• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. tüp bebek denememizi burda paylaşalım kızlar......

nesrin 1976 konuyla alakası yok biliyorum ama bursaya yerleşmeyi düşünüyorum sende orda oturuyorsun galiba nasıl bir yer kiralar pahalımı teşekkür

amin kaliteli yumoşların olur inşallah bu arada yumurtalar için özel bişey yedinmi ben incir duydum ama

canım özel hiç birşey yapmadım ikinci tedavimde ilkinden daha rahatım hem ben ilk tedavimden sonra incir kürünü denemiştim bana kist yapmıştı iki ay ağdet görememiştim yani bana iyi gelmedi

mrb kızlar bende ikinci tedavime başladım ilk denemem bursa acıbadem şahin zetereoğlu doktorumdu ikinci denememi osman develioğlunda denemeye karar verdik benimde yarın yumurta çatlatma iğmem olucak pazar günüde yumoşlarım toplanacak allahın izniyle önümüzdeki haftada transfer olur gün yaklaştıkça heyecanım artıyo allah hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın herkezin yüzünü güldürsün inşallah

tedavn hayrlı olsun daha doğrusu hepimz için hayrlı olsun inşallah cnm biz senınle hemen hemen aynı zaman da yatıcaz dr ya 24 aralık ya da 26 dedi tarnsfr için rabbm hepimize anne olmayı nasip etsin

tedavn hayrlı olsun daha doğrusu hepimz için hayrlı olsun inşallah cnm biz senınle hemen hemen aynı zaman da yatıcaz dr ya 24 aralık ya da 26 dedi tarnsfr için rabbm hepimize anne olmayı nasip etsin

evet cnm yeni geldim doktorumdan bu gece çatlatma iğnemi vuracağım inşallah sağlıklı yumoşlarım olur ve 5.güne kadar gidebilirler .canım evet aynı zamana geliyor transferlerimiz hayırlısıyla buradan birbirimize müjdeler veririz kendine çok iyi bak beni durumundan haberdar et canım allah kolaylıklar versin

merhaba arkadaşlar
bende ilk tüp bebeğimi bahcecide halit bey yaptı malesef aralığın 3 de negatif sonuç aldım. 5 adet sağlıklı embiryom vardı 2 si gitti şimdi 3tane dondurulmuş embiryom var şubat gibi ikinci denemeyi düşünüyoruz. Ama çok korkuyorum tekrar negatif sonuç almaktan artık bende aranızdayım listenize benide eklermisiniz inşallah hamiş haberleriyle süsleriz burayı

merhaba arkadaşlar
bende ilk tüp bebeğimi bahcecide halit bey yaptı malesef aralığın 3 de negatif sonuç aldım. 5 adet sağlıklı embiryom vardı 2 si gitti şimdi 3tane dondurulmuş embiryom var şubat gibi ikinci denemeyi düşünüyoruz. Ama çok korkuyorum tekrar negatif sonuç almaktan artık bende aranızdayım listenize benide eklermisiniz inşallah hamiş haberleriyle süsleriz burayı

Selam.2aymi ara verecen.ben Almanya'da yasıyorum doktorum turk bende Kasım'da 2.denememdede negatif sonuc aldım suanda 2tane cok iyi kalitede embriyo dondurulmuş var.doktorum hemen onlarida transfer ederiz dedi ama ben Ocak'ta normal adetimle yapmak istedim suanda adetimi bekliyorum olursam doğal yapıcım bu sefer olacağız direk yumurtladiktan sonra transfer yapılacak Allah'ın izniylen olur inşallah 3.denememde. Sende nasıl olacak?

merhaba arkadaşlar

hoşgeldin roosee aramıza inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.....

arkadaşlar bugün 5. gün embriyo transferim gerçekleşti....şuanda evdeyim dinleniyorum....inşallah size positiv haberlerle gelirim....

arkadaşlar bugün 5. gün embriyo transferim gerçekleşti....şuanda evdeyim dinleniyorum....inşallah size positiv haberlerle gelirim....

Hayirli olsun canim insallah tutunurlar ikinci denemen heralde?Insallah bu sefer tutunurlar canim suanda nasil bir durumda oldugunu tahmin ediyorum bende 2defa ayni seyleri yasadim önümüzdeki ay 3defa olucak.sende kactane transfer edildi?Kendine cok ama cok dikkat et Dualarim senle insallah olur Rabbim kimseyi mahrum birakmasin.....

canımm hayırlı uğurlu olsun güzel allağım yüzünü güldürür inşallah benimde yarın yumurta toplama işlemim gerçekleşecek çok heyecanlıyım allah emeklerimizi boşa çıkarmasın kendine iyibak canım inşallah sıkı sıkı sana tutunurlar

