Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

cılegım kendını uzmemeye calıs canım benım ınsallah rabbımın ıznıyle bıdahakı gıdısınde melegının pıt pıtlarını duyucaksn cnım dedıgın gıbı bırhafta beklesonra gıt duvalarım senınle

Canm benim sakın kendiiini strese sokma. Bebişin hisseder. 10. haftalara kadar kendini göstermeyen sıpalar var forumda. İçini rahat tutmaya çalış lütfen. Kaldıki senin adet tarihin belli değil. Dolayısıyla yumurtlama dönemin geç olmul olabilir. Kayma olması çok normal. Allah' ım koruusun....

Âmin ya inşallah. Herkes kafana takıyorsun ondan olmuyo diyo. Ama kafaya nasıl takılmaz onu söylemiyor.

mrh arkadaşlar bende yeni katıldım bu steye hemde nasıl kafaya takıyor insan dışarıya çıkasım gelmiyor psikolojik olarakmı nedir herkes hamile kıskanıyorum yaa

mrh arkadaşlar bende yeni katıldım bu steye hemde nasıl kafaya takıyor insan dışarıya çıkasım gelmiyor psikolojik olarakmı nedir herkes hamile kıskanıyorum yaa

Ya ben de az önce dışardan geldim.Bir süre migrosun önünde oturduk.İnanırmısınız 10 dk içinde 5 hamile geçti önümden.Allah'ım sen büyüksün dedim.İnsanın aklı bunda olunca mı farkediyor anlamadım! Mecbur takılıyor ama metanetli olmak lazım !

:44: metanetli olmak lazım ama bide olabilsem rabbimin izniyle o günlerde gelecek arkadaşım, ya bide biraz kilo aldım göbeğim cıkıyo biraz apartmandakilerde hamilemisin diye soruyorlar bi onlar sorsa iyi ahhh ahhh :44:

:44: metanetli olmak lazım ama bide olabilsem rabbimin izniyle o günlerde gelecek arkadaşım, ya bide biraz kilo aldım göbeğim cıkıyo biraz apartmandakilerde hamilemisin diye soruyorlar bi onlar sorsa iyi ahhh ahhh :44:

Bende sanki kesinmiş gibi, nasıl olsa bir dahaki ay kırmızılar gelmeyecek diye market alışverişinde bez bile almamıştım ( Bol bol balık,ciğer,et,çikolata,puding,bisküviler... tükettim. Hem de ne tüketme Nasıl olsa hamile olacağım için kilolar problem değil,kimse aldığımı da fazla anlamaz,bu fırsat bir daha ele geçmez deyip öyle bir yedim ki! Bu bahsettiklerim nisan ayı içindi.İlk kırmızı buluşmamızla aklım başıma geldi ! ''Napıyosun Ayşe' dedim'' Şimdi de arada tatlı falan kaçırıyorum ama nisan ayındaki halimi düşündükçe çok gülüyorum

aynen inanki bende her ay hamileyim diye diye yedim besledim kendimi ve sonuç göbek artık o kadar ümitlenesim gelmiyor inanki:44: sizin bebeğiniz varmi hiç doğum yaptınızmı?

aynen inanki bende her ay hamileyim diye diye yedim besledim kendimi ve sonuç göbek artık o kadar ümitlenesim gelmiyor inanki:44: sizin bebeğiniz varmi hiç doğum yaptınızmı?

Evet canım.5 yaşında bir oğlum var.Hamileliğimde 17 kilo aldım.22 ay emzirdim.Emzirmenin son dönemleri hamilelik öncesinden daha zayıf hale geldim ama emzirmeyi nasıl bıraktım hızla kilo aldım.Tekrar rejimle birazını verdim.Şimdi 5 sene öncesine göre 3 kilo fazlam var.2'si de nisandan kalma Böyle canım benim hamişlik mazisi.Darısı başına inş.Kırmızıları görünce ağlıyorum,üzülüyorum ama sonra kızıyorum kendime.Bir tane altıntopum var,saçmalıyorum diyorum ama ben tek çocuğum.Kardeş eksikliğini hep yaşadım,bu yüzden oğlumun kardeşsiz olmasını istemiyorum.

