• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba bende cem beyın hastasıyım ilk transferım negatıf oldu . 5ab balst embrıyoydu benden de kromozom kan pıhtı testlerı falan ıstedı
sız yaptırdınız mı bende arastorma hastahanesı tıbbı genetık bolumune randev aldım
bırde hıstereskopı ıle rahıme cızık atalım dedı
sız naptınız ne asamadasınız
Ben bahçecide yaptırdım genetik testleri ama Rahime çizik atma gibi bir teklifte bulunmadı aslında Cem beyin bir kaç hastası ile görüştüm ilk tedavisi negatif sonuçlanan onlarada yapmış bana da aynı şeyi tavsiye eder diye düşünmüştüm ama etmedi yaş kaç sizin birde hangi problemle tüp bebeğe karar verdiniz

Ben bahçecide yaptırdım genetik testleri ama Rahime çizik atma gibi bir teklifte bulunmadı aslında Cem beyin bir kaç hastası ile görüştüm ilk tedavisi negatif sonuçlanan onlarada yapmış bana da aynı şeyi tavsiye eder diye düşünmüştüm ama etmedi yaş kaç sizin birde hangi problemle tüp bebeğe karar verdiniz
Yasım 28 polikistik over teshısı konuldu

Evet canım ilaçlar maalesef çok pahalı. Biz bahçeci umutta tedavi olurlen heyet raporu çıkarmıştık yüzde seksene yakın indirim oluyor ilaçlarda istersen bir bak
Merhaba..ben de rapor çıkarttım ama nasıl işliyor sistem bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Tüp bebek doktoru parça parça yazıyor ilaçları nasıl yapabilirim ben bu durumda?

Merhaba..ben de rapor çıkarttım ama nasıl işliyor sistem bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Tüp bebek doktoru parça parça yazıyor ilaçları nasıl yapabilirim ben bu durumda?
Canım doktoruna muayeneye gittiğinde ilaçlarını yazıyor sana alabiliyorsun sgk dan

Canım doktoruna muayeneye gittiğinde ilaçlarını yazıyor sana alabiliyorsun sgk dan
Çok sağol canım cevap yazdığın için.. Bu ay zaten tedavi iptal oldu malesef raporu kullanmadık. Ama doktor ilaçları üç günlük yazıyor. Üç gün sonra gittiğimde durumuma göre tekrar yazıyor. Bu durumda her yazdığında alabilir miyim ben? Bir de özeldeki doktor yazınca reçeteyi kabul ediliyor mu

bende bahçecide denedim umut merkezinde 1 defa denedim

Merhaba arkadaşlar bende bahçecide hamile kaldım onun sevincini yaşarken vücutta pıhtılaşma oldugu tespit edildi hastanedeyim dualarınızı eksik etmeyin.

merhaba bende cem beyın hastasıyım ilk transferım negatıf oldu . 5ab balst embrıyoydu benden de kromozom kan pıhtı testlerı falan ıstedı
sız yaptırdınız mı bende arastorma hastahanesı tıbbı genetık bolumune randev aldım
bırde hıstereskopı ıle rahıme cızık atalım dedı
sız naptınız ne asamadasınız
Merhabalar geçmiş olsun ben de Mart’ın sonuna Cem beyden randevu aldım sizde sıkıntı neydi süreç nasıl ilerledi şimdi noldu bende pko var

Merhabalar tesekkur ederım❤️
Bendede orta şiddette polikistik over var
Canım peki bu çizik işe yaramadı mı korkuyorum bana da yapıcam dedi doktor da pkoyum o yüzden mi yapıyorlar?

Back