• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba ne kadar olacak bana da öyle dediler zamlı ücreti ödeyeceksiniz dediler inşallah olumlu sonuçlar alırız ve güzel haberlerimiz gelir :KK200: :nazar:
Şuan 10.500tup 2200dondurna 1750rahim dinlendirme 325 ngs ama yılbaşında ne olacak bilmem bir arkadaş 3.500zam gelecek yazmış doğrudur 14falan olacak sanırsam en az 2500dondurma olur 2000-2250de rahim dinlendirme olur sanirsam

Evet kesin bilgi. Ayın 9 unda aşılamam yapıldı 22 sinde negatif sonuç aldım. Doktorum dinlemem için bir ay süre verdi bana. Diğer ay adetimle birlikte tüp bebek tedavisine başlayacağız. Yeni yılda 3.500 zam geliyormuş
İnşallah güzel sonuç alırsınız keske zam gelmeseydi ya zaten maddi zor oluyor ama yapacakta bisey yok maalesef

İnşallah güzel sonuç alırsınız keske zam gelmeseydi ya zaten maddi zor oluyor ama yapacakta bisey yok maaleseft
İnşallah güzel sonuç alırsınız keske zam gelmeseydi ya zaten maddi zor oluyor ama yapacakta bisey yok maalesef
Çok teşekkür ederim inşaAllah 🤲🏻
ilk aşılamamdı umudumuz vardı biraz ama oda olmadı hayırlısı dedik. Evet maddi yönden biraz sıkıntılı bir süreç zorluyor haliyle..Sonucunda evladını kucağına alabilmek varsa değer. Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşaAllah

Çok teşekkür ederim inşaAllah 🤲🏻
ilk aşılamamdı umudumuz vardı biraz ama oda olmadı hayırlısı dedik. Evet maddi yönden biraz sıkıntılı bir süreç zorluyor haliyle..Sonucunda evladını kucağına alabilmek varsa değer. Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşaAllah
amin canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin tez vakitte inşallah

Kızlar ben istanbulda yaşamıyorum üroloji doktoru bülent erol ve kadın doğum doktoru cem çelik aynı merkezde mi istanbulda olduğunu biliyorumda ikiside aynı yerde mi onu bilmiyorum bide gitmeden önce randevu almak lazım mı

Back