Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bahçecide yaptırdım genetik testleri ama Rahime çizik atma gibi bir teklifte bulunmadı aslında Cem beyin bir kaç hastası ile görüştüm ilk tedavisi negatif sonuçlanan onlarada yapmış bana da aynı şeyi tavsiye eder diye düşünmüştüm ama etmedi yaş kaç sizin birde hangi problemle tüp bebeğe karar verdinizmerhaba bende cem beyın hastasıyım ilk transferım negatıf oldu . 5ab balst embrıyoydu benden de kromozom kan pıhtı testlerı falan ıstedı
sız yaptırdınız mı bende arastorma hastahanesı tıbbı genetık bolumune randev aldım
bırde hıstereskopı ıle rahıme cızık atalım dedı
sız naptınız ne asamadasınız
Yasım 28 polikistik over teshısı konulduBen bahçecide yaptırdım genetik testleri ama Rahime çizik atma gibi bir teklifte bulunmadı aslında Cem beyin bir kaç hastası ile görüştüm ilk tedavisi negatif sonuçlanan onlarada yapmış bana da aynı şeyi tavsiye eder diye düşünmüştüm ama etmedi yaş kaç sizin birde hangi problemle tüp bebeğe karar verdiniz
Anladım canım aynı yaştayız benim de eş problemli sıkıntımız yarın muayenem var trasfer tarihi belirlenecek Allahtan hayırlısı ne diyimYasım 28 polikistik over teshısı konuldu
Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsınAnladım canım aynı yaştayız benim de eş problemli sıkıntımız yarın muayenem var trasfer tarihi belirlenecek Allahtan hayırlısı ne diyim
Hepimizin kiniRabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsın
Merhaba..ben de rapor çıkarttım ama nasıl işliyor sistem bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Tüp bebek doktoru parça parça yazıyor ilaçları nasıl yapabilirim ben bu durumda?Evet canım ilaçlar maalesef çok pahalı. Biz bahçeci umutta tedavi olurlen heyet raporu çıkarmıştık yüzde seksene yakın indirim oluyor ilaçlarda istersen bir bak
Canım doktoruna muayeneye gittiğinde ilaçlarını yazıyor sana alabiliyorsun sgk danMerhaba..ben de rapor çıkarttım ama nasıl işliyor sistem bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Tüp bebek doktoru parça parça yazıyor ilaçları nasıl yapabilirim ben bu durumda?
Çok sağol canım cevap yazdığın için.. Bu ay zaten tedavi iptal oldu malesef raporu kullanmadık. Ama doktor ilaçları üç günlük yazıyor. Üç gün sonra gittiğimde durumuma göre tekrar yazıyor. Bu durumda her yazdığında alabilir miyim ben? Bir de özeldeki doktor yazınca reçeteyi kabul ediliyor muCanım doktoruna muayeneye gittiğinde ilaçlarını yazıyor sana alabiliyorsun sgk dan
Ben yaptırdım evet narkoz alıyorsunuz. Opu da verdikleri şekilde oldu benimki.Merhaba bahçecide histeroskopi narkozlumu yapılıyor?
teşekkür ederim korkuyordum:)Ben yaptırdım evet narkoz alıyorsunuz. Opu da verdikleri şekilde oldu benimki.
Çok zor olmuyor yani korkmanıza gerek yok Sadece çıkınca biraz ağrı olabilir zaten ağrı kesici yapıyorlar genelde. Geçmiş olsun şimdidenteşekkür ederim korkuyordum:)
Merhabalar geçmiş olsun ben de Mart’ın sonuna Cem beyden randevu aldım sizde sıkıntı neydi süreç nasıl ilerledi şimdi noldu bende pko varmerhaba bende cem beyın hastasıyım ilk transferım negatıf oldu . 5ab balst embrıyoydu benden de kromozom kan pıhtı testlerı falan ıstedı
sız yaptırdınız mı bende arastorma hastahanesı tıbbı genetık bolumune randev aldım
bırde hıstereskopı ıle rahıme cızık atalım dedı
sız naptınız ne asamadasınız
Merhabalar tesekkur ederımMerhabalar geçmiş olsun ben de Mart’ın sonuna Cem beyden randevu aldım sizde sıkıntı neydi süreç nasıl ilerledi şimdi noldu bende pko var
Canım peki bu çizik işe yaramadı mı korkuyorum bana da yapıcam dedi doktor da pkoyum o yüzden mi yapıyorlar?Merhabalar tesekkur ederım
Bendede orta şiddette polikistik over var