Kromozom testleri eşli , hepsi kanla bakılan 9-10 tane ayrıntılı tahlillerArkadaşlar bende Cem beyin hastasıyım ilk transferim negatif sonuçlandı 2.transferden önce bir kaç test isteyeceğini söyledi bunlar ne olabilir bilgisi olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kromozom testleri eşli , hepsi kanla bakılan 9-10 tane ayrıntılı tahlillerArkadaşlar bende Cem beyin hastasıyım ilk transferim negatif sonuçlandı 2.transferden önce bir kaç test isteyeceğini söyledi bunlar ne olabilir bilgisi olan var mı
Teşekkür ederim. Evet donmuş embriyo transferi olacak. İlkinin gelişimi durdu, düşük oldu, ikinciye devam edelim dedik...Bahçeci de donmuş embriyonuz varsa transfer ücreti 5 bin lira ( aralık fiyatı )
Benimdeki de kimyasal olmuştu ilki .. inşallah ikinciniz tutarTeşekkür ederim. Evet donmuş embriyo transferi olacak. İlkinin gelişimi durdu, düşük oldu, ikinciye devam edelim dedik...
Naçizane tavsiye olarak görürseniz sakın sürekli yatmayın bu hatayı bende yaptım ilklerde.. okuduğum öğrendiğim kadarıyla fazla hareket etmeden evde kalkıp minik minik yürüyün sonra yatın sonra tekrar yürüyüş .. böylece kan akışınız olacak diğer türlü kan akışı olmayınca pıhtı oluşuyormuş.. ben de son transferimde bu yöntemi denedim.. iş hayatına ara verin 2 hafta.Canım çok teşekkürler Senin De hayır haberlerini aliriz ınşallah kaldı 8 gün transferden sonra yatıyormusun ben ilklerde işe bile gitmiştim ama bu sefer rabbim nasip ederse inşallah hep yatmayı düşünüyorum bide amh düşüklüğü ve 40 yaş olunca endişelerim var tabiii
Rapor çıkartırsanız daha ekonomik olur..üniversite hastanelerininkini kabul ediyorlar.. ordan alıp bahçecide yaptırırsınız.. inanın ben altınlarımı gözden çıkardım satıp gittim. Bebekten daha önemli değildi. Sizin varsa kenarda 3-5 faydası olur Tabi yine de şartları zorluyor ama teknikleri teknolojileri iyi başka yere para ödemeyin boşuna derim.. ben ve akrabalarım oraya gittik hep çok şükür elimiz boş dönmedik.arkadaşlar merhaba bende bahçeciyi araştırıyorum. fiyatlar çok uçuk mu normal gelirli bir aile olarak tüp bebek yaptırabilrmiyim bahçecide fikirlerinizialabilirmiyim?
çok teşekkürler tavsiyeniz için inşalllah o günleri görürüm bakalım bayağı bir zaman var gibi gözüküyorNaçizane tavsiye olarak görürseniz sakın sürekli yatmayın bu hatayı bende yaptım ilklerde.. okuduğum öğrendiğim kadarıyla fazla hareket etmeden evde kalkıp minik minik yürüyün sonra yatın sonra tekrar yürüyüş .. böylece kan akışınız olacak diğer türlü kan akışı olmayınca pıhtı oluşuyormuş.. ben de son transferimde bu yöntemi denedim.. iş hayatına ara verin 2 hafta.
sizin sorun neydi acaba bende 40 yaş düşük amh saglıksız yumurta 5 ocakta nasipse cem beyde randevum var hayırlısı hakkımızda inşallah...Arkadaşlar bende Cem beyin hastasıyım ilk transferim negatif sonuçlandı 2.transferden önce bir kaç test isteyeceğini söyledi bunlar ne olabilir bilgisi olan var mı
Eşimde sayı ve hız problemi var onun dışında bir sıkıntımız var bu arada genetikte temiz çıktı çok şükürsizin sorun neydi acaba bende 40 yaş düşük amh saglıksız yumurta 5 ocakta nasipse cem beyde randevum var hayırlısı hakkımızda inşallah...
Canim onu lab. En iyisini seçip çözerler sende sıkıntı yoksa şanslısın insallah guzel olur herseyEşimde sayı ve hız problemi var onun dışında bir sıkıntımız var bu arada genetikte temiz çıktı çok şükür
Ben kullanıyorum canım omepa degil ama omega 3 içerikli başka bi ürün kullanıyorum, siz kaç aydır tedavidesiniz eşin neler kullaniyor. Sen yumurta kalitesi icin başka neler kullanıyosun varsa kullandığın başka şeyler yazarmısınMerhaba bizde Bülent Erol'da tedavi görmekteyiz,tedaviden önce yumurta kalitesi için OMEGA 3/ g10 omepa kullanan va rmı?
Ari sutu bende çok duydum kullanan ise yarayan da olmusbirde arısütünü duydum onuda hergün değil ama kullanıyorum,tavsiye ediliyor
merhaba bende cem beyın hastasıyım ilk transferım negatıf oldu . 5ab balst embrıyoydu benden de kromozom kan pıhtı testlerı falan ıstedıArkadaşlar bende Cem beyin hastasıyım ilk transferim negatif sonuçlandı 2.transferden önce bir kaç test isteyeceğini söyledi bunlar ne olabilir bilgisi olan var mı
bana 5 500 tl dedıler yenı fıyatıMerhaba bahçecide histeroskopi ne kadar bilgisi olan varmı