- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
bıdıkımmmm büyük bi zevkle adını alttaki listeden hamiş listesine taşıdım veikonunu koydum. çok yakıştıııııııııııııııııııııııı
Allahımmmmmmmmmmmmmm sen büyüksün. Şu misafirler yüzünden geç öğrendim. Aklım sendeydi hep. Çok şükür yarabbimmmm. Bana nasıl umut oldun bi bilsen... Hep adetdaştık seninle ve dioduk ya birlikte hamiş olurmuşuz diye. Hadi inşallah sıra bende :)
Allahım seni, eşini ve bebişinizi korusun, sizleri birbirinize bağışlasın inşallah
Canım benim, çok mutlu oldum.Allah kucağına almayı da nasip etsin inş.Hayırlı olsun.
canım benim şimdi sen ovulasyon gününden kaç gün sonra öğrenmiş oldun kan testinde
inşallah tatlım inşallah. su gibi akıntı demişsin ya, ben onu hep yaşıyorum, o yüzden yorum yapmadım. bnm vücut için ilginç diildiama sen ilk defa yaşıosan bu iyi :)
bıdıkcım gibi hissetmişsindir belki de , hadi inşallahhhhhhhhhhhhh
Ayyy Ayyyyyyy Ayyyyyyyyyyy:)))))))
Amin pufidiğim benim. Sıramı devrettim ben sana. Hadi artı sıra sende:)
evet bıdıkcım 2. yumyumu da yakaladı affetmedi :) ama bence ilki tuttu ne dersin? bu kdr erken çıkmazdı gebelik
Ya o değilde bugün akşam dahiliyecimle konuştum o biraz canımı sıktı. Hani ben HCG aşısı ile zayıflıyordum ya, 10 gündür iğneyi olmuyorum. Doktorda diyoki o yalancı gebelik uyarısı verebilir. Sonra iğneyi uygulayan doktorumu aradım dedim dahiliyeci bunu söylüyor, yok ya dedi sen ona bakma hcg aşısını tüp bebek uygulamasında yapıyorlar, onlar veriyor 200.000 ünite ben veriyorum 150 ünite. o da 3 günde vücuttan atılıyor dedi. İnternnettende baktım yarılanma ömrü 33 saattir depolanma yapmaz diyo.
Moralim bozulmadı değil yani.
çok teşekkür erim cnm benim ne biliim belirti olarak görmek istiyorum belkide kendimi zor tuttum bu ay test falan yapmadım önceden üzülmek istemedim bu kadar sabrettim biraz daha sabredicem.cnm hani iğne batırılır gibi oluo az önce teyzem yanımdaydı anide bi oldu sesli bi şekilde aaa diye bağırdım aniden anlamıyorum bide 2-3 günden beri ağzıma ekşi su gibi bişi gelio
ayyyyyyyyyyyyyyy heyecan yaptımyarın büyük gün deseneee
sabrın sonu selamettir tatlımmm ben de beklicem bat'ımı. O gün gelmeden test yapmam
tmm da senin değer sağlam çıktı. hem doktor da bişi olmaz demiş ve araştırmışsın kanıtlamışsın. 10 gün olmuş. şimdiye ohooooo kalmamıştır o. sen için rahat etsin diye şöyle yap, ki ztn her türlü yapılcak. 3 gün sonra tekrar kan testi. artıyorsa aşıdan olması çok saçma olur. azalması lazım çünkü aşıdansa. ki ben ihtimal dahi vermiyorum tatlım. daha önce full iğne vuruluodun o zmn da çıkardı.
bak bende ne buldum
"İdrarda gebelik testinde gebe olmadığım halde yanlış olarak pozitif sonuç çıkabilir mi?
