• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

Banada aynı şeyi söylemişti gerçektende hsg den 4 ay sonra hamile kaldım..

ayy inş cnm yaa ben de umut ediyorum çünkü hsg gebe kalmayı arttırıyomuş, bazen yapışıklık oluyomuş ve hsg çekildiği zaman bu yapışıklık açılıyomuş ve gebe kalınıyomuş. umarım benim de öyle olur. peki senin hsg sonucun nasıl çıkmıştı, problem var mıydı

İki gün önce 4-5 yıldır görmediğim bir tanıdığı gördüm.12 yaşında oğlu var.Baktım,göbek büyümüş.''Hayırdır,bu kadar zaman sonra bebek yapmayı düşünmediğini sanmıştım.'' dedim.''Oğlum 7 yaşındayken karar verdik ama olmadı.Nerdeyse 4,5 yıl tedavi gördüm.Ancak olabildi.Üstelik ilkinde hiçbir problem yaşamadığım halde,bu kadar zor olmasına ben de şaşırdım.''dedi.Tabi ben onu dinlerken şaşkınlıktan ağzım açık kaldı! Etrafımda isteyip de bebek sahibi olamayan 5-6 kişi var. İlk çocuk ya da ikinci. Anlamıyorum niye böyle oluyor. Yediğimiz genetiği değiştirilmiş,hormonlu,neyden yapıldığını bilmediğimiz besinlerin etkisi olabilir diye düşündüm kendimce! Annelerden,büyüklerden hiç duymadım ben;'biz de ikinciyi zor bulduk, başka olmadı' falan! Onlar habire kalan bebekleri düşürme yöntemleri türetmiş,biz de tutunma yöntemleri türetiyoruz :)))

aynen cnm ben de aynı şeyi düşünüyorum çünkü annem hep der, ben sana ve kardeşine ilk denemede hamile kaldım diye. aynı şekilde teyzelerim halalarım falan da öyle. ben de hiçbir problem yok hala olmadı 1 senedir. kesinlikle yediklerimizle alakalı

Aci elma yagi miii :53: o ne ki bacim nasil yapiyon napiyon onuu?.

Canım günlük pede zeytinyağı ile seyreltillmiş acı elma yağını damlatıyorsun. Gece onunla yatıyorsun. Bunu kimisi 3 gün yap 3 gün dinlen şeklinde yapmış kimisi de 6-7 gün aralıksız yapmış. Ama çoğu kişi acayip iltihap dökmüş ve tıkalı kanalları açılmış. Ve tatbiki hamile kalmışlar hem de ilk aydan. Çünkü biliyorsunuz enfeksiyon varsa bebek olmuyor maalesef.

kızlar sizlere danışmak istediğim bişey var benim pazartesinden beri yani 10haziran'dan beri yumurta akı şeklinde akıntım var galiba ovulasyon dönemimdeyim biz 9 ay boyunca o dönemde günaşırı ilişkiye girdik ve sonuç hüsran bu ay bende kaçırmamak için eşime hergün ilişkiye girmeyi önerdim 9-10-11-12'sinde ilişkiye girdik akıntım hala devam ediyor ve ben bugünü bide yarını da boş geçirmeyi düşünmüyorum açıkcası sizce yanlış mı yapıyorum çünkü biliyorsunuz günaşırı ilişki öneriliyor aklım karışık ama çok bunaldım artık sizce bu iki gün de bu şekilde devam etmeli miyim?

Canım bende günaşırı yapmaya devam et. Sperm kalitesini düşürme.

Canım günlük pede zeytinyağı ile seyreltillmiş acı elma yağını damlatıyorsun. Gece onunla yatıyorsun. Bunu kimisi 3 gün yap 3 gün dinlen şeklinde yapmış kimisi de 6-7 gün aralıksız yapmış. Ama çoğu kişi acayip iltihap dökmüş ve tıkalı kanalları açılmış. Ve tatbiki hamile kalmışlar hem de ilk aydan. Çünkü biliyorsunuz enfeksiyon varsa bebek olmuyor maalesef.

Hmm, peki ne zmn yapmak lazım, sen yapıyor musun şimdi? Seyreltme nsl yapılıyor? Denesek bişey kaybetmeyiz heralde.. cok sordum cnm ama :1:

ayy inş cnm yaa ben de umut ediyorum çünkü hsg gebe kalmayı arttırıyomuş, bazen yapışıklık oluyomuş ve hsg çekildiği zaman bu yapışıklık açılıyomuş ve gebe kalınıyomuş. umarım benim de öyle olur. peki senin hsg sonucun nasıl çıkmıştı, problem var mıydı

Çok şükür temiz çıkmıştı benim filmim inşallah sendede öyle olur...

