Banada aynı şeyi söylemişti gerçektende hsg den 4 ay sonra hamile kaldım..
İki gün önce 4-5 yıldır görmediğim bir tanıdığı gördüm.12 yaşında oğlu var.Baktım,göbek büyümüş.''Hayırdır,bu kadar zaman sonra bebek yapmayı düşünmediğini sanmıştım.'' dedim.''Oğlum 7 yaşındayken karar verdik ama olmadı.Nerdeyse 4,5 yıl tedavi gördüm.Ancak olabildi.Üstelik ilkinde hiçbir problem yaşamadığım halde,bu kadar zor olmasına ben de şaşırdım.''dedi.Tabi ben onu dinlerken şaşkınlıktan ağzım açık kaldı! Etrafımda isteyip de bebek sahibi olamayan 5-6 kişi var. İlk çocuk ya da ikinci. Anlamıyorum niye böyle oluyor. Yediğimiz genetiği değiştirilmiş,hormonlu,neyden yapıldığını bilmediğimiz besinlerin etkisi olabilir diye düşündüm kendimce! Annelerden,büyüklerden hiç duymadım ben;'biz de ikinciyi zor bulduk, başka olmadı' falan! Onlar habire kalan bebekleri düşürme yöntemleri türetmiş,biz de tutunma yöntemleri türetiyoruz :)))
Aci elma yagi miiio ne ki bacim nasil yapiyon napiyon onuu?.
kızlar sizlere danışmak istediğim bişey var benim pazartesinden beri yani 10haziran'dan beri yumurta akı şeklinde akıntım var galiba ovulasyon dönemimdeyim biz 9 ay boyunca o dönemde günaşırı ilişkiye girdik ve sonuç hüsran bu ay bende kaçırmamak için eşime hergün ilişkiye girmeyi önerdim 9-10-11-12'sinde ilişkiye girdik akıntım hala devam ediyor ve ben bugünü bide yarını da boş geçirmeyi düşünmüyorum açıkcası sizce yanlış mı yapıyorum çünkü biliyorsunuz günaşırı ilişki öneriliyor aklım karışık ama çok bunaldım artık sizce bu iki gün de bu şekilde devam etmeli miyim?
Canım günlük pede zeytinyağı ile seyreltillmiş acı elma yağını damlatıyorsun. Gece onunla yatıyorsun. Bunu kimisi 3 gün yap 3 gün dinlen şeklinde yapmış kimisi de 6-7 gün aralıksız yapmış. Ama çoğu kişi acayip iltihap dökmüş ve tıkalı kanalları açılmış. Ve tatbiki hamile kalmışlar hem de ilk aydan. Çünkü biliyorsunuz enfeksiyon varsa bebek olmuyor maalesef.
ayy inş cnm yaa ben de umut ediyorum çünkü hsg gebe kalmayı arttırıyomuş, bazen yapışıklık oluyomuş ve hsg çekildiği zaman bu yapışıklık açılıyomuş ve gebe kalınıyomuş. umarım benim de öyle olur. peki senin hsg sonucun nasıl çıkmıştı, problem var mıydı
Hmm, peki ne zmn yapmak lazım, sen yapıyor musun şimdi? Seyreltme nsl yapılıyor? Denesek bişey kaybetmeyiz heralde.. cok sordum cnm ama
Çileğiimmm yokmu bi haber nasılsıınnn iymisinnn??
Adetim biter bitmez yaptım. 3 gün yaptım, 1 gün ara verdim(dün). Bugün 5. gün olacak. Doktora gidicem bugün bişi demezse bi 3 gün daha devam edip yuumurtlama döneminde bırakmayı düşünüyorum.
Evet Çilek surat nerdesin ya... çok merak ediyoruz haberleri. Güzel haberlerle gel lütfennnn.
Çileğiimmm yokmu bi haber nasılsıınnn iymisinnn??
