• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. tüp bebek denememizi burda paylaşalım kızlar......

arkadaşlar benimde 2.denemem banada 5.gün embriyosu transfer edildi 9 günüm kaldı çok merak ediyorum sonucu inanın beklemek çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:((((((((((((((

arkadşm hayrlı olsun inşallah bu sefer pozitf sonç alırsın benm de transferm yarın 2 tane konulucak hepimzin hakkında hayrlı olna olsun inşallah

karasu nasılsın canım nasıl gidiyor

ay cnm ö dilerm ben unuttum walla yazmayı bugun öğlen 5.gun bitti 6.gune girdik bebişlerm le walla iyi gidiyr diyelm iyi olsun çok pozitf duşunuyrm bu sefer inşallah anne olucaz hiç olmazsa demiyrm olmazsa da zaten uzulucez ama şimdi değil sen nasılsın varmı belirti sen de

Kızlar positivvvvvvvvvvvv :nazar::nazar::nazar: 9. gün değerim 92
11. gün değerim 225................allahıma şükürler olsun 09.01 de ilk ultrason randavum............hadi sizlerden de positiv haber bekliyorummmmmmmmmm.......:49::49::nazar::nazar::nazar:

11. gün değerim 225................allahıma şükürler olsun 09.01 de ilk ultrason randavum............hadi sizlerden de positiv haber bekliyorummmmmmmmmm.......:49::49::nazar::nazar::nazar:

Allahım çok şükür ilk güzel haberimizi aldık teyze oluyoruz inşallah kuşağınada alırsın canım çok sevindim hadi bakalım elde var 1 devam edin hanımlar bol bol yiyen bekliyoruz inşallah bende şubatta sizi teyze yapıcamm oley be oley be çok şükür tebrik ediyorum canım doya doya yaşa bu mutluluğu zor kavuştun sonuna kadar hak ediyorsun

Cnn t ederim darisi bizm basimiza insallh bnm de 4ockta test rabbm kucagina almayi nasp etsin

Allahım çok şükür ilk güzel haberimizi aldık teyze oluyoruz inşallah kuşağınada alırsın canım çok sevindim hadi bakalım elde var 1 devam edin hanımlar bol bol yiyen bekliyoruz inşallah bende şubatta sizi teyze yapıcamm oley be oley be çok şükür tebrik ediyorum canım doya doya yaşa bu mutluluğu zor kavuştun sonuna kadar hak ediyorsun

Cnn t ederim darisi bizm basimiza insallh bnm de 4ockta test rabbm kucagina almayi nasp etsin

güzel dilekleriniz için çooooooooookkkkkkkkkkkk teşekkürlerrrrrrrr anne adaylarıııııııııııııııııııııııııııı....................allah hepimizeeeee nasipppp etsin inşallah..........hadi güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzz.......

Kizlar bugun 11.gunm trnsfer dn spnra dun 10.gun degerum 72 rabbim hepimize nadip etsin anne olmayi dua edelim birborimz icin

karasu tebrik ederim cnm darısı başımıza rabbim kucağına almayı nasip etsin nesrinden haberin varmı onunda sonucu öğrenmiş olması lazım merak ediyorum

canııımm cok sevındımmm:52:
masallah yaa,Rabbim bebegını korusun saglıkla sıhhatle dunyaya gelmesını nasıp etsın.kendıne cok dıkkat et su sıralar.yat dınlen.iş yapma.cok ii bak kendine.:21:

canııımm cok sevındımmm:52:
masallah yaa,Rabbim bebegını korusun saglıkla sıhhatle dunyaya gelmesını nasıp etsın.kendıne cok dıkkat et su sıralar.yat dınlen.iş yapma.cok ii bak kendine.:21:

saol canım yaaa pzt günü ilk randavu.....iple çekiyorum vallah.....

Kizlar bugun 11.gunm trnsfer dn spnra dun 10.gun degerum 72 rabbim hepimize nadip etsin anne olmayi dua edelim birborimz icin

tebriklerrr canımmmmmm......allah kucağına almayı nasip etsin....