Hmm, peki ne zmn yapmak lazım, sen yapıyor musun şimdi? Seyreltme nsl yapılıyor? Denesek bişey kaybetmeyiz heralde.. cok sordum cnm ama :1:

Adetim biter bitmez yaptım. 3 gün yaptım, 1 gün ara verdim(dün). Bugün 5. gün olacak. Doktora gidicem bugün bişi demezse bi 3 gün daha devam edip yuumurtlama döneminde bırakmayı düşünüyorum.

Çileğiimmm yokmu bi haber nasılsıınnn iymisinnn??

Evet Çilek surat nerdesin ya... çok merak ediyoruz haberleri. Güzel haberlerle gel lütfennnn.

Adetim biter bitmez yaptım. 3 gün yaptım, 1 gün ara verdim(dün). Bugün 5. gün olacak. Doktora gidicem bugün bişi demezse bi 3 gün daha devam edip yuumurtlama döneminde bırakmayı düşünüyorum.

Evet Çilek surat nerdesin ya... çok merak ediyoruz haberleri. Güzel haberlerle gel lütfennnn.

Çileğiimmm yokmu bi haber nasılsıınnn iymisinnn??

kızlar maalesef güzel haberler veremiyorum... kesem artık 7+4 olmuş ama hala içinde ne yolk sac var nede embriyo.... boş gebelik %95 :((( yapacak bişi yok aldırmam lazımmış... bende bekliyorum 1 hafta daha çünkü izne ayrılacağım.. ozaman kürtaj yaptıracağım.. sonra araştıracağız bakalım neden böyle oluyormuş..üzgünüm ama alıştırmıştım 1 haftadır bu fikre kendimi....allahtan hayırlısı....

Canım bende günaşırı yapmaya devam et. Sperm kalitesini düşürme.

Peki seyreltilmiş acı elma yağını nerden bulucaz peki? ve ne zamana kadar yapılıyo? adete kadar mı? yoksa yumurtlamaya kadar mı?

kızlar maalesef güzel haberler veremiyorum... kesem artık 7+4 olmuş ama hala içinde ne yolk sac var nede embriyo.... boş gebelik %95 :((( yapacak bişi yok aldırmam lazımmış... bende bekliyorum 1 hafta daha çünkü izne ayrılacağım.. ozaman kürtaj yaptıracağım.. sonra araştıracağız bakalım neden böyle oluyormuş..üzgünüm ama alıştırmıştım 1 haftadır bu fikre kendimi....allahtan hayırlısı....

çileğiiimmmm canım benim yaaa geçmiş olsunn allahımdan hayırlısııı biz tedavi görürkennn herşeye kendimizi hazırlıyoruzz amaa sonradaan değişik değişik şeylerr bizi buluyooo hayal kırıklığına uğramamakk ne mümkünn önemli lan bunu çabuk atlatmakk bende iğnelei vurul vurull yumurtalarr sönmüşş yumoş yok ortadaaa bizz ilişkiye giriyozz tutsun diee naapcazzzz böle bölee zorluklarlaaa güzl sonaa yaklaşçazz canım benimmm

Evet sen hissetmiştin. Kesinlikle araştırılması gerekiyor bu konunun. Haklıysın. Allah'tan hep hayırlısını istiyoruz. Bi bildiği varki beklettiği kullarındanız. Sabır sınavı

Peki seyreltilmiş acı elma yağını nerden bulucaz peki? ve ne zamana kadar yapılıyo? adete kadar mı? yoksa yumurtlamaya kadar mı?
Canım mesela 5 damla elma yağı koyduysan 3 damla zeytinyağı koy öyle seyreliyo

Evet sen hissetmiştin. Kesinlikle araştırılması gerekiyor bu konunun. Haklıysın. Allah'tan hep hayırlısını istiyoruz. Bi bildiği varki beklettiği kullarındanız. Sabır sınavı

Canım mesela 5 damla elma yağı koyduysan 3 damla zeytinyağı koy öyle seyreliyo

Hımmmm anladım canım pede kaç damla damlatıyorsun? çok sordum ama :44::44:

Cileksurat canım sende üzülme vardır bunda da bir hayır allah ne yazdıysa o... İnşallah en kısa zamanda yine hamiş kalırsın

