cılegım kendını uzmemeye calıs canım benım ınsallah rabbımın ıznıyle bıdahakı gıdısınde melegının pıt pıtlarını duyucaksn cnım dedıgın gıbı bırhafta beklesonra gıt duvalarım senınleselammmm.. kızlar ben dershanede çalıştığım için acayip yoğunuz giremiyorum nete...sbs var yarın sonra üni sınavları...
ben bugün doktora gittim... ama umutsuzluğa kapılıp eve geldim... kese 16 mm olmuş..ama içinde bir canlılık göremedi.. yüzde 50 dedi oluşabilir yüzde elli oluşmayabilir dedi... salı tekrar gel dedi.. ama gitmicem en az beklicem 1 hafta geçsin... forumda okudum birçok anne adayı 7.haftasında kimi 8.haftasında kimi 10.haftasında görmüş benim haftada belli değilki.. düşükten sonra regl olmadığım için hafta hesaplamamız çok normal olmuyor... çok üzüldüm hemen ağladım.. sonra netten araştırınce millet kürtajdan dönmüş ... sabırla bebeğimin oluşumunu bekleyeceğim... kese 25mm üstünde olunca ve boş olunca içi boş gebelik oluyormuş...benim daha 16-17 mm kese..varsa bir bilgisi olan yazarsa sevinirim... hafta hesabım belli değil 6.haftaya girmiş olabilirim..yolksac gözüktümü bişi demedi..
selammmm.. kızlar ben dershanede çalıştığım için acayip yoğunuz giremiyorum nete...sbs var yarın sonra üni sınavları...
ben bugün doktora gittim... ama umutsuzluğa kapılıp eve geldim... kese 16 mm olmuş..ama içinde bir canlılık göremedi.. yüzde 50 dedi oluşabilir yüzde elli oluşmayabilir dedi... salı tekrar gel dedi.. ama gitmicem en az beklicem 1 hafta geçsin... forumda okudum birçok anne adayı 7.haftasında kimi 8.haftasında kimi 10.haftasında görmüş benim haftada belli değilki.. düşükten sonra regl olmadığım için hafta hesaplamamız çok normal olmuyor... çok üzüldüm hemen ağladım.. sonra netten araştırınce millet kürtajdan dönmüş ... sabırla bebeğimin oluşumunu bekleyeceğim... kese 25mm üstünde olunca ve boş olunca içi boş gebelik oluyormuş...benim daha 16-17 mm kese..varsa bir bilgisi olan yazarsa sevinirim... hafta hesabım belli değil 6.haftaya girmiş olabilirim..yolksac gözüktümü bişi demedi..
Âmin ya inşallah. Herkes kafana takıyorsun ondan olmuyo diyo. Ama kafaya nasıl takılmaz onu söylemiyor.
mrh arkadaşlar bende yeni katıldım bu steye hemde nasıl kafaya takıyor insan dışarıya çıkasım gelmiyor psikolojik olarakmı nedir herkes hamile kıskanıyorum yaa
Ya ben de az önce dışardan geldim.Bir süre migrosun önünde oturduk.İnanırmısınız 10 dk içinde 5 hamile geçti önümden.Allah'ım sen büyüksün dedim.İnsanın aklı bunda olunca mı farkediyor anlamadım! Mecbur takılıyor ama metanetli olmak lazım !
:44: metanetli olmak lazım ama bide olabilsem rabbimin izniyle o günlerde gelecekarkadaşım, ya bide biraz kilo aldım göbeğim cıkıyo biraz apartmandakilerde hamilemisin diye soruyorlar bi onlar sorsa iyi ahhh ahhh :44:
Bende sanki kesinmiş gibi, nasıl olsa bir dahaki ay kırmızılar gelmeyecek diye market alışverişinde bez bile almamıştım( Bol bol balık,ciğer,et,çikolata,puding,bisküviler... tükettim. Hem de ne tüketme Nasıl olsa hamile olacağım için kilolar problem değil,kimse aldığımı da fazla anlamaz,bu fırsat bir daha ele geçmez deyip öyle bir yedim ki! Bu bahsettiklerim nisan ayı içindi.İlk kırmızı buluşmamızla aklım başıma geldi ! ''Napıyosun Ayşe' dedim'' Şimdi de arada tatlı falan kaçırıyorum ama nisan ayındaki halimi düşündükçe çok gülüyorum
aynen inanki bende her ay hamileyim diye diye yedim besledim kendimi ve sonuç göbek artık o kadar ümitlenesim gelmiyor inanki:44: sizin bebeğiniz varmi hiç doğum yaptınızmı?
