Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

MERABA canımm allhım hepimiziinn çabalarını boşaa çıkarmasın saol ii dilekleçrin için.öncelikle ben klomen hiç kullanmadımm ismini burd duydum onun hakıında pek bişi bilmiyorum çatlatma iğnesiylee olucaksann hafta da birr yumurta takibi içinn doktora gittim ben yumurtalar istenen ölçüye gelince çatlatma iğnesinii vuruluyosunn.36 saat sonra ilişki oluıyo.ben adetim yeni bitince gitmiştim.çatlatma iğnesinin fiyatı da 80 e falan almıştım malesef masraflı oluyoo

Canım tüplere bakma işlemi normal jinekolojik muayene gibi değil hsg filmi çekiliyor kamera ile rahim inceleniyor ancak kolay bir işlem değil ağrılıymış o yüzden narkoz vermeye ikna olan bir yere gitmen gerekiyor devlette narkoz vermiyorlar çünkü arkadaşım özelde yaptırmıştı

cnm benim bebeğimizin olamaması bu zamana kadar eşimin sperm eksikliği ve zayıflığı ürolojiye fln gidicez bu ay rabbimin izniyle arnık ne derse dr :44:

anladımm canım sende bi sorun yok yani tek eşindeyse yedir içirr bol boll keçiboynuzlarını kürleriniii erkekler içinn yoğurt duyununda ii geldiğini duymuştu bi arkadaşın eşide aynııydı adam kendine bakmışş şu ann hamile :) bunların hepsii çabaa allahım ne zman isterse o zman olcakk kaynanacığımın lafıı :)

keçi boynuzumuz eksik olmuyor evde allah razı olsun cnm benim kayınvalıdemde hiç sorun etmez saolsunlar ama artık evde bunalıyorum tek basıma gözlerim bozulucak tv ye ipad e bilgisayara bakmaktan inanki uğraşım yok kurslara fln katılıyorum arkadaş edinemedim bi türlü hiç tanıdığım akrabamda yok burda o da sıkıyo hem artık herkezin bebeği oldu benden öncelerin benden sonraların bile herkez soruyor artık,birazda kilo alınca herkez hamilemisin diyib ümitlendiriyorlar acabamı diyorum hep hüsran bir yıldır kesin bu hafta içi gidicez bi üroloja bakalım ne dicek hayırlısı inşallah en kısa zamande bebeişim gelir

kendimi terkedilmiş gibi hissediyorummm...

inşş canım hemde en kısacıkk zmandaaa :))) evet canım yaa kaynanacıklarr saolsunlar valla allahtan sorun çıkarmıyolarr çok destekler saolsunlarr allahmızıa şükür diyelim o konuda :)aynı beni anlatmışssın :) bende aynenn evde bi tv bi pc :) benim tanıdıklarım olsada herkes işinde gücünde sen ilk evlendiğinden beri istiyosun galibaa ? ben sorunumu bilmemem rağmenn son iki aydırr karar verdimm bizim baştan sıkıntılı gitti evlilikk anca oturttuk diyelim herkes hamile kalınca özeniyo amaa nasip kısmet diyoruz napalım bizim ,için en hayırlı zaman neyse o zman olsun

kayıvalıdeler saolsun bu konularda,yok cnm 2 sene olacak eylülde bir sene istemedik hayatınızı yaşayın yapmayın diyib durdu kayınvalıdem iyide oldu aslında ama nerden bilelim sorun cıkıcagını Allahtan işte sen ne karlık evlısın neden olmuyor sizinde cnm :44:

olsun canım hayırlısı böyleymişş ben sorunumu bilmeme rağmen bekledimm .benim haziranda tam 1 sene olucak evleneli :44: :) ben hayatımda hiç kendiliğimden aDET GÖRMEDİM lise yıllarında öğrendim canım yumurtalıklarımm ufakmılşşl ve gelşişmiyomuşş tüp bebekle anne olabilceksin demişlrdi eşimee evlenmeden önce anlattım saolsun şu ana kadar dahii bu konuda sorun yaşamadım ne madi ne maneviii olarakk .sonra ikiömizz karar verdikk anlaştık 1 sene yapmayalım die..ama arabamızda gelecekti bebeğimizin patiklerii asılı durujyodu tabi :)sonra dedğim gibii biraz evliliğimi< biraz sorunlu başladıı alışma süresii baya sorunluyduu ama allahıma şükürr şimdi herşey yolundaa .... :) demişkenn bebeişimizde olsun dedik vee tedaviye başlamaya klarar verdik eşimin de hiç bi sorun yokk ama bendee yumoşlar yamuk yapıyo :) doktorumm doğal yolla (çatlatma iğnesiyle) hamiş kalabilirsin dedi şansın yüzde 90 dedi seniin gibii bi çok hastamm şu an hamilee hemde çoğul gebelik şansıı biraz yüskek dedii 2 iz olabilir ama fazlası riskli dedi :)ömlee yanii ilk deneme olmadıı ilacın dozu fazla geldii sanırımm şimdii 2.denememin ilk günümdeyim vee HAZİRAN ayınınn uğurlu geliceğine inanıyorumm allahım yardım ederseee tabii ...bölee iştee artık hayırlısı ... :)

İnsanın canı sıkkın oldu mu herşeyi olumsuz düşünüyor.İnşallah en kısa zamanda bebişin yüzünü güldürür.Sohbet etmek istediğinde bizler buradayız canım.Yani fırsat buldukça giriyorum nete.Bizler sevinçlerimizi arttırmak,üzüntülerimizi azaltmak için burada paylaşımda bulunuyoruz.Her zaman desteğe hazırız

Kayınvalide muhabbetinizi görünce ben de yazayım dedim :)) Benimki de sizinkinin tam tersi.Yani ikinci toruna karşı.Çalışan annenin ikinciye hakkı yokmuş.''Benden medet umarak yapacaksan hiç yapma,bakamam çocuğuna'' dedi.Ben de:''Zaten kendi annemi düşünüyorum,senden en ufak bişey beklemiyorum''dedim.Eşimle onlar yüzünden 2 sene bu konunun tartışmasını yaşadık.İstemedi bebeği.En sonunda ikna ettim ama ilk çocuktan sonra aradan 5 sene geçti.Ve şimdi olmuyor (( Sanırım yumurtalıklar tembelleşti.Bu arada kayınvalideme söylemedik tabiiki.Şu anki durumlardan hiiç haberi yok.Allah'ım bebiş gelse,kaynanama 2.torun geliyo desem,o donmuş-ne diyeceğini bilemeyen yüzünü görsem.Görürmüyüm o günleri acaba :)) Çok dua ettim,ediyorum da.Yarabbim sesimizi duysun.Aratmasın inşallah.Mutlu haberlerimizi bir alsaydık!!

Cnm benim iyi bebişin olur demiş zaten doktor sıkma canını,eşinde anlayışla karşılamış ne güzel bu senin şansın çok şükür maddi yöndende durumun iyi rabbıme şükür bi sıkıntın yok olmicakta inşallah tatlım.ben kadın doguma gittim bankada doktor hiiiççç canını sıkmana gerek yok olur sizin bebeğiniz dedi eşim ilaç fln kullanırsa daha çabuk olacağını söylemişti bizde biraz deneyelim dedik bekledik olurmu diye ama olmicaz sanırım önümüzdeki hafta gidiçez inşallah Haziran uğurlu gelir cnm hayırlı evladlarımız olur inşallah

cılegım sevıyorum senı canım benım ınan aklım hep sende olcak duvalrımda senınle ınsallah guzel haberlerını alırım amınnnnn nete gırmeye fırsat bulabılırmıyım bılmıyorum kaynanamlar burdayken bızden baska kımselerı yok burda oyuzden pek fırsat bulamam gırmeye ama ınsallah gırebılırım kızceler ınsallah hepınız hamıs kalırsınız amınn

:44: neden olmasın ikinci cnm yap sen cnm kardeş özlemini sen çekmişsin evladında çekmesin niye kardeşim yok demesin .sen yap ister istemez bakacak kuzu kuzu.soylemede bence hamiş oldugunda söylersin olur bebişin inşallah cnm Rabbim duanı zayii etmesin cnm

canım cvabın ıcın cok tesekkur ederım ınsallah enkısa zamanda hepımızın yuzu guler evet gercekten masraflı bı surec olcak hem maddı hem mnevı anlamda zor gecen ay 250 yakın gıttı belkı daha fazla muyaneler testler guatır ıcın rontgen hormon testlerı vs bende pko var dugunden sonra ogrendım ama hıc bı yan etkısı yok bende kılo duzensızlık tuy vs oyuzden bıraz beklıyım dedım bu ay testlerım yapıldı lh pıroklatınle t4 yuksek cıktı ve bu ay pıroklatınle t4 tedavısıne basladı doktorum onumuzdekı batda yumurtlama destekleyıcı tedavı baslıcak hepımızın hakkında hayırlısı olur ınsallah

çok ii yaptın canımmm ayşecimmm bu kaynanalarr arada bi böle patavatsızlık yapabiliyoo :) senden bu hakkı kimse kısıtlayamaz kii zaten kimseye güvenerek yapmıyoruzz biz dime amaa benim kaynanamda yapp yap dio annem bize zmanında doğurmayın 2 çocuk yeter dedi dio sen yap dioo :) bende buna kızıyorum işte istersen futbol takımı kurıyım dedim ben kocamla gezerim sen torun bakarsın dedim :) bana güvenme dioo :) yani kimseye güvendiğimiz yok kendine güvenen ister bi tane ister 3 tane bide canım analarımız var allahımıza bin şükürr destek olarakk zatenn benim annemin olması yeter bana :) demiştim ya ilk başlarda tartıştık sorunluydu die benişm de hepp bölee ailevi meseleler annen bunu dedi sen böle yapmışssın y6ani en nefret ettiğim şeylerr herkes kendi ailesine baksaa karı koca adı üstünde ne yapıcağını bşilir yani :) bende sorunumu önceden bildişğim içinn sadece eşime sölemiştim ailesine sölememiştim sonradan öğrendilerr eşim biliyodu dedim zatenn ama hakkını yiyemem hiç sorun yapmadıı saolsun.yanlızz kaynanaaa 2. torun demekk kısmet olsursa SÜPER OLURR canım yaaa vallaa allahım en kısa zamanda bizide güldüürsünn olamsada bi tane varmışş üzülme h,iç bak biz bi taneye bile razıyızzz ama elbet bi günn mutlu haberr alıcazzz kısmett olduğundaa olucakkk allahım hayırlı zamnda vericek eminim kii...

ne dmek canım her zaman bende hiç bişey bilmiyodumm bu siteden okuya okuyaa öğrendim.inşş hsyırlıdı canımm olana kadarr birazz meşakktli olucakk amaa sonumuzz güzel olur inşşş... inşş tedavinde hayırlı olur canım benimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…