Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

çok güzelll demişşsiin yaa :))))) süpersinN Ayşecimm....

Sağol tatlım.Olacak inşallah.Geç de olsa bebişler tutunacak.Öyle hissediyorum.Allah'tan sabır diliyorum.

İnşallah canım.Başta hayırlısı duamız.Sabır ve mutlu son :)) Olacak olacak! Göbişler bebiş dolacak :)))

ahh ahhh eşim çok anlayışlıdırr canım kocişimm beniiiimmmm :) sizinde ufakk bii sorun gibii duruyoo canımmm yanii ne biliyimm allhımıza çok şükürr burda ne topicler görüyorum yarım rahim kistlerr bayanlarda allahıma binlerce şükürler olsunn .. yani eşlerde de sorun pek büyük bi, sorun gibii olmuyoo sankii tabi herks yaşadığını bilir canımmm amaa daha bii büyük şanss gibiii.. dedğingibii canımmm inşşş inşşş haziran uğurlu gelirrr innşşş her ay yeni bi umutt...

kızçeler günaydın hepinize......ayy yemin ediyorumm diken üstündeyim... biliyorsunuz keseyi görmüştük ikinci gittiğimdede gayet iyi demişti en son gittiğimde kesen 16mm dedi.. içinde canlılık göremedim dedi... beklicez dedi salı günüde göremessek alıcaz dedi... çok korkuyorum acaba bebeğim canlanmışmıdır kesenin içinde minik bir kalp varmıdır.... boş gebelik olabilir dedi.. ama canda gelebilir dedi %50 dedi... okadar endişeliyim ki kızlar okadar kötüyüm ki... ne yaparım bilmiyorum..bu sefer çok alışmıştım hamilelik fikrine....roka aldım roka yicektim... yiyemiyorum.. sırf kan olsun demir olsun bebişe yarasın diye... aldım elim gitmiyor... allahım bebeğime can ver lütfen hayırlısıyla.............çok korkuyorum...

Son düzenleme:
cılegım anlıyorum senı tahmın eebılıyorum yasadıklarını hıs ettıklerını ama uzulmemeye calıs ınsallah hersey guzel gıtcek bıde canım kac haftalık oldugu bellı degıl bekle bence bı hafta ıkı hafta ve tekrar baska doktora gorun ınsallah hersey yolunda gıtcek rabbımın ıznıyle

ah be bulutum.... çok korkuyorum...çok... doktora gitmek istemiyorum hiç...kötü birşey duymak istemiyorum...ama nedense hiç iyi şeyler hissetmiyorum..

ah be bulutum.... çok korkuyorum...çok... doktora gitmek istemiyorum hiç...kötü birşey duymak istemiyorum...ama nedense hiç iyi şeyler hissetmiyorum..
haklısın canım benım amaıyı dusunelım ıyı olsun ınsallah bence ıyıolcak hersey melısın bıt bıtlarını duycan bızede mujde vercan ınsallah rabbım bu mubarek gunlerın hurmetıne guldursun yuzunu hayra cevırsın ınsallah herseyı aminnn

inşallah senin o güzel duaların kabul olur bebeğim....

Nolur iyi düşün sürekli karnının büyüdüğünü düşün bebeğini mutlu sonla kucağına aldığını düşün. Lütfen yüksek ve iyi enerji yükle. Bebeğine can gelecek. Eminim. Sıkı sıkı satılacaksınız bebişin büyüyünce.

kızlarrr meraba çilekkçimmm endişenmee allahımm izniyle olucakkk bol bol duatt rabbim hepimiziii biliyorr allahım bebişine cann versinn dualarımız seninleee...

canım benim çok iyi anlıyorum seni ama bu endişelerinin bebeğini etkilemesine izin verme bak gör haftaya herşeyin yolunda olacağını göreceksin rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

Kızlar günaydın iyi ki ovulasyon testi almışım diyorum çünkü her yerde yumurtlama sonrası dönem sabit ve 14 gündür yazıp durur bilirsiniz o yüzden de hangi gün yumurtladığınızı öğrenmek için adet siklusunuzdan 14 gün çıkarın derler ya ben ona uymuyormuşum nihayet öğrendim ben 35 günde bir regl oluyorum o mantığa göre 35-14=21.gün yumurtlamam gerekiyor ama test sayesinde öğrendim ki ben 17.gün yumurtluyorum ve adete kadar geçen sürem 18 gün yani 21+14 değil 17+18 eğer yumurtlama gününüzü hesaplamada sınıtı yaşıyorsanız tavsiye ederim

durum nedir...kese düştü mü..kanaman devam ediyor mu bekliyorum haberlerini..

Canımmm merhaba.. Nezamandır giremiyorum yoğunluktan nete.. Cuma günü gittim doktora kese düşmüş ama rahim duvarı çok kalınmış eğer incelmezse kürtaj gerekir dedi ilaç filan verdi.. Kanamam hala devam ediyor inş. incelmiştir. Bu arada güzel olan tek şey korunmama gerek yokmuş..

Sakın üzüp sıkıntı yapma kendine çileğiimm.. Biliyorsun stres çok etkiler bebişini.. Hiç birşey olmaz inşallah.. Bidahaki gidiğişinde görürsün meleğini inşallah

kizlar nete giremiyorum bu yuzden yazdiklarinizi okuyamadim. sadece hbr vermek icin girdim. ben kirmizilari gordum 7 haziranda...listeyi ankaraya donuste guncellicem

kizlar nete giremiyorum bu yuzden yazdiklarinizi okuyamadim. sadece hbr vermek icin girdim. ben kirmizilari gordum 7 haziranda...listeyi ankaraya donuste guncellicem

Ah pufum ah!Çok üzüldüm.Çalışmalara devam.Umutlar yine bir sonraki aya kaldı.Bu ara evde olmayınca kolay atlattın diye umuyorum.Listede yine sonlara kaldık (

Yaa ben o testlerden almak istemiyorum( Ben bu cuma doktora gideceğim.Acaba ultrason ya da farklı bişeyle yumurtlamanın ne zaman olacağını söyleyebilir mi?Çünkü ertesi gün veya bir gün sonra yumurtlama olacağını düşünüyorum.Yumurtlamama az kaldı,çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…