• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10.500 dediler +ilaçlar muayene ücreti de 550 imiş
Teşekkür ederim canım peki rahim dinlendirme ne kadar olacak onuda öğrendin mi? İlaclarda 5 6 bin tutar diye düşünüyorum yılbaşından sonra zam gelir ilaclarada
Sende Bursa bahcecidemi deniyeceksin .

Bahçeci de transfer olmdım henüz diğer yerlerdeki olumsuz denemelerimde sıkışıktım. Transfere sıkışık giriliyor
Bende diğer merkezlerdeki transferlerime sıkışık girmiştim, son tedavimde idrara sıkışık değildim çok rahattı Bursa ART Osman Hocada olmuştu son tedavim şimdiki Bahçecinin olduğu yer o yüzden sordum transferlerinde aynı sistem devam ediyor mu diye , sizİn transfer ne zaman

Benim ve esimin ilk basta toplam 500 TL ye aldık Bı eczane vardı gelıs fiyatından verdı indirimli hakını Baska eczane 680 ttl falan demıstı
Ya ne kadar pahalı ilaçlar aslında ama böyle yani veriyoruz diğer ülkelerde daha ucuz sanırım ordan ithal edildiği için

Bende diğer merkezlerdeki transferlerime sıkışık girmiştim, son tedavimde idrara sıkışık değildim çok rahattı Bursa ART Osman Hocada olmuştu son tedavim şimdiki Bahçecinin olduğu yer o yüzden sordum transferlerinde aynı sistem devam ediyor mu diye , sizİn transfer ne zaman
Yok yok aynı heryer Betül hoca da anestezi Alcan falan demedi bende sıkışarak girerim. Adetim geldi gelecek sonra transfer bakalım çok heycanlıyımm

Kızlar ben istanbulda yaşamıyorum üroloji doktoru bülent erol ve kadın doğum doktoru cem çelik aynı merkezde mi istanbulda olduğunu biliyorumda ikiside aynı yerde mi onu bilmiyorum bide gitmeden önce randevu almak lazım mı
Bende İstanbul'da yaşamıyorum ama Bülent bey hem umutta hem fulyada görev yapıyor cem beyde umutta tabi randevu alacaksin cem beye iki üç ay sonra veriyorlar

Ya ne kadar pahalı ilaçlar aslında ama böyle yani veriyoruz diğer ülkelerde daha ucuz sanırım ordan ithal edildiği için
Evet canım ilaçlar maalesef çok pahalı. Biz bahçeci umutta tedavi olurlen heyet raporu çıkarmıştık yüzde seksene yakın indirim oluyor ilaçlarda istersen bir bak

12 bin İstanbul fiyati mi canim allahim guc kuvvet versin ödeme için hepimize

MERHABA UMUT TÜP BEBEK CEM BEYDEN RANDEVUM VAR NASİPSE 5 OCAKTA İLK GÖRÜŞMEM OLACAK ÇOK HEYECANLIYIM.. TEDAVİ OLAN VE PROSEDÜR KONUSUNDA BİLGİ VERECEK VARMI ACABA...
Ben bahçe fulyadaydım.. önce doktorunuz muayene eder geçmiş bebek deneyiminiz hakkında bilgi alır.. daha önce eşiniz ve sizin evrakınız tahlil vs varsa onlara bakar .. sorun görmezse hemen iğne ilaca başlatır. Yaklaşık 11-12 güne opu yapılır. Sonra transfer 🌸

arkadaşlar merhaba bende bahçeciyi araştırıyorum. fiyatlar çok uçuk mu normal gelirli bir aile olarak tüp bebek yaptırabilrmiyim bahçecide fikirlerinizialabilirmiyim?:110:
arkadaşlar merhaba bende bahçeciyi araştırıyorum. fiyatlar çok uçuk mu normal gelirli bir aile olarak tüp bebek yaptırabilrmiyim bahçecide fikirlerinizialabilirmiyim?:110:
Raporlu değilseniz 15 bini hazırlayın derim.. biz il dışından gelmiştik kaldığımız yere de ödedik masraflı yani bana..

Back