Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

Çileğim çok geçmiş olsun.Çok üzüldüm yaa!Allah sabır versin.Çok şükür ki tekrar eden bir durum değilmiş.İnşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.

antalya, yine bat aynı.benim de 30 haziran.bizim de 3.deneme.ilk bebişte hiçbir sorun olmadığı için ben doktora gitsem mi gitmesem mi kararsızım.burdaki arkadaşlar genelde akıntıları gözlüyorlar.bende kervana katılayım dedim,benim akıntı oldu-bitti.ama hesaba göre yarın yumurtlama günüm.ayrıca ateş ölçümü de yapıyorum.ona göre de bugün yumurtluyorum.anlamadım bu işi :44::44:

Malesef kirmizilari gordum yeni bat 12 temmuz buarada ben akintimi takip ediyorum ama hic oyle bir akintim olmuyor ovulasyon testimi alsam acaba bir ay once doktorada gitmistim ultrasonla flncbakti hic bisi yok dedi yumurtaliklarimda sorun olsa gorurdu heralde

Son düzenleme:
çilek çok geçmiş olsun rabbim sabrını veriyo atlatıyosun merak etme hiç geçmicek gibi olan o günler geçiyo gidiyo bunları bizzat yaşayan biri olarak yazıyorum.geçicek gidicek artık geri bakmak yok hep ileri ben kürtajdan snra 2 ay bekledim snraki ay ilk denemede hamile kaldım rabbim gönlünüze göre versin kendinizi fazla yıpratmayın

Bizim forum çok sessiz kalmış kızlar nerelerdesiniz...Yok mu güzel haberler? Ben 10 gün daha beklemedeyim ama bu ay olacağına dair hiç bir his yok içimde ovulasyon testi kullandım 17.gün testte gördüm 18.gün de akıntımı farkettim 3-4 günü değerlendirdik ama sonra hasta oldum 10 gündür hiç bişey yok dinleniyorum o yüzden bu ay yakalama ihtimalimiz düşük.Zaten ne bir göğüs ağrısı ne başka bir şey yok.Zaten hastalandığımda 23.günümdü doktor da yumurtanız yok dedi, demek çatlamış yani 10 gündür birşey olsa da değişmeyecekti...

bulutefe sen ne alemdesin tatlım? pkos için tedavi görmeye başladın mı?

bulutefe sen ne alemdesin tatlım? pkos için tedavi görmeye başladın mı?
ıyıyım canım sut hormonula t4 hormonunu dusurmek ıcın tevayıye gecen batta basladım adet oluncada pkos ıcın tedavıye baslıcak doktor buyuk ıhtımal kılomen + catlatma ıynesı aslında ben erteleme taraftarıyım ama esım olmaz dıyo bakalım hayırlısı artık canım ınsallah bebısın gobusundedır

t4 kaç çıkmıştı canım çok mu yüksekti? prolaktin de yüksek demek ama sıkma canını ikisi de ilaçla çok çabuk düşen ve düzelen hormonlar.Bu ay ümitli değilim yavrum ya teste göre yumurtlama gününe denk geldik ama sonrasında çok fena rahatsızlandım acillerde gezdim o yüzden pek ümidim yok inşallah yakın zamanda senin haberlerini alırız.Zaten çileksurata çok üzüldüm hala da üzülüyorum umarım çabuk atlatır.

cok gecmıs olsun canım yok uzulmuyorum hayırlısı herseyın t4 ıcın dahıleye gonderdı doktorum dahılede ulturasona gonderdı bakıldı buynuma bogazıma ayrı kan testıde ıstedı hıc bısey yok dedı hormonlar bırbırlerını etkılıyo olabılır kendılıgınden duser zaten fazla yuksek degıl ama gebelık duzundugun ıcın cok hafıf bı ılac verım dedı herseyın hayırlı bende cıleksurata cok uzuldum ınsallah atlatır bıran once rabbım hepımıze evlat nasıp eder ınsallah hepınızın guzel haberlerını alırım ınsallah amınnnn

bende yaz aylarında hamile kalmak istiyorum... bu ay ovulasyon testi aldım adetimin 8. günü 10. günü yapmaya başlayacağım. daha önceki aylarda doktora gittim hamile kalmama engel bir durum var mı diye? tahlillerim temiz çıktı. inşallah bu 3 ayın birinde hamile kalabilirim

İnşallah canım hepimizin göbüşleri dolsun inşallah. Bende bu ay çok heveslenmiştim günüm de geçmişti kendimi baya bir hazırladım şimdi ise kırmızılarla birlikte çöktüm resmen inşallah 3. denememizde olur. İnsan kendini hazırlayınca çok zor oluyor. Birdaha böyle yapmayacağım. yeni bat 17 temmuz

Dün aile doktorumuzla konuştum.Olmamasının sebebi neler olabilir diye sordum.Yumurtalıkların tembelleşmesi diyor.Kızlar benden size tavsiye,kocaları ikna edin,ikinci bebiş için arayı açmayın.Doktorun iki çocuğunun arasında sekiz yaş varmış.Bizim gibi,ilki 5 yaşındayken karar vermişler ama iki yıldan fazla bir çalışmadan sonra güzel haberi aldık diyor.Ay çok üzgünüm yaaa (( Ben iki sene beklemek istemiyorum.Eşim de dün demez mi,nasıl olsa olmuyor,vazgeçelim bu işten diye!!!Okadar çok ağladım ki!Size daha önce anlatmıştım iki senem onu ikna çabalarıyla geçti diye.Böyle konuşunca hem ağladım hem bağırdım.''İki sene seni ikna için uğraştım,şimdi senin yüzünden kaybettiğimiz yılların sebebi,bu yaşadıklarımız.Bana bir daha bu konuyu açma.Bundan sonra hep deneyeceğiz,olursa olur-olmazsa Allah'ın takdiri''dedim ama yaşadığım kalp acısını anlatamam.Bunların sebebi benim demiyor,bir de 3 ayda hemen vazgeçecek.Yok öyle yağma!!Ay şu anda bile gözlerim doldu.Allah'ım yüzümüze baksın yarabbim!Daha fazla aratmasın inşallah!

Slm hanımlar.
topikte kimseyi de göremedim ama yine de yazayım dedim. benim bat 25 haziran listeye eklerseniz sevinirim.
kk da ikinci kez listeye girmek istiyorum.çünkü ilki uğurlu gelmişti,o ay hamile kalmıştım ama 7 haftalıkken kaybettim.
şimdi 8 ay sonra tekrar listeye girmek istiyorum.hakkımızda hayırlısı.
6 aydır deniyoruz rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…