• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı olsun, çok tecrübeli değilim ama 9 fena bi rakam değil. Güzel bence.
Taze transferi pek yapmıyorlar, çünkü iğneler ilaçlar vs vücuttan atılsın istiyo drlar. Bi de taze transferde bazı hastalarda ohss oluyormuş.
Genetik tarama istiyorsanız embriyolar 5.güne gelmeden bilgi vermeniz ve bi evrak imzalanız gerek
Teşekkür ederim canım cevabın için hayırlısı bakalım geç olsun hayırlısı olsun hepimiz için :)

çift embriyo yapmayız diyorlar ama bana ben sorduğumda olmaz demişlerdi ama semra hoca çift yapılmasına karar verdi çift transfer ettiler. yaşa bakıyor ve olumsuz tecrübe varsa transfer yapıyorlar. ki şimdi yine gitsem büyük ihtimal yine çift yaparlar ben istemeden. çünkü şansı arttırmak istiyorlar. ama iyi kalite embriyo olursa 1 tane transfer ediyorlar. benim embriyolar 5. gün biraz gerideydiler. ve tutmadı.
Aa gercekten mi? Ben memorial başlığında da çok takip etmiştim, semra hoca çift embriyoya kesinlikle karşıymış, başarısız deneme de olsa yaş da tutsa kesinlikle olumlu bakmıyor yazmıştı herkes. Hatta emre beyi telefonda yarım saat ikna etmeye çalışmıştım, yok adamlar çok katı bu konuda diye merkez değiştirmiştim. Çok şaşkınım şu an :))
Herseyde bi hayır var, demek ki bahcecide ikizlerim olcak haha :))

Mustafa bahceci ile görüşün isterseniz, memorial da semra hanım, burda da mustafa bey. İçiniz daha rahat edebilir

Aa gercekten mi? Ben memorial başlığında da çok takip etmiştim, semra hoca çift embriyoya kesinlikle karşıymış, başarısız deneme de olsa yaş da tutsa kesinlikle olumlu bakmıyor yazmıştı herkes. Hatta emre beyi telefonda yarım saat ikna etmeye çalışmıştım, yok adamlar çok katı bu konuda diye merkez değiştirmiştim. Çok şaşkınım şu an :))
Herseyde bi hayır var, demek ki bahcecide ikizlerim olcak haha :))

Mustafa bahceci ile görüşün isterseniz, memorial da semra hanım, burda da mustafa bey. İçiniz daha rahat edebilir
:)) evet ben de şaşırdım 2 tane transfere karar verildi denince. bu kararı semra hoca veriyor. ama ben kendi doktoruma 2 tane istediğimi söylemiştim. belki de benimki çıtlattı semra hocaya. e bide embriyolar tam olması gerektiği gibi olmayınca şansı arttırmak için yaptılar. ama doğa rutkay'ın ikiz gebelik fotoğraflarına bakıyorum da kadın çok değişti:)) ben de korktum yani açıkçası böyle dev gibi olucam, nasıl taşırım diye. doğa hanım pek zarif ince bir kadındır ya hani o bile böyle kilo aldıysa kendimi düşünemiyorum. pek ait hissedemedim kendime. neticede tutmadı. dileğim 1 tane olsun ama sağlıklı olsun tabi. memorialda da ben semra hocadan randevu aldım onunla görüştüm. değerlendirmeyi o yaptı ama takip doktorumuz başkası oldu. ama ben yine de semra hocayla 2-3 kez görüşebildim ve muayeneye de girdi. yani bilemiyorum kafam çok karışık. bu merkezlerin bir istatistikleri olsa biz de daha rahat karar verebiliriz herhalde. %70 başarız %80 başarı filan. çünkü tüm merkezlerde çok hasta var. bu sayfalardan bile onlarca kadın birbirimizi takip ediyoruz ama sonuçta çok azı gebelik elde ediyor. benim anladığım kadarıyla tüp bebek %50 şans. acaba diyorum bu evde yapılan yumurtlama takip setleri var. onlardan alıp kendim mi takip etsem sürecimi. doğal yollarla kalabilir miyim? işte kafa hep cinliğe çalışıyor. şimdi 1 tatil yapıp d vitamini sentezleyeceğim. bolca güneş ve deniz. sonra eylülde yeniden deneyeceğim.

