• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba bahçeci umutta tedavi gören varmı fiyatı nedir bizim sebepsiz olmuyorda
Merhabalar ben arayıp bilgi almıştım 12.000 dediler cem çelik hariç diğer 2 hocada ön görüşme ücretsiz Cem bey 850₺ ben Cem beyden Mart’ın sonuna almıştım yaklaşık 1 ay önce çok yoğun olduğu İçin ancak 2 ay sonuna veriyorlar sizde sorun neydi yaş kaç

Merhabalar ben arayıp bilgi almıştım 12.000 dediler cem çelik hariç diğer 2 hocada ön görüşme ücretsiz Cem bey 850₺ ben Cem beyden Mart’ın sonuna almıştım yaklaşık 1 ay önce çok yoğun olduğu İçin ancak 2 ay sonuna veriyorlar sizde sorun neydi yaş kaç
Yaş 26 sorun yok diyor doktorlar yumurtlama oluyır yani

ben de cem beyden aldım mart sonuna verdiler bana da siz de sorun ne bize sebepsiz deniyor

ben 2020 yılında tedavi oldum merkeze gidince yüz yüze fiyatı detaylıca anlatıyorlar canım

aradığında fiyat vermediler mi canım eskiden öyleydi sistemleri arayınca telefonda söylüyorlardı fiyatı

canım merkezde gittiğinde yüz yüz detaylıca anlatıyorlar fiyatı birde yazılı veriyorlar elinde olsun diye

naptın canım gittin mi bahçeciye görüşmeye doktorun kim senin?

Yok hayır spermiyogram gibi bir test bu DNA hasarına da ekstra içinde bakıp Spermlerin içinde ki DNA ya bakıyorlar baya kapsamlı bir test 1100 TL civari bi fiyatı mevcut ben hep imsi yöntemiyle transferler yaşadım fakat orda göremediklerini belirttiler maalesef elbette tercih sizin ben ilk kez tüp bebek yapacak olanlara hep söylüyorum özellikle erkek infertilitesinde baştan herşeyi yapıp gitmek çok daha etkili oluyor zaman kaybı olmaması açısından 😊🌸
Diyelim ki dna hasarı çıktı. Yapılabilecek bir şey var mı? Varsa ne olur

Sperm fish testini zaten Bahceci gereksiz buluyor ama biz yaptırıp sonucu getirince iyi ki yaptırdınız dediler ben merkezden evet transfer olayı olarak memnunum fakat bazı konularda rahat oldukları için de kızıyorum inşallah bu sefer güzel ilerler diyorum ama erkek infertilitesi için muhakkak öneririm canım Sperm FİSH Testini düzen labaratuarında yapıyorlar bilgin olsun 🥰
Sizde dna hasarı mı çıktı? Nasıl hamile kaldınız?

Sizde dna hasarı mı çıktı? Nasıl hamile kaldınız?
DNA hasarı çıktı ve dondurulmuş embriyolarımızı NGS yöntemiyle genetik incelemeye gönderdik 20 gün sonra sonucu çıktı sonrasında da sağlıklı gelen embriyo ile transfer işlemim oldu şuan sonuç doğumumu bekliyorum 😍 az kaldı

Back