- 29 Nisan 2021
- 45
- 16
- 3
- 33
Canım yazarım tatbiki sen aklına takılan şeyleri yaz onları da sorarım gidinceYaaa buraya yazar mısınız. Rabbim en kısa zamanda hayatımıza kavuşturur insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yazarım tatbiki sen aklına takılan şeyleri yaz onları da sorarım gidinceYaaa buraya yazar mısınız. Rabbim en kısa zamanda hayatımıza kavuşturur insallah
Ücretleri öğrenebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederimCanım yazarım tatbiki sen aklına takılan şeyleri yaz onları da sorarım gidince
ben bahçeci ile görüştüm ücretler 12000 raporlu 8800 dediler embriyo dondurma rahim dinlendirme vs ayrı ücret oluyormuşÜcretleri öğrenebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim
Aşılama ücreti nedir acababen bahçeci ile görüştüm ücretler 12000 raporlu 8800 dediler embriyo dondurma rahim dinlendirme vs ayrı ücret oluyormuş
onu bilmiyorum canım ben aşılamayı devlette yaptırdımAşılama ücreti nedir acaba
Sizin sorununuz nedir acabaonu bilmiyorum canım ben aşılamayı devlette yaptırdım
canım ben bursa bahçeciye gidiyorum orada aşılma fiyatı 3350 tlMerhaba kızlar ben vanda unv hastanesinde 1asilama tedavisi gördüm ve gebelik olmadı. Bende pco var ve seker hastasiyim. Eşimde sperm sayısı az ve hareketliliği düşük. Bahceci tüp bebek merkezinde asilama tedavisi var mı bilginiz var mı acaba
Gerçekten iyi bir merkez mi. Inanın artk çok yoruldum. Herşeyden vazgeçtim artk neredeysecanım ben bursa bahçeciye gidiyorum orada aşılma fiyatı 3350 tl
anlamlı bir sorun yok dediler ama var sperm sayı morf azlığıSizin sorununuz nedir acaba
senin sorunun ne ki canım ?? seni çok iyi anlıyorumGerçekten iyi bir merkez mi. Inanın artk çok yoruldum. Herşeyden vazgeçtim artk neredeyse
Bende yenilerde pco cıktı, ediminde sperm sayısı ve hareketliliği azsenin sorunun ne ki canım ?? seni çok iyi anlıyorum
çok boğucu bir süreç ben de o yüzden tüp bebeğe başlıyorum tutmazsa uğraşamayacak kadar yorulmuş gibiyimBende yenilerde pco cıktı, ediminde sperm sayısı ve hareketliliği az
Haklisiniz öyle oluyor insançok boğucu bir süreç ben de o yüzden tüp bebeğe başlıyorum tutmazsa uğraşamayacak kadar yorulmuş gibiyim
bence insan 1 yıldan sonra ek tedavilere başlamalı zaman kaybetmemeli zaman geçtikçe yoruluyorsun ne zamandır deniyorsun bilmiyorum ama çok vakit kaybetmeHaklisiniz öyle oluyor insan
2 yıl 8ay oldubence insan 1 yıldan sonra ek tedavilere başlamalı zaman kaybetmemeli zaman geçtikçe yoruluyorsun ne zamandır deniyorsun bilmiyorum ama çok vakit kaybetme
sperm sayısı düşükse aşılamayla vakit kaybetme canım2 yıl 8ay oldu
Tüp bebeğe mi gecelimsperm sayısı düşükse aşılamayla vakit kaybetme canım
sperm sayınız kaç 10 15 milyonsa aşılamayla uğraşma yıkanınca daha az kalıyor çünküTüp bebeğe mi gecelim
15 milyon sperm sayisisperm sayınız kaç 10 15 milyonsa aşılamayla uğraşma yıkanınca daha az kalıyor çünkü