- 16 Ekim 2015
- 842
- 927
- 42
Allah razı olsun canım benim Rabbim hayırlısını versinGercekten mi.masallah ya.allah nelere kadir.rabbim gonlune gore versin insallah:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım benim Rabbim hayırlısını versinGercekten mi.masallah ya.allah nelere kadir.rabbim gonlune gore versin insallah:))
Canim hayirli olsun ikiz mi yani Rabbim ne buyuksun Allah saglikla dunyaya getirmeyi nasip etsinCanım öyle valla çifte bayram var bizde rabbim isteyen herkese nasip etsin ilaç almak için ayrı Dr gittim kendisine anlayınca muayene etti alttan kalp atışını dinledim onunla birlikte çok küçük yarısı kadar bi kese gördü ondan kalp atışı aldığını söyledi ama devam edip etmeyeceğini bilemem dedi çok şaşkın ım
Cnm bende amh univde yaptrym eger yapiliosa amh icn ne kdr ucret odedin.hepatit fln da yaptrymYanlis olmasin bahcecide hormon testlerimde yapildi amh bakildi.fakat rubella gibi toksoplazma gibi testleri zeki bey gerekli gormedi
Amin canım Rabbim sanada nasip etsinCanim hayirli olsun ikiz mi yani Rabbim ne buyuksun Allah saglikla dunyaya getirmeyi nasip etsin
Amin canim sagolasin insallahAmin canım Rabbim sanada nasip etsin
Rutin testler olarak yapildi sanirim ben hrrhangi bi ucret odemedim.hepatit bagisikligim oldugundan o testi yaptirmadimCnm bende amh univde yaptrym eger yapiliosa amh icn ne kdr ucret odedin.hepatit fln da yaptrym
Sagol cnm cevaplar icin.Rutin testler olarak yapildi sanirim ben hrrhangi bi ucret odemedim.hepatit bagisikligim oldugundan o testi yaptirmadim
Iyi olmaya çalışıyorum bebek iyi pazartesi günü ilaç almaya gidince dr görünecem canım sen nasılsınLale kozan canim nasilsin nasil gidiyor bebek nasil.
Hayirdir canim bisey yok dimi.ne ilacı alacaksin..2 kese gorunuyodu degilmiIyi olmaya çalışıyorum bebek iyi pazartesi günü ilaç almaya gidince dr görünecem canım sen nasılsın
İyiyim inş az önce geldim hastaneden midem in son suyuna kadar içimde ne varsa çıkardım nerdeyse gözlerim patlayacak öğrmekten 6 kilo serum yazdı Dr bebekler iyiymiş canım Rabbim sanada tüm isteyenlere nasip etsinHayirdir canim bisey yok dimi.ne ilacı alacaksin..2 kese gorunuyodu degilmi
Bende iyiym cnm tedaviye baslycgmz günü bekliyorum sabirla
Cok gecmis olsun canim mide bulantilarin baslamis dmeek ikiz olmasininda etkisi vardir belki.zeki beye mi gittin cnmİyiyim inş az önce geldim hastaneden midem in son suyuna kadar içimde ne varsa çıkardım nerdeyse gözlerim patlayacak öğrmekten 6 kilo serum yazdı Dr bebekler iyiymiş canım Rabbim sanada tüm isteyenlere nasip etsin
anladim canim sagol bende iki negatif denemem var bende zeki beyde yaptim bana dondurulmus transfer yapildi ben taze istedim ama doktorum kabul etmedi simdi tekrar denemek istiyorum nerde yapamm konusunda kararsizim istanbul dusunuyorum bu sefer ama hangi merkez iyi bile.iyorumIki negatiften sonra trombofili paneli bir ve iki testleri ile genetik analiz testi yapildi bana.ama ucuncu tedavi oncesi herhangi bir ameliyata gerek gormedi doktorum.bu hastanin hastaligina gore verilecek bi karar zaten cnm.ben de herhangi bir operasyona gerek gormedi doktorum.
Tutmama nedenini soyledi mi zeki bey.birde bildigim kadariyla artik tup bebekte dondurulmus embiryo transferi yaygin.tutmama nedeni kesinlikle taze embiryo yerine dondurulmus embiryo transferi yapilmis olmasi olamazanladim canim sagol bende iki negatif denemem var bende zeki beyde yaptim bana dondurulmus transfer yapildi ben taze istedim ama doktorum kabul etmedi simdi tekrar denemek istiyorum nerde yapamm konusunda kararsizim istanbul dusunuyorum bu sefer ama hangi merkez iyi bile.iyorum
evet canim yani neden o demiyorum zaten sadece istedim ama doktorum uygun gormedi sadece tutmama nedenine birsey demediler onlarda bilmiyormus nedenini ve bilmemek daha cok uzuyor beni bilsek ona gore tedavi olirdukTutmama nedenini soyledi mi zeki bey.birde bildigim kadariyla artik tup bebekte dondurulmus embiryo transferi yaygin.tutmama nedeni kesinlikle taze embiryo yerine dondurulmus embiryo transferi yapilmis olmasi olamaz
Gerekli testler tetkikler yapildiysa ve tum tedbirler alinmissa ve buna ragmen iki denemede negatifte zamani gelmedigindendir.ben de veni vidi de iki negatif sonuc aldim.simdi dusunuyorumde bebegimin alacagi ilk nefesin bir zamani varmisevet canim yani neden o demiyorum zaten sadece istedim ama doktorum uygun gormedi sadece tutmama nedenine birsey demediler onlarda bilmiyormus nedenini ve bilmemek daha cok uzuyor beni bilsek ona gore tedavi olirduk
simdilik iyi bir hastane ariyorum bu sefer istanbul dusunuyorum allah kismet ederse sagol canimGerekli testler tetkikler yapildiysa ve tum tedbirler alinmissa ve buna ragmen iki denemede negatifte zamani gelmedigindendir.ben de veni vidi de iki negatif sonuc aldim.simdi dusunuyorumde bebegimin alacagi ilk nefesin bir zamani varmis