aşılama ücreti 4000mişÜcretleri öğrenebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim