• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

Yaa ben o testlerden almak istemiyorum:(( Ben bu cuma doktora gideceğim.Acaba ultrason ya da farklı bişeyle yumurtlamanın ne zaman olacağını söyleyebilir mi?Çünkü ertesi gün veya bir gün sonra yumurtlama olacağını düşünüyorum.Yumurtlamama az kaldı,çok heyecanlıyım :52: :52: :52:

Eğer yumurtlama gerçekleşmediyse ultrasondan yumurtanın boyuna bakıp ne zaman çatlayacağını söyleyebiliyor. Hatta daha kolay çatlaması için çatlatma iğnesi vurabiliyor.. Ovulasyon testlerinide tavsiye ederim.. Ben bu düşen bebeğime ovulasyon testiyle hamile kalmıştım..

Nolur iyi düşün sürekli karnının büyüdüğünü düşün bebeğini mutlu sonla kucağına aldığını düşün. Lütfen yüksek ve iyi enerji yükle. Bebeğine can gelecek. Eminim. Sıkı sıkı satılacaksınız bebişin büyüyünce.

inşallah canım benim..dediğin gibi olur...bu hafta gitmedim haftaya gideceğim bakalım..kesin birşeyler söyle bakalım..

kızlarrr meraba çilekkçimmm endişenmee allahımm izniyle olucakkk bol bol duatt rabbim hepimiziii biliyorr allahım bebişine cann versinn dualarımız seninleee...

ediyorum canım..hep ediyorumda..işte endişelerim hat safhada...

canım benim çok iyi anlıyorum seni ama bu endişelerinin bebeğini etkilemesine izin verme bak gör haftaya herşeyin yolunda olacağını göreceksin rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

saol canım...bekliyorum da korkluyorum eğer boş gebelikse kürtaj olmak zorunda kalacağım..

Canımmm merhaba.. Nezamandır giremiyorum yoğunluktan nete.. Cuma günü gittim doktora kese düşmüş ama rahim duvarı çok kalınmış eğer incelmezse kürtaj gerekir dedi ilaç filan verdi.. Kanamam hala devam ediyor inş. incelmiştir. Bu arada güzel olan tek şey korunmama gerek yokmuş..

Sakın üzüp sıkıntı yapma kendine çileğiimm.. Biliyorsun stres çok etkiler bebişini.. Hiç birşey olmaz inşallah.. Bidahaki gidiğişinde görürsün meleğini inşallah

sevindim canım inşallah rahimde incelir ve gerek kalmaz kürtaja bende çok korkuyorum...inşallah meleğimi görürüm haftaya..

kizlar nete giremiyorum bu yuzden yazdiklarinizi okuyamadim. sadece hbr vermek icin girdim. ben kirmizilari gordum 7 haziranda...listeyi ankaraya donuste guncellicem

üzüldüm pufum ama hayırlısı canım.... demekki temmuzda gelecek meleğin sıcağı seviyor demekki...

kizlar nete giremiyorum bu yuzden yazdiklarinizi okuyamadim. sadece hbr vermek icin girdim. ben kirmizilari gordum 7 haziranda...listeyi ankaraya donuste guncellicem

Bende gördüm maalesef kırmızıları 2.denemede tırt çıktı.. Ovülasyon testi aldım bu ay onu denicem inşallah olur :14::14::14:

Yeni bat 2 temmuz 3.deneme

Günaydın kızlar ben 2 gündür baya fenaydım 2 kez idrar yolları iltihabı geçirmiştim aynen onun gibiydi yaşadıklarım ama daha ağırdı bu sefer durumum.Neyse dün gece acillik olduk nihayet meğersem yaşadığım şey idrar yollarından değilmiş.Rahim iltihabı geçiriyormuşum idrar yollarına da sıçramış muayene oldum doktor ultrasona aldı.Gebelik planladığımı ona göre ilaç istediğimi söyledim.Dün gece kullanmaya başlar başlamaz rahatladım bulantım fenaydı.Neyse muayene sırasında yumurtlıklarımı sordum şu anda hiç yumurtanız yok dedi.Aklıma takıldı bir şey sormak istiyorum:
Ben ovulasyon testine göre bu ay 17.gün yumurtladım
Dün muayene sırasında 23.günümdeydim.Hiç yumurta olmaması normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar ben 2 gündür baya fenaydım 2 kez idrar yolları iltihabı geçirmiştim aynen onun gibiydi yaşadıklarım ama daha ağırdı bu sefer durumum.Neyse dün gece acillik olduk nihayet meğersem yaşadığım şey idrar yollarından değilmiş.Rahim iltihabı geçiriyormuşum idrar yollarına da sıçramış muayene oldum doktor ultrasona aldı.Gebelik planladığımı ona göre ilaç istediğimi söyledim.Dün gece kullanmaya başlar başlamaz rahatladım bulantım fenaydı.Neyse muayene sırasında yumurtlıklarımı sordum şu anda hiç yumurtanız yok dedi.Aklıma takıldı bir şey sormak istiyorum:

Canım yumurtan çatlamış olabilir ondan görünmemiş olabilir... İnşallah çatlamıştır ve meleğin geliyodur... :24:

Bence normal.Sonuçta yumurtlama günün 5-6 gün geçmiş.Ama şunu da söyleyeyim; ben ilk bebiş çalışmalarına başlamadan önce doktora gittim ve adetime bir hafta vardı.Doktor ultrasonda yaklaşık 7-8 tane görünen siyah noktaların yumurtalarım olduğunu söyledi.'Yumurtlama gününü kaçırmışsın.'dedi. Ben de bir sonraki dönem için düşündüğümü söyledim.Yani bence bu durum kişiden kişiye göre farklılık gösterebilir.Endişe edecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Bu ay yumurtlama gününü kesinleştirmek için doktora gidecektim.Ama benim hesaplarıma göre pazar günü yumurtlayacağım.O yüzden cuma gideyim dedim.Doktorum izinliymiş.Bildiğim bir başka doktor vardı özelde.Cumartesi ona çıkayım dedim.O da izinliymiş :((( Yani bu ay da kişisel hesaplamalara kaldı bizim iş.Pazartesi gitsem,bence hiçbir anlamı olmayacak.Zaten de tatile giriyoruz.Bu ay da olmazsa-inşallah olur-temmuzda rahat rahat doktora gidebilirim.İşten izin alma kaygısı olmadan.Belki de olur,doktora kese görmeye giderim :52:

İki gün önce 4-5 yıldır görmediğim bir tanıdığı gördüm.12 yaşında oğlu var.Baktım,göbek büyümüş.''Hayırdır,bu kadar zaman sonra bebek yapmayı düşünmediğini sanmıştım.'' dedim.''Oğlum 7 yaşındayken karar verdik ama olmadı.Nerdeyse 4,5 yıl tedavi gördüm.Ancak olabildi.Üstelik ilkinde hiçbir problem yaşamadığım halde,bu kadar zor olmasına ben de şaşırdım.''dedi.Tabi ben onu dinlerken şaşkınlıktan ağzım açık kaldı! Etrafımda isteyip de bebek sahibi olamayan 5-6 kişi var. İlk çocuk ya da ikinci. Anlamıyorum niye böyle oluyor. Yediğimiz genetiği değiştirilmiş,hormonlu,neyden yapıldığını bilmediğimiz besinlerin etkisi olabilir diye düşündüm kendimce! Annelerden,büyüklerden hiç duymadım ben;'biz de ikinciyi zor bulduk, başka olmadı' falan! Onlar habire kalan bebekleri düşürme yöntemleri türetmiş,biz de tutunma yöntemleri türetiyoruz :)))

Arkadaslar benim adetime 5 gun kaldi ama bende ara ara bas donmesi ve ogleden sonra mide bulantilarim basladi normalde bir hafta kala cukulata yerdim goguslerim agrirdi ama hic biri yok suanda test yapsam simdi eczaneden alip acaba cikarmi catlayacam meraktan ilk denememiz bu bizim ama nedense pek umitliyim bana bisi soyleyen ya catlayacam meraktab

Ayşecim ne kadar doğru söylemişsin.. Bende neden diye hep düşünüyorum. Kafaya takma meselesi olduğunu hiç sanmıyorum. Çünkü asıl eskiden evlenir evlenmez 1 - 2 aya haberi gelmezse kadının alnına yapıştırırlarmış damgayı.

Bu arada ben 2 gündür acı elma yağını yapyorum. İdrar tahlilinde küçük bi enfeksiyon tespit edilmişti geçen hafta adetten önce. Şimdi iki gündür hafif kanamalı gibi kokulu akıtıyor. Gözlerime inanamadım. Bu ay ümidim arttı. Çünkü enfeksiyo gebe kalmayı engellermiş. Bu yöntemle ilk ay olmasa bile 2. ay hamile kalan çok kişi olmuş forumda. Sizde bi göz atın derim. Eğer olumlu sonuç alırsam gene yazarım ben size zaten.:)

Arkadaslar benim adetime 5 gun kaldi ama bende ara ara bas donmesi ve ogleden sonra mide bulantilarim basladi normalde bir hafta kala cukulata yerdim goguslerim agrirdi ama hic biri yok suanda test yapsam simdi eczaneden alip acaba cikarmi catlayacam meraktan ilk denememiz bu bizim ama nedense pek umitliyim bana bisi soyleyen ya catlayacam meraktab

canım genelde belirtiler psikolojik oluyor.%90 şimdi sağlıklı bir sonuç almazsın.Bekle derim ben.Başka şeylerle oyalan.Adet günün gelmeden test yapmanın bir anlamı yok !!