Evet canım.5 yaşında bir oğlum var.Hamileliğimde 17 kilo aldım.22 ay emzirdim.Emzirmenin son dönemleri hamilelik öncesinden daha zayıf hale geldim ama emzirmeyi nasıl bıraktım hızla kilo aldım.Tekrar rejimle birazını verdim.Şimdi 5 sene öncesine göre 3 kilo fazlam var.2'si de nisandan kalmaBöyle canım benim hamişlik mazisi.Darısı başına inş.Kırmızıları görünce ağlıyorum,üzülüyorum ama sonra kızıyorum kendime.Bir tane altıntopum var,saçmalıyorum diyorum ama ben tek çocuğum.Kardeş eksikliğini hep yaşadım,bu yüzden oğlumun kardeşsiz olmasını istemiyorum.
slm kızlar bende aranıza yeni katıldmm ilk denememm negatiif yarın doktora gidicemm hayırlısıı bu arada gerçektenn bu sene çokk hamilee varr saydım etrafımdaa tamm 13 kişii tanıdığımm :) inşş haziran uğurlu gelirr bu ay benim tamm 1 yıl olucakk evliliğiminn allahım yardımcımızz olsunnn
slm kızlar bende aranıza yeni katıldmm ilk denememm negatiif yarın doktora gidicemm hayırlısıı bu arada gerçektenn bu sene çokk hamilee varr saydım etrafımdaa tamm 13 kişii tanıdığımm :) inşş haziran uğurlu gelirr bu ay benim tamm 1 yıl olucakk evliliğiminn allahım yardımcımızz olsunnn
ıkı cızgınınde aynı koyulukta olması gerekıyor sanırım tuplere bıldıgım kadarıyla alttan bakıyorlar canım kadındoguma gıtmen lazımmrhb arkadaşlar ovulasyon testi almıştım bi paket içinde iki tane var şansıma dün yaptım iki kırmızı çizgi cıktı bugun bidahamı yapmam gerek testi.bide tüplerim acıkmı kapalımı bktırmadım :44: hastanede kadın dogumamı gitmem gerekiyor
bide ultrasonlamı bakıyorlar alttami
ıkı cızgınınde aynı koyulukta olması gerekıyor sanırım tuplere bıldıgım kadarıyla alttan bakıyorlar canım kadındoguma gıtmen lazım
alttan ulturosonla degıl baska bıseyle kamere koyuyorlar sanırım oyle bakıyorlar tam bılgım yok ama normal vajınal muyane gıbı degıl tuplere bakma ıslemıaynı tondaydı iki çizgide :44: ya ben özel kadın doğum uzmanına gittim ankarada ama adam bana bide tüplerin acıkmı kapalımı die baktır dedi burda bakmıyoruz dedi ne mantıksa bide o kadar para veriliyoalttan baktı ama
dılerım enkısa zamanda cabalrınız sonuc verır saglıklı hayırlı evladınız olur bısey sormak ısyoyorum bu ay endetedavıye baslıcak doktorum soyledı ve tahmınen buyuk ıhtımal bana kılomen ve catlatma ıyneyı tedavısıne baslancak kackere muyane olunuyo bu donemde adetlıykenmı gıtsem bıtıncemı ve catlatma ıynesı fıyatı nedır sımdıden tsekku ederımbugün doktora gittim bendee okadar merional çatlatma iğnesi kullandım adett olmamıştımm negati çıkmıştıı bugünn 25.günn neden böle oluyo dedim meger yumurtalıklarım sönmüşş o yüzden herşeyy boşa gitti tekrar çatlatma iğnesiyle denicemm bu . denememm olucakk bu deneme yanılmaa olduu napalımm bugünn merionala yeniden başlıyorumm allahım bu seferr sevindirsinn çok masraff çok yıpratıcıı bi psikolojii(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?