- 5 Şubat 2013
- 347
- 60
- 323
Yaa ben o testlerden almak istemiyorum( Ben bu cuma doktora gideceğim.Acaba ultrason ya da farklı bişeyle yumurtlamanın ne zaman olacağını söyleyebilir mi?Çünkü ertesi gün veya bir gün sonra yumurtlama olacağını düşünüyorum.Yumurtlamama az kaldı,çok heyecanlıyım
Nolur iyi düşün sürekli karnının büyüdüğünü düşün bebeğini mutlu sonla kucağına aldığını düşün. Lütfen yüksek ve iyi enerji yükle. Bebeğine can gelecek. Eminim. Sıkı sıkı satılacaksınız bebişin büyüyünce.
kızlarrr meraba çilekkçimmm endişenmee allahımm izniyle olucakkk bol bol duatt rabbim hepimiziii biliyorr allahım bebişine cann versinn dualarımız seninleee...
canım benim çok iyi anlıyorum seni ama bu endişelerinin bebeğini etkilemesine izin verme bak gör haftaya herşeyin yolunda olacağını göreceksin rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Canımmm merhaba.. Nezamandır giremiyorum yoğunluktan nete.. Cuma günü gittim doktora kese düşmüş ama rahim duvarı çok kalınmış eğer incelmezse kürtaj gerekir dedi ilaç filan verdi.. Kanamam hala devam ediyor inş. incelmiştir. Bu arada güzel olan tek şey korunmama gerek yokmuş..
Sakın üzüp sıkıntı yapma kendine çileğiimm.. Biliyorsun stres çok etkiler bebişini.. Hiç birşey olmaz inşallah.. Bidahaki gidiğişinde görürsün meleğini inşallah
kizlar nete giremiyorum bu yuzden yazdiklarinizi okuyamadim. sadece hbr vermek icin girdim. ben kirmizilari gordum 7 haziranda...listeyi ankaraya donuste guncellicem
kizlar nete giremiyorum bu yuzden yazdiklarinizi okuyamadim. sadece hbr vermek icin girdim. ben kirmizilari gordum 7 haziranda...listeyi ankaraya donuste guncellicem
Günaydın kızlar ben 2 gündür baya fenaydım 2 kez idrar yolları iltihabı geçirmiştim aynen onun gibiydi yaşadıklarım ama daha ağırdı bu sefer durumum.Neyse dün gece acillik olduk nihayet meğersem yaşadığım şey idrar yollarından değilmiş.Rahim iltihabı geçiriyormuşum idrar yollarına da sıçramış muayene oldum doktor ultrasona aldı.Gebelik planladığımı ona göre ilaç istediğimi söyledim.Dün gece kullanmaya başlar başlamaz rahatladım bulantım fenaydı.Neyse muayene sırasında yumurtlıklarımı sordum şu anda hiç yumurtanız yok dedi.Aklıma takıldı bir şey sormak istiyorum:
Ben ovulasyon testine göre bu ay 17.gün yumurtladım
Dün muayene sırasında 23.günümdeydim.Hiç yumurta olmaması normal mi?
Günaydın kızlar ben 2 gündür baya fenaydım 2 kez idrar yolları iltihabı geçirmiştim aynen onun gibiydi yaşadıklarım ama daha ağırdı bu sefer durumum.Neyse dün gece acillik olduk nihayet meğersem yaşadığım şey idrar yollarından değilmiş.Rahim iltihabı geçiriyormuşum idrar yollarına da sıçramış muayene oldum doktor ultrasona aldı.Gebelik planladığımı ona göre ilaç istediğimi söyledim.Dün gece kullanmaya başlar başlamaz rahatladım bulantım fenaydı.Neyse muayene sırasında yumurtlıklarımı sordum şu anda hiç yumurtanız yok dedi.Aklıma takıldı bir şey sormak istiyorum:
Ben ovulasyon testine göre bu ay 17.gün yumurtladım
Dün muayene sırasında 23.günümdeydim.Hiç yumurta olmaması normal mi?
Arkadaslar benim adetime 5 gun kaldi ama bende ara ara bas donmesi ve ogleden sonra mide bulantilarim basladi normalde bir hafta kala cukulata yerdim goguslerim agrirdi ama hic biri yok suanda test yapsam simdi eczaneden alip acaba cikarmi catlayacam meraktan ilk denememiz bu bizim ama nedense pek umitliyim bana bisi soyleyen ya catlayacam meraktab
Ayşecim ne kadar doğru söylemişsin.. Bende neden diye hep düşünüyorum. Kafaya takma meselesi olduğunu hiç sanmıyorum. Çünkü asıl eskiden evlenir evlenmez 1 - 2 aya haberi gelmezse kadının alnına yapıştırırlarmış damgayı.
Bu arada ben 2 gündür acı elma yağını yapyorum. İdrar tahlilinde küçük bi enfeksiyon tespit edilmişti geçen hafta adetten önce. Şimdi iki gündür hafif kanamalı gibi kokulu akıtıyor. Gözlerime inanamadım. Bu ay ümidim arttı. Çünkü enfeksiyo gebe kalmayı engellermiş. Bu yöntemle ilk ay olmasa bile 2. ay hamile kalan çok kişi olmuş forumda. Sizde bi göz atın derim. Eğer olumlu sonuç alırsam gene yazarım ben size zaten.:)
canım genelde belirtiler psikolojik oluyor.%90 şimdi sağlıklı bir sonuç almazsın.Bekle derim ben.Başka şeylerle oyalan.Adet günün gelmeden test yapmanın bir anlamı yok !!
mrb arkadaşlar ben daha yeni üyeyim siteye. böyle hamiş kalanları gördükçe çok seviniyorum yaa. ben de 1 senedir istiyorum fakat daha bişey yok geçen ay hsg çektirdim hiçbir problem çıkmadı, yani bi sıkıntı yok ama yine de olmuyo yaa. hsgden sonra 6-8 ay içinde kalırsın dedi doktor ama bakalım nasip bekliyoruz. allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş...
Ayşecim ne kadar doğru söylemişsin.. Bende neden diye hep düşünüyorum. Kafaya takma meselesi olduğunu hiç sanmıyorum. Çünkü asıl eskiden evlenir evlenmez 1 - 2 aya haberi gelmezse kadının alnına yapıştırırlarmış damgayı.
Bu arada ben 2 gündür acı elma yağını yapyorum. İdrar tahlilinde küçük bi enfeksiyon tespit edilmişti geçen hafta adetten önce. Şimdi iki gündür hafif kanamalı gibi kokulu akıtıyor. Gözlerime inanamadım. Bu ay ümidim arttı. Çünkü enfeksiyo gebe kalmayı engellermiş. Bu yöntemle ilk ay olmasa bile 2. ay hamile kalan çok kişi olmuş forumda. Sizde bi göz atın derim. Eğer olumlu sonuç alırsam gene yazarım ben size zaten.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?