Merhaba arkadaslar,

Araniza bende katilayim. Ben yurt disinda 4 asilama yaptirdim malesef tutmadi. Sag tupum kapali. Trde bruksel tb de tup yaptirdim (ekimde) oda tutmadi. Simdi 2inciyi hangi merkexde yaptirayim bilmiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasın harikaa ya çok güzel tebrik ediyorum canım benim darısı tüm isteyenlerin başına hadi bakalım etti 2 çoğalıcak bu güzel haberler sizleri duydukça içimi heyecen kaplıyor şubata az kaldı şubatın 1 de adet olacağım ve 2. dememe başlıyaçağız neolur dua edin artık sizin dualarınız daha makbul öpüyorummm bebişlerimizi tabi:):)))))))))))

arkadaşlar malesef buseferde olmadı kısmet deilmiş herkesin allah yardımcısı olsun

canım benimmm ne desem boş aynı şeyleri hepimiz burada yaşadık kelimeler anlamsız ama biz baştan zorlu sıkıcı ve heyecanlı bir yola çıktığımızı biliyoruz şuan en kötü dönemdesin ama daha yolumuz var birgün o yolun en güzel yerinde durucaz sakın ama sakın.umut herşeyimiz inanıyorum birdaha kine hamiş olup burayı sen şenlendiricen karar senin ister ara ver biraz istersen hemen başla ama sana tavsiyem hemen başla acını umutla bastır umudunu bize sevinçle söyle hatta haykır bağır çağır merak etme biz duyacağız senin hamiş olduğunu

Merhaba arkadaslar,

Araniza bende katilayim. Ben yurt disinda 4 asilama yaptirdim malesef tutmadi. Sag tupum kapali. Trde bruksel tb de tup yaptirdim (ekimde) oda tutmadi. Simdi 2inciyi hangi merkexde yaptirayim bilmiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.

eğer denemni istanbulda yapacaksan canım sana bahçeci kliniği doktor halit fırat erden i önerebilirim

maybebe: hamişşşşşşşş
castamo:hamişşşşşşşş
edanur:3. denemede inşallah
sehak:tedavide
karasu:hamişşşşşşşşşşşşşş
nesrin1976: 3 denemede inşallah
roosee: şubatta inşallah
nazayse: tedavide
tulin26: sonuç bekliyoz
bahar247: merkez aramasında

şimdilik liste böyle yalnışım varsa arkadaşlar düzeltelim burdaki hamişlerrr artacak ümidiyle

kızlar merhaba topiğin hamişlerini teprik ediyorum bu arada cuma opum oldu büyük ihtimal pazrtesi transferim olur inşaallah

kızlar merhaba topiğin hamişlerini teprik ediyorum bu arada cuma opum oldu büyük ihtimal pazrtesi transferim olur inşaallah

hadi bakalım hayırlısı inşallah tutucak şimdiden tebrik ediyorum acaba hangi merkezde yaptırıyorsun canım öğrenebilirmiyim

saol canım yaaa pzt günü ilk randavu.....iple çekiyorum vallah.....

tebriklerrr canımmmmmm......allah kucağına almayı nasip etsin....
Cnmmm cok t edrim rabbim kucagimiza almayida nasip etsin 2012 eylul ekim tup bebek anneleri diye topic actik sende gel oraya optum seni yaz bize dr un dedikleri bnm de 14ta dr ziyaretimiz insllh darisi butun arkdslarima
karasu tebrik ederim cnm darısı başımıza rabbim kucağına almayı nasip etsin nesrinden haberin varmı onunda sonucu öğrenmiş olması lazım merak ediyorum
Cnmmm cok t ederim rabbim sizede nasip etsin bnde simdi ogrendim nesrinin soncu uzuldum rabbim sabir versin sira sizin rabbm sizede yasatsin bu duyguyu insllh
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasın harikaa ya çok güzel tebrik ediyorum canım benim darısı tüm isteyenlerin başına hadi bakalım etti 2 çoğalıcak bu güzel haberler sizleri duydukça içimi heyecen kaplıyor şubata az kaldı şubatın 1 de adet olacağım ve 2. dememe başlıyaçağız neolur dua edin artık sizin dualarınız daha makbul öpüyorummm bebişlerimizi tabi:):)))))))))))

Cnm umut olmk ne guzel banada coook umut olanlar oldu heleki kyr diye ayni merkzde oldugum bir arkds var allh razi olsun o cook poxitfti ve banada o umut ilmdtuu lutfnnpozitf ol yedaviye inan rsbbime bolca dua et darisi size insllh:49:

Back