Selam.2aymi ara verecen.ben Almanya'da yasıyorum doktorum turk bende Kasım'da 2.denememdede negatif sonuc aldım suanda 2tane cok iyi kalitede embriyo dondurulmuş var.doktorum hemen onlarida transfer ederiz dedi ama ben Ocak'ta normal adetimle yapmak istedim suanda adetimi bekliyorum olursam doğal yapıcım bu sefer olacağız direk yumurtladiktan sonra transfer yapılacak Allah'ın izniylen olur inşallah 3.denememde. Sende nasıl olacak?

canım benim ben ist bahcecide yaptırıyorum 3 tane iyi kalitede embiryom var şuatın 3 gibi adetim olucak ozaman başlıyacağım aslında doktorum hemen başlayalım istersen dedi ama ben çok yorgundum ve pisikoljik olarak kendimi hazır hissetmem lazım şubata kendimi hazırladım bakalım hayırlısı

evet cnm yeni geldim doktorumdan bu gece çatlatma iğnemi vuracağım inşallah sağlıklı yumoşlarım olur ve 5.güne kadar gidebilirler .canım evet aynı zamana geliyor transferlerimiz hayırlısıyla buradan birbirimize müjdeler veririz kendine çok iyi bak beni durumundan haberdar et canım allah kolaylıklar versin

nesrincm hakkında hayrlı olsun benm tarh belli oldu 24 aralıkta transfer olucak 2 tane baklm hayrlısı diyorum inşallah sen ben dn önce öğrenicksin pozitf sonucu rabbm yar ve yardımcımz olsun inşallah

nesrincm hakkında hayrlı olsun benm tarh belli oldu 24 aralıkta transfer olucak 2 tane baklm hayrlısı diyorum inşallah sen ben dn önce öğrenicksin pozitf sonucu rabbm yar ve yardımcımz olsun inşallah

canım benimde 23 aralıkta transferim banada iki tane koyulacak bir gün var aramızda. on iki gün birbirimize neler yaşadığımızı anlatırız bu arada çalışıyomusun bu süreçte kaç gün dimleneceksin işe gidecekmisin ben bu konuda kararsızımda

Son düzenleme:
Slm kızlar,
benim bügün 2. tüp bebek denememin yumurta toplama aşaması gerçekleşti.......8 yumurta topladılar......ilkinde 5 yumurtaydı....
doktor ikinci denememden önce biosteron verdi 20% bile olsa yumurta sayısını artıran bir ilaç.....sanırım onun faydası oldu.....
İki denememde Brüksel tüp bebek merkezinde oldu.......hafif bir kanamam oldu......hiç bir ağrı yok, ilkinde de olmamıştı zaten.
Allahım tüm isteyen ve bunun için çabalayan arkadaşlarımıza hayırlı evlatlar nasip etsin.....

Dua:
Allah ım şükür sağlıklıyız,yiyecek lokmamız var .hepsi senin sayende.sen vermesen niceoluruz .bize yüce katından sağlıklı salih aklı yüzü güzel ana baba değeri bilen ,senin yolunda Hak yolunda ilerleyecek adaletli hoşgörülü bir nesil ihsan eyle.sen OL diyeceksin olacak .buna inancımız sonsuz.Peygamberimiz Hz.Muhammed in adının geçtiği duaları sen geri çevirmezsin inşallah bu aciz kullarını kapından geri çevirme nolur.
peygamberimiz Hz.Muhammed senin adını söyleyerek Allahımdan istiyorum.
bize en hayırlısını ver rabbim .
amin .

Cnmmm
insallah bu sefer olur ben de nısanda tup bebekte kımyasal gebelık yasadım oyle bunalımdayım kı subatta dusunuyorum sımdı 2aydır sigarayı bıraktım sorun esımde esım de 1.5 aydır bıraktı allahım hayırlısını nasıp etsın ınsallah ama hep konusalım bole nolur

hadi bakalım dualarım senınle...

canım benimde 23 aralıkta transferim banada iki tane koyulacak bir gün var aramızda. on iki gün birbirimize neler yaşadığımızı anlatırız bu arada çalışıyomusun bu süreçte kaç gün dimleneceksin işe gidecekmisin ben bu konuda kararsızımda

Allah yardımcın olsun nesrinim senin de...Dualarim aynı zamanda senin icin.

cnmmm ben enaz 5 gün evdn çıkmıcm istirahat edicem ilk denemem de 1 hafta yattım ve çok sıkıldım busefer 5.gün bile çıkabilirim ben ce sen de enaz 4 gun yat dinlen ben bırsuru bebek dergileri aldım kitap aldım vaktimi onları okuyarak inşallah geçiricm seninle berabr yaptırırız inşallah test ben 12 gün beklemicem:9:

arkadaşlar benimde 2.denemem banada 5.gün embriyosu transfer edildi 9 günüm kaldı çok merak ediyorum sonucu inanın beklemek çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:((((((((((((((

Back