Evet. Ancak bu durum nispeten daha nadir görülmektedir. Bazen idrardaki başka bir hormona (örneğin LH) çapraz reaksiyon gelişebilir. Bir başka neden de kimyasal gebeliklerdir. Çok erken dönemde test pozitif çıkmasına rağmen daha sonra klinik olarak gebelik fark edilemeden embriyo canlılığını yitirir ve kan hCG değerleri düşmeye başlar. Kısırlık için uygulanan tedaviler sırasında, yumurta çatlatmak amacıyla yapılan hCG iğnesi sonrasında hatalı pozitif sonuçlar görülebilmektedir. Bu nedenle idrarda gebelik testi son hCG iğnesinden 10-14 gün sonra yapılmalıdır. "(alıntı)
bu bahsettiği 200000 ünite kullananlar için. onda bile 10-14 gün sonra diyor. senin kalmamıştır vücudunda
Kızlar 37,5. Başardık!!!!!!!!!!!:)))))))
Doktor sonucu çok beğendi be nasıl yakaladığıma hayret etti. Tam 3 haftalık hamileyim. Umarım annemde görüyordur bizi. Ağlayarak yazıyorum bu satırları. Allahım ger isteyene bir an önce nasip et bizde Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Kızlar ne yazıkki benden kötü haber.. Bebeğin kesesi çok küçükmüş büyümesi durmuş olabilir dedi doktor tekrar kan tahlili verdi gün aşırı bugün ki değer 3984 çıktı pazar günü bidaha yaptırıcaz eğer büyümezse düşermiş kendiliğinden yada alınması gerekirmiş.. Dualarınıza ihtiyacım var ne olur dua edin bana meleğimi kaybetmiyim
kızlar yarın adet günüm çok korkuyorum ama çok heyecanlıyım. bu ay çok ilginç şeyler oldu diğer aylarda olmayan ümitlenmek isyemiyorum ama bu ay başka sanki benim için dua edin nolur bana nolur gelmesin kırmızılar göbişim dolsun meleğim olsun....
evettttttt :)
heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyt geliyorum bekleyin beni anacımmmmmmmmmmmmmhahhahahaaahha
merhaba kızlar bende daha yeni hamileyim bugün kadın doğuma gittim daha ultrasonda gözükmedi haftaya çağırdı haftaya gözükür dedi. kan tahlili sonuçlarım 537 çıktı daha çok yeni 2 gün önce 182 idi.3 katına çıkmış 2 günde çok mutluyumnşalla herşey yolunda gider
Hala kırmızı yok ve testler tek çizgi! Anlamadım ben bu işi :44::44:
Hala kırmızı yok ve testler tek çizgi! Anlamadım ben bu işi :44::44:
çileğimmmmmm napıosun, nasılsın? gözler nasıl oldu bakiim?
CANIM BENİM...bugün heraçıdan çok mutlu olduğum birgün... dün doktora gittim gözler enfeksiyon kapmış...iki damla bir merhem sürdüm ve anında etki etti bir gözüm normale yakın diğeri daha hala şiş ve kırmızı..
ve dün doktorumuza gittik..keseciğimizin gelişimini gördük... büyümesi güzel dedi.. bir sıkıntı yok cumaya da tekrar gel dedi.. :) maşallah herşey yolunda... tam olarak 5+4 teymişim... bugün 5+5 :)
sen nasılsın pufummm..
gözlerinin geçiyor olmasına çok sevindim çileğim. göz çok önemli. ben çok çektim zamanında, lens kullanıodum. ne kdr titiz davransam da yabancı cisim işte, enfekte oluodu hep. neyse 5 yıl önce çizdirdim de kurtuldum hepsinden :)
aman da amannnn 5+5 miymiş bnm minnakımmmm :) pıpıtlara 2 hafta kalmışşşşşş. inşallah onuda duycaz
ben napim, kocamı aöf sınavına gönderdim. o da yazık bileğini incitmiş dün. kıpırdatamıodu. tam da sınav öncesi kötü oldu. biraz foruma bakayım dedim. valizlerimi hazırlamam lazım. tüylerimi almam lazımçoook işim var çoook. yrn sabah sınava girecek ve ordan devam etcez izmire. inşallah haftaya internete girebilirim. şu an tam muallak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?