Ayşecim ne kadar doğru söylemişsin.. Bende neden diye hep düşünüyorum. Kafaya takma meselesi olduğunu hiç sanmıyorum. Çünkü asıl eskiden evlenir evlenmez 1 - 2 aya haberi gelmezse kadının alnına yapıştırırlarmış damgayı.

Bu arada ben 2 gündür acı elma yağını yapyorum. İdrar tahlilinde küçük bi enfeksiyon tespit edilmişti geçen hafta adetten önce. Şimdi iki gündür hafif kanamalı gibi kokulu akıtıyor. Gözlerime inanamadım. Bu ay ümidim arttı. Çünkü enfeksiyo gebe kalmayı engellermiş. Bu yöntemle ilk ay olmasa bile 2. ay hamile kalan çok kişi olmuş forumda. Sizde bi göz atın derim. Eğer olumlu sonuç alırsam gene yazarım ben size zaten.:)

çok sevindim sıkıntının geçtiğine.Hadi bakalım,hem şifa olsun,hem bebiş getirsin elma yağı.İlk defa senden duydum.Gelişmelerden haberdar et bizi.Tutarsa belki ben de denerim :34:

canım genelde belirtiler psikolojik oluyor.%90 şimdi sağlıklı bir sonuç almazsın.Bekle derim ben.Başka şeylerle oyalan.Adet günün gelmeden test yapmanın bir anlamı yok !!

Himmm anladim bazi arkadaslarim yarin kan ver dedi de bende ondan once aacaba ogrenebilirmiyim diye dusundumiki haftalik ogrenenlerde oluyormus ne kadar sanslilar bn bukadar sabirsiz oldugumu hic bilmiyordum yeni ogrendim :((

mrb arkadaşlar ben daha yeni üyeyim siteye. böyle hamiş kalanları gördükçe çok seviniyorum yaa. ben de 1 senedir istiyorum fakat daha bişey yok geçen ay hsg çektirdim hiçbir problem çıkmadı, yani bi sıkıntı yok ama yine de olmuyo yaa. hsgden sonra 6-8 ay içinde kalırsın dedi doktor ama bakalım nasip bekliyoruz. allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş...

mrb arkadaşlar ben daha yeni üyeyim siteye. böyle hamiş kalanları gördükçe çok seviniyorum yaa. ben de 1 senedir istiyorum fakat daha bişey yok geçen ay hsg çektirdim hiçbir problem çıkmadı, yani bi sıkıntı yok ama yine de olmuyo yaa. hsgden sonra 6-8 ay içinde kalırsın dedi doktor ama bakalım nasip bekliyoruz. allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş...

Banada aynı şeyi söylemişti gerçektende hsg den 4 ay sonra hamile kaldım..

Merhaba kızlaarr..
umut olsun diye konuştuğum birinin başından geçeni anlatmak istedim bende size...
Biliyorsunuz benim bebeğim düştü.. Düşük için doktora gittiğimde orada bekleyen iki bayanla konuştuk.. Birisi bana üzülme yine hamile kalırsın benimde düşmüştü dedi... Bende merak ettiğim için sordum düştükten ne kadar sonra hamile kaldın diye.. Meğer kadın birsürü doktor gezmiş gitmediği yer kalmamış ve her gittiği doktor senin anne olman imkansız çok zor demiş.. Ama kadın pes etmemiş ve hamile kalmış şuan 2 tane çocuğu varmış..
Rabbim inşallah bizleride bir an önce kavuştursun evlatlarımıza...:24:

Aci elma yagi miii :53: o ne ki bacim nasil yapiyon napiyon onuu?.

canlarım slmmm 5 gündürr pccm bozulduu giremedim :( pcm geldi internet yoktuu ancakk gelebildimm yazdıklarınızıı okuyorumm.ben hala iğnelere devamm yarın kontrolüm varr.dün arkadaşımm doğurmuşş bugün benden önce evlenen bi arkadaşın hamile olduğunu öğrendimm allahımm bizide görrr yarabbimm sen kapılarını açç kucaklarımızıı boşş bırakma :(

kızlar sizlere danışmak istediğim bişey var benim pazartesinden beri yani 10haziran'dan beri yumurta akı şeklinde akıntım var galiba ovulasyon dönemimdeyim biz 9 ay boyunca o dönemde günaşırı ilişkiye girdik ve sonuç hüsran bu ay bende kaçırmamak için eşime hergün ilişkiye girmeyi önerdim 9-10-11-12'sinde ilişkiye girdik akıntım hala devam ediyor ve ben bugünü bide yarını da boş geçirmeyi düşünmüyorum açıkcası sizce yanlış mı yapıyorum çünkü biliyorsunuz günaşırı ilişki öneriliyor aklım karışık ama çok bunaldım artık sizce bu iki gün de bu şekilde devam etmeli miyim?

Çileksurat bir haber yok mu senden ya haber ver artık çok merak ettim umarım kalp atışlarını duymuşsundur.

Back