Canım günlük pede zeytinyağı ile seyreltillmiş acı elma yağını damlatıyorsun. Gece onunla yatıyorsun. Bunu kimisi 3 gün yap 3 gün dinlen şeklinde yapmış kimisi de 6-7 gün aralıksız yapmış. Ama çoğu kişi acayip iltihap dökmüş ve tıkalı kanalları açılmış. Ve tatbiki hamile kalmışlar hem de ilk aydan. Çünkü biliyorsunuz enfeksiyon varsa bebek olmuyor maalesef.
Canım bende günaşırı yapmaya devam et. Sperm kalitesini düşürme.
kızlar maalesef güzel haberler veremiyorum... kesem artık 7+4 olmuş ama hala içinde ne yolk sac var nede embriyo.... boş gebelik %95(( yapacak bişi yok aldırmam lazımmış... bende bekliyorum 1 hafta daha çünkü izne ayrılacağım.. ozaman kürtaj yaptıracağım.. sonra araştıracağız bakalım neden böyle oluyormuş..üzgünüm ama alıştırmıştım 1 haftadır bu fikre kendimi....allahtan hayırlısı....
kızlar maalesef güzel haberler veremiyorum... kesem artık 7+4 olmuş ama hala içinde ne yolk sac var nede embriyo.... boş gebelik %95(( yapacak bişi yok aldırmam lazımmış... bende bekliyorum 1 hafta daha çünkü izne ayrılacağım.. ozaman kürtaj yaptıracağım.. sonra araştıracağız bakalım neden böyle oluyormuş..üzgünüm ama alıştırmıştım 1 haftadır bu fikre kendimi....allahtan hayırlısı....
Canım mesela 5 damla elma yağı koyduysan 3 damla zeytinyağı koy öyle seyreliyoPeki seyreltilmiş acı elma yağını nerden bulucaz peki? ve ne zamana kadar yapılıyo? adete kadar mı? yoksa yumurtlamaya kadar mı?
Evet sen hissetmiştin. Kesinlikle araştırılması gerekiyor bu konunun. Haklıysın. Allah'tan hep hayırlısını istiyoruz. Bi bildiği varki beklettiği kullarındanız. Sabır sınavı
Canım mesela 5 damla elma yağı koyduysan 3 damla zeytinyağı koy öyle seyreliyo
çılegım bılıorum cok uzuluyosun uzulmemek elde degıl ama buda bı sınav sabretmek duva etmek hayırlsını dılemek dusuyor bızlere rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsın ınsallah uzulmemeye calıs vardır bundada bı hayır. neler goruyoruz neler okuyoruz yakınlarımdada boyle seyler yasayanlar var hamıle kalıyorlar testler yapılıyo bebekte hıcbı pıroblem yok dogduktan 4 gun sonra dıyolarkı bebek otızımlı veya buykbı hastalıgı var vs buyuk bı yıkılıs acı tabıykı oda evlat ama buyk bı uzuntu buyukbı yıkım bebegın hasta olması bebegının acı cekmesını gormek ızlemek neler var neler oyuzden uzulmemeye calıs vardır bundada bı hayırkızlar maalesef güzel haberler veremiyorum... kesem artık 7+4 olmuş ama hala içinde ne yolk sac var nede embriyo.... boş gebelik %95(( yapacak bişi yok aldırmam lazımmış... bende bekliyorum 1 hafta daha çünkü izne ayrılacağım.. ozaman kürtaj yaptıracağım.. sonra araştıracağız bakalım neden böyle oluyormuş..üzgünüm ama alıştırmıştım 1 haftadır bu fikre kendimi....allahtan hayırlısı....
Valla canım ben günlük pede tam ortasına boydan boya ince bi çizgi halinde damlatıyorum. Yani tıkalı tüpleri bile açıyormuş. Ama biraz yakıyo haberin olsun.Hımmmm anladım canım pede kaç damla damlatıyorsun? çok sordum ama :44::44:Cileksurat canım sende üzülme vardır bunda da bir hayır allah ne yazdıysa o... İnşallah en kısa zamanda yine hamiş kalırsın
Valla canım ben günlük pede tam ortasına boydan boya ince bi çizgi halinde damlatıyorum. Yani tıkalı tüpleri bile açıyormuş. Ama biraz yakıyo haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?