Son düzenleme:
çılegım bılıorum cok uzuluyosun uzulmemek elde degıl ama buda bı sınav sabretmek duva etmek hayırlsını dılemek dusuyor bızlere rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsın ınsallah uzulmemeye calıs vardır bundada bı hayır. neler goruyoruz neler okuyoruz yakınlarımdada boyle seyler yasayanlar var hamıle kalıyorlar testler yapılıyo bebekte hıcbı pıroblem yok dogduktan 4 gun sonra dıyolarkı bebek otızımlı veya buykbı hastalıgı var vs buyuk bı yıkılıs acı tabıykı oda evlat ama buyk bı uzuntu buyukbı yıkım bebegın hasta olması bebegının acı cekmesını gormek ızlemek neler var neler oyuzden uzulmemeye calıs vardır bundada bı hayır
ve canlar rabbım hayırlı saglıklı azaları tam evlatlar nasıp etsın hepımıze amınnn

Hımmmm anladım canım pede kaç damla damlatıyorsun? çok sordum ama :44::44:Cileksurat canım sende üzülme vardır bunda da bir hayır allah ne yazdıysa o... İnşallah en kısa zamanda yine hamiş kalırsın
Valla canım ben günlük pede tam ortasına boydan boya ince bi çizgi halinde damlatıyorum. Yani tıkalı tüpleri bile açıyormuş. Ama biraz yakıyo haberin olsun.

Valla canım ben günlük pede tam ortasına boydan boya ince bi çizgi halinde damlatıyorum. Yani tıkalı tüpleri bile açıyormuş. Ama biraz yakıyo haberin olsun.

Salı yumurtlama dönemime giricem de ovü test kullanıyorum.. artık bu ayda olmazsa adet bitince başlarım bende denemekte fayda var :16::16:

Ah canım benim yaaa çileğim çok üzüldüm neymiş bu boş gebelik ya vallahi bu ay çok üzüldüm tam oldu diyoruz bir sıkıntı çıkıyor sakın ihmal etme araştırt durumu en iyi hastaneye git yaşadığın yerde çok geçmiş olsun

Çileksurat senin için arştırdım bak bunları umarım yararı olur ve biraz rahatlarsın.

Boş gebelik nedenleri nelerdir?

Dr. Alper Mumcu: Boş gebelik kromozomal problemlerden kaynaklanan bir tablodur. Bu, olayın kalıtsal olduğu anlamına gelmez. Sadece o gebeliği meydana getiren sperm ve yumurtalarda kalite düşüklüğü ya da anomali söz konusudur.

Boş gebelik tekrarlayabilir mi?

Dr. Alper Mumcu: Hayır, tekrarlama eğiliminde olan bir sorun değildir. Kromozomal bozukluk olmasına karşın anne ya da babada genetik bir problem yoksa kalıtsal özellik göstermez. Tamamen normal bir düşük olarak sınıflandırılmalıdır.

Boş gebelik tekrarlayabilir mi?

Dr. Alper Mumcu: Hayır, tekrarlama eğiliminde olan bir sorun değildir. Kromozomal bozukluk olmasına karşın anne ya da babada genetik bir problem yoksa kalıtsal özellik göstermez. Tamamen normal bir düşük olarak sınıflandırılmalıdır.

bır süredir giremiyorum cok yoğunum değişik durumlar olmuş. çilek surat buyuk geçmiş olsun en kısa zamanda allah sağlıklı sıhatlı evlat nasıp etsın. bu arada benımde bu ay olmadı 4 gun gecıkme olmuştu ve son ana kadar cok heycanlanmıstık ama maalesef kırmızılar geldı. kıst gormustu ılk muaynemde doktor onun ıcın gecen hafta regl 3. gunu doktora gıttım ama kıst falan hıc bısı yok tertemız gordu. bu ay 4. denememız doktor bu ayda olmassa zaman kaybetmeyelim esınıde getır dedı. bu ayda denıyecegız bakalım. yumurtalam gunlerımdeyım sayılır :D)))
bu arada puffböreği güncel bilgiler (sat 02.haziran-bat 30 haziran-deneme 4)

sevgili çileğimmmm inan çok üzgünüm şuan kelimelerin tükendiği nokta bu olsa gerek lütfen üzülme dediğin gibi bencede araştırılması gereken bir durum rabbim herşeyin hayırlısını versin bende bu ay doktora gidecektim ayaklarım geriye çekti beni 1 ay daha beklemeye karar verdim bakalım rabbim bize bu zaman içinde neler gösterecek hakkımızda hayırlısı olsun dualarımdasın

Back