allahim bağışlasın cnm analı babalı büyütsün sağlıcakla ben 2 yıl olucak evleneli bir yıldır istiyoruz olmuyor.niye aglıyosun yine senin bi evladın var 'melegin' inşallah kardeş gelir rabbimin izniyle hayırlı bi evladım olsaydı benimde duvarlar üstüme üstüme geliyor artık sıkılıyorum 4 kardeşiz biz kardeş başka can onlar bu dünyada yalnız olmadığının ispatı ne desem bilemiyorum kırmızılar gelmesin artıkk

slm kızlar bende aranıza yeni katıldmm ilk denememm negatiif yarın doktora gidicemm hayırlısıı bu arada gerçektenn bu sene çokk hamilee varr saydım etrafımdaa tamm 13 kişii tanıdığımm :) inşş haziran uğurlu gelirr bu ay benim tamm 1 yıl olucakk evliliğiminn allahım yardımcımızz olsunnn

Hoşgeldin canım.Haziran umarım hepimizin yüzünü güldürür.Rabbim dualarımızı kabul etsin.En kısa zamanda küçük meleklerimize kavuşuruz inş.

kızceler yarın bursadan kaynanamlar gelıyor ne zaman gıderler bılmıyorum onlar gıdene kadar nete gıremem ama ınsallah bata kadar gıderler malum tedavıye baslıcam ve budurumdan haberlerı yok esımle bırlıkte soylememe kararı aldık cok sevıyom canım kocacım benım ya kımseye ezdırmez benı gercı kaynanamlarda cok sevıyo benı ama yınede boyle seylerı bılmelerını ıstemıyoruz ınsallah dondugumde hepınızden mujdelı haberler alırım amınnn cılegım aklım sende olcak duvalrım senınle ınsallah melegının bıt bıtlarını duyarsın bıdahakı gıdısınde amınn

merhb cnm hosgeldin bende yeni sayılırım bir buçukta benim oldu evlilik inşallah bu ayda beklicez bakalım bir ümit

mrhb arkadaşlar ovulasyon testi almıştım bi paket içinde iki tane var şansıma dün yaptım iki kırmızı çizgi cıktı bugun bidahamı yapmam gerek testi.bide tüplerim acıkmı kapalımı bktırmadım :44: hastanede kadın dogumamı gitmem gerekiyor
bide ultrasonlamı bakıyorlar alttami

ıkı cızgınınde aynı koyulukta olması gerekıyor sanırım tuplere bıldıgım kadarıyla alttan bakıyorlar canım kadındoguma gıtmen lazım

ıkı cızgınınde aynı koyulukta olması gerekıyor sanırım tuplere bıldıgım kadarıyla alttan bakıyorlar canım kadındoguma gıtmen lazım

aynı tondaydı iki çizgide :44: ya ben özel kadın doğum uzmanına gittim ankarada ama adam bana bide tüplerin acıkmı kapalımı die baktır dedi burda bakmıyoruz dedi ne mantıksa bide o kadar para veriliyo alttan baktı ama

alttan ulturosonla degıl baska bıseyle kamere koyuyorlar sanırım oyle bakıyorlar tam bılgım yok ama normal vajınal muyane gıbı degıl tuplere bakma ıslemı

bugün doktora gittim bendee okadar merional çatlatma iğnesi kullandım adett olmamıştımm negati çıkmıştıı bugünn 25.günn neden böle oluyo dedim meger yumurtalıklarım sönmüşş o yüzden herşeyy boşa gitti tekrar çatlatma iğnesiyle denicemm bu . denememm olucakk bu deneme yanılmaa olduu napalımm bugünn merionala yeniden başlıyorumm allahım bu seferr sevindirsinn çok masraff çok yıpratıcıı bi psikolojii (

dılerım enkısa zamanda cabalrınız sonuc verır saglıklı hayırlı evladınız olur bısey sormak ısyoyorum bu ay endetedavıye baslıcak doktorum soyledı ve tahmınen buyuk ıhtımal bana kılomen ve catlatma ıyneyı tedavısıne baslancak kackere muyane olunuyo bu donemde adetlıykenmı gıtsem bıtıncemı ve catlatma ıynesı fıyatı nedır sımdıden tsekku ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…