:)) evet ben de şaşırdım 2 tane transfere karar verildi denince. bu kararı semra hoca veriyor. ama ben kendi doktoruma 2 tane istediğimi söylemiştim. belki de benimki çıtlattı semra hocaya. e bide embriyolar tam olması gerektiği gibi olmayınca şansı arttırmak için yaptılar. ama doğa rutkay'ın ikiz gebelik fotoğraflarına bakıyorum da kadın çok değişti:)) ben de korktum yani açıkçası böyle dev gibi olucam, nasıl taşırım diye. doğa hanım pek zarif ince bir kadındır ya hani o bile böyle kilo aldıysa kendimi düşünemiyorum. pek ait hissedemedim kendime. neticede tutmadı. dileğim 1 tane olsun ama sağlıklı olsun tabi. memorialda da ben semra hocadan randevu aldım onunla görüştüm. değerlendirmeyi o yaptı ama takip doktorumuz başkası oldu. ama ben yine de semra hocayla 2-3 kez görüşebildim ve muayeneye de girdi. yani bilemiyorum kafam çok karışık. bu merkezlerin bir istatistikleri olsa biz de daha rahat karar verebiliriz herhalde. %70 başarız %80 başarı filan. çünkü tüm merkezlerde çok hasta var. bu sayfalardan bile onlarca kadın birbirimizi takip ediyoruz ama sonuçta çok azı gebelik elde ediyor. benim anladığım kadarıyla tüp bebek %50 şans. acaba diyorum bu evde yapılan yumurtlama takip setleri var. onlardan alıp kendim mi takip etsem sürecimi. doğal yollarla kalabilir miyim? işte kafa hep cinliğe çalışıyor. şimdi 1 tatil yapıp d vitamini sentezleyeceğim. bolca güneş ve deniz. sonra eylülde yeniden deneyeceğim.
Evet tüp bebekteki başarı oranı yüksek zannediyoruz ama düşündüğümüz kadar yüksek değil galiba :))
Madem daha 1-2 ay bekliceksiniz yumurtlama takvimini takip edip şansınızı deneyin bence
Deniz güneş gercekten insanı çok motive ediyor, pozitif enerji toplayıp başlamak güzel fikir :))

Bu arada kromozom,pıhtılaşma vs testi yaptırmadıysanız onları da bu süreçte arada çıkarabilirsiniz, malum 2-3 ayı buluyor testlerin çıkması.

Canımlarrr haberrlerr haberrlerrr haberrlerrr..
bahceci ankarada sgk anlasmasi varmis . Baslamis daha dogrusu :) haberinz olsun dedim hemenn

SGK anlaşması olduğunda nasıl oluyor cnm ? Ne kadar indirim yapılıyor ?

SGK anlaşması olduğunda nasıl oluyor cnm ? Ne kadar indirim yapılıyor ?
Canim mesela 6binse tup bebek yarisini karsiliyo devlet. Ilaclarida tamamliyor. Bildigim kadariyla muayeneleride ucretsz sanirim. Bi arayip konus derim ben.

canım raporda ilaç maliyetini bir kısmını karşılıyor devlet, tedavi ücretini yarı yarıya karşılıyor baya uygun fiyata geliyor tüp bebek tedavisi. istanbuldada umut kliniğinde rapor geçiyor

canım raporda ilaç maliyetini bir kısmını karşılıyor devlet, tedavi ücretini yarı yarıya karşılıyor baya uygun fiyata geliyor tüp bebek tedavisi. istanbuldada umut kliniğinde rapor geçiyor
Canım erkek kaynaklı sorunda üç yıllık evlilik aramıyorlar içinde tüp bebek olan bir devlet hastanesine sor rapor olayını Bahçecinin sitesinde de yazıyor şartlar ordan bakabilirsin

Back