- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
Y yurekliaycan canim bursa bahçeci için güncellenen fiyatlar hakkında bilgin varmı eğer ogrenebilirsen bizlerle paylaşırmısınHer yere zam gelecek hemen başlamak en iyisi aynen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Y yurekliaycan canim bursa bahçeci için güncellenen fiyatlar hakkında bilgin varmı eğer ogrenebilirsen bizlerle paylaşırmısınHer yere zam gelecek hemen başlamak en iyisi aynen
Amin insallah benım transferim yapıldı 2 gunum bugun beklemedeyim.merhaba hayırlısı olsun canım inşallah... bende nasipse başlıcam ocakta bilgi verirmisin banada
hadi hayırlı haberler alırsın inşallah şimdiden gözün aydın olsun canım ilk görüşme genetik test istiyormu şehir dışından gelicem hemen tedaviye baslarmı acaba bide ücretler hakkında ilaç fiyatları bir sürü soru var aklımdaAmin insallah benım transferim yapıldı 2 gunum bugun beklemedeyim.
Hangi asama hakkında bilgi almak istiyorsunuz
Tabı ben kendi sürecimle ilgili bilgi vereyim. Herkesin tedavi sureci farklı oluyor ben ilk gorusmeye gidince vıtamınlerımı alıp onları kullandım adet olunca gittim 9 kasımda ignelere basladım 10. Gün yumurtam toplandı ve donduruldu 1 ay rahim dinlendirme yapıldı ve 21 aralıkta transferim yapıldıhadi hayırlı haberler alırsın inşallah şimdiden gözün aydın olsun canım ilk görüşme genetik test istiyormu şehir dışından gelicem hemen tedaviye baslarmı acaba bide ücretler hakkında ilaç fiyatları bir sürü soru var aklımda
sizden genetik test falan istemedi o zaman değil mi birde ücretler ne kadar tuttuYumurta toplanana kadar 3 kez kontrole gittim
canım tabiki fiyatlar değişince öğrenip yazarım sizedeY yurekliaycan canim bursa bahçeci için güncellenen fiyatlar hakkında bilgin varmı eğer ogrenebilirsen bizlerle paylaşırmısın
Ben 4 kere gittim kontroleYumurta toplanana kadar 3 kez kontrole gittim
Canim Mustafa hoca hariç tedaviye hangi doktorda başladıysan o bütün işlemlerde seninle oluyor
Hangi doktorla başladıysan bütün işlemlerini o yapıyor canım farklı doktor görmüyorsun yani.. mustafa bahçeci bütün doktorlardan hastalar hakkında bilgi alıyormuş yapılması gerekenlerle ilgili o kadar.. değişmemesi iyi bence doktorunu biliyorsun.Bahceci fulyada tedavi görmüş olan arkadaşlar opuya tedavi sürecini yürüten doktor mu giriyor yoksa sadece opu için tayin edilmiş bir doktor mu? ( Memorialde bu şekildeydi ) ayrıca opu süreci hakkında bilgilendirebilir misiniz ? Sabahları mi yapıyorlar ? Anestezi uzmanı dahil operasyon günü ekip kaç kişiden oluşuyor ,süreci iyi yurutebiliyorlar mi ? Her merkezde farklı işler burada nasıl olacak benim ilk
Yok genetik test istemedisizden genetik test falan istemedi o zaman değil mi birde ücretler ne kadar tuttu
Dedigim gıbı kişiye gore degısıyor vucut ilaca cabuk tepki veriyorsa hemen gerceklesiyorBen 4 kere gittim kontrole
çok teşekkürler canım hakkımızda hayırlısı inşallah ....peki vitamin hapı veriyormuş onlar ne kadar tutuyor çok pahalı diye yazanlar varYok genetik test istemedi
750 TL muayene ucretı +10500 TL işlem ücreti +1750 TL rahim dinlendirme +2200 TL embriyo dondurma + ilaç ücreti kısıye gore degısır benım toplamda 3000 TL tuttu ılac
Benim ve esimin ilk basta toplam 500 TL ye aldık Bı eczane vardı gelıs fiyatından verdı indirimli hakını Baska eczane 680 ttl falan demıstıçok teşekkürler canım hakkımızda hayırlısı inşallah ....peki vitamin hapı veriyormuş onlar ne kadar tutuyor çok pahalı diye yazanlar var
Benim ve esimin ilk basta toplam 500 TL ye aldık Bı eczane vardı gelıs fiyatından verdı indirimli hakını Baska eczane 680 ttl falan demıstı
Amin insallah ben calsııyorm normalde ama 1 hafta rapor aldım evde dinleniyorum işim masa bası haftaya baslarm zorlamaz zatenCanım çok teşekkürler Senin De hayır haberlerini aliriz ınşallah kaldı 8 gün transferden sonra yatıyormusun ben ilklerde işe bile gitmiştim ama bu sefer rabbim nasip ederse inşallah hep yatmayı düşünüyorum bide amh düşüklüğü ve 40 yaş olunca endişelerim var tabiii
Iyi olmuş tabii canim dinlen bol bol allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahAmin insallah ben calsııyorm normalde ama 1 hafta rapor aldım evde dinleniyorum işim masa bası haftaya baslarm zorlamaz zaten
Teşekkür ederim bilgilendirme için ancak maalesef 2 adet 4.gun taze embriyo ve bunlar da tutmadıHangi doktorla başladıysan bütün işlemlerini o yapıyor canım farklı doktor görmüyorsun yani.. mustafa bahçeci bütün doktorlardan hastalar hakkında bilgi alıyormuş yapılması gerekenlerle ilgili o kadar.. değişmemesi iyi bence doktorunu biliyorsun.
Amın ınsallah Rabbım kimsenin emeklerini bosa cıkar asın hepimiz ınsallah guze mınnoslarımıza kavusalımIyi olmuş tabii canim dinlen bol bol allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah