Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

bıdıkımmmm büyük bi zevkle adını alttaki listeden hamiş listesine taşıdım ve ikonunu koydum. çok yakıştıııııııııııııııııııııııı

Ayyy Ayyyyyyy Ayyyyyyyyyyy:)))))))

Amin pufidiğim benim. Sıramı devrettim ben sana. Hadi artı sıra sende:)

Canım benim, çok mutlu oldum.Allah kucağına almayı da nasip etsin inş.Hayırlı olsun.

Amin canım teşekkür edeirm.

canım benim şimdi sen ovulasyon gününden kaç gün sonra öğrenmiş oldun kan testinde

Ay valla hiç bilmiyorum. Normalde 7 gün olması lazım ama biz regl den sonra hep gün aşırı yaptık ve ben bu ay iki kere yumurtlamış olabilirim canım.

evet bıdıkcım 2. yumyumu da yakaladı affetmedi :) ama bence ilki tuttu ne dersin? bu kdr erken çıkmazdı gebelik

çok teşekkür erim cnm benim ne biliim belirti olarak görmek istiyorum belkide kendimi zor tuttum bu ay test falan yapmadım önceden üzülmek istemedim bu kadar sabrettim biraz daha sabredicem.cnm hani iğne batırılır gibi oluo az önce teyzem yanımdaydı anide bi oldu sesli bi şekilde aaa diye bağırdım aniden anlamıyorum bide 2-3 günden beri ağzıma ekşi su gibi bişi gelio

evet bıdıkcım 2. yumyumu da yakaladı affetmedi :) ama bence ilki tuttu ne dersin? bu kdr erken çıkmazdı gebelik

Ya o değilde bugün akşam dahiliyecimle konuştum o biraz canımı sıktı. Hani ben HCG aşısı ile zayıflıyordum ya, 10 gündür iğneyi olmuyorum. Doktorda diyoki o yalancı gebelik uyarısı verebilir. Sonra iğneyi uygulayan doktorumu aradım dedim dahiliyeci bunu söylüyor, yok ya dedi sen ona bakma hcg aşısını tüp bebek uygulamasında yapıyorlar, onlar veriyor 200.000 ünite ben veriyorum 150 ünite. o da 3 günde vücuttan atılıyor dedi. İnternnettende baktım yarılanma ömrü 33 saattir depolanma yapmaz diyo.
Moralim bozulmadı değil yani.

tmm da senin değer sağlam çıktı. hem doktor da bişi olmaz demiş ve araştırmışsın kanıtlamışsın. 10 gün olmuş. şimdiye ohooooo kalmamıştır o. sen için rahat etsin diye şöyle yap, ki ztn her türlü yapılcak. 3 gün sonra tekrar kan testi. artıyorsa aşıdan olması çok saçma olur. azalması lazım çünkü aşıdansa. ki ben ihtimal dahi vermiyorum tatlım. daha önce full iğne vuruluodun o zmn da çıkardı.

bak bende ne buldum
"İdrarda gebelik testinde gebe olmadığım halde yanlış olarak pozitif sonuç çıkabilir mi?
Evet. Ancak bu durum nispeten daha nadir görülmektedir. Bazen idrardaki başka bir hormona (örneğin LH) çapraz reaksiyon gelişebilir. Bir başka neden de kimyasal gebeliklerdir. Çok erken dönemde test pozitif çıkmasına rağmen daha sonra klinik olarak gebelik fark edilemeden embriyo canlılığını yitirir ve kan hCG değerleri düşmeye başlar. Kısırlık için uygulanan tedaviler sırasında, yumurta çatlatmak amacıyla yapılan hCG iğnesi sonrasında hatalı pozitif sonuçlar görülebilmektedir. Bu nedenle idrarda gebelik testi son hCG iğnesinden 10-14 gün sonra yapılmalıdır. "(alıntı)
bu bahsettiği 200000 ünite kullananlar için. onda bile 10-14 gün sonra diyor. senin kalmamıştır vücudunda

Son düzenleme:

ayyyyyyyyyyyyyyy heyecan yaptım yarın büyük gün deseneee

sabrın sonu selamettir tatlımmm ben de beklicem bat'ımı. O gün gelmeden test yapmam

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyyyyyy heyecan yaptım yarın büyük gün deseneee

sabrın sonu selamettir tatlımmm ben de beklicem bat'ımı. O gün gelmeden test yapmam

aynen cnm ilk defa bu ay çok çalıştığımızdn belkide böle hissediyorum :) hiç boş geçirmedik gün aşırı devam ettik. Ama ne olursa olsun onun geleceği gün bellidir diye düşünüyorum evet üzülücem bu ayda olmazsa ama Allah'a inancım sonsuz hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun tatlm yaa..

Ay ağzından bal damlıyo pufum benimmmm. Umarım böyledir. Pazar günü kan vericem sonuçları yazarım buradan haykırırım:)

merhaba kızlar bende daha yeni hamileyim bugün kadın doğuma gittim daha ultrasonda gözükmedi haftaya çağırdı haftaya gözükür dedi. kan tahlili sonuçlarım 537 çıktı daha çok yeni 2 gün önce 182 idi.3 katına çıkmış 2 günde çok mutluyum nşalla herşey yolunda gider

kuzummm...gece evde değildim giremedim..sabah koşa koşa geldim haberini almak için.. çok sevindimmm... ayy çok mutlu oldum.. maşallah maşallahhh... inşallah keseyi görürsün kalp atışlarını duyarsın... çok mutlu oldum kuzummmm.. .. güzel ve uğurlu bir ay oldu.. inşallah devam eder..allah nazarlardan korusun..eline sağlıkla almak nasip etsin..

hemen üzülme ... inşallah kan değerlerin çıkar.....meleğin inşallah seninle kalacak canım..inşallah kesen büyür..

perimmm bugünde senden güzel haberler alırız inşallahhh .. meleğin göbişindedir umarım..

evettttttt :)

heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyt geliyorum bekleyin beni anacımmmmmmmmmmmmm hahhahahaaahha

pufummmm sıra senin güzel haberlerinde....az kaldı müjdeyi almamıza.... :)

inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin canımmm..tebrik ederim..

Kızçeler belki kızacaksınız burada siyasetin işi yok diyeceksiniz belki forumdan atılırım bilmiyorum...ama çok güzel bir gün... Meleğimin geleceğine dair kocaman bir ümit verdi dün gece türkiyem..
Hepimiz birer anne anne adayıyız ve kadınız..bizim duyarlılığımız doğuştan gelme.. Gezi parkı.. Sessiz kalmayalım..

çileğimmmmmm napıosun, nasılsın? gözler nasıl oldu bakiim?

CANIM BENİM...bugün heraçıdan çok mutlu olduğum birgün... dün doktora gittim gözler enfeksiyon kapmış...iki damla bir merhem sürdüm ve anında etki etti bir gözüm normale yakın diğeri daha hala şiş ve kırmızı..

ve dün doktorumuza gittik..keseciğimizin gelişimini gördük... büyümesi güzel dedi.. bir sıkıntı yok cumaya da tekrar gel dedi.. :) maşallah herşey yolunda... tam olarak 5+4 teymişim... bugün 5+5 :)

sen nasılsın pufummm..

gözlerinin geçiyor olmasına çok sevindim çileğim. göz çok önemli. ben çok çektim zamanında, lens kullanıodum. ne kdr titiz davransam da yabancı cisim işte, enfekte oluodu hep. neyse 5 yıl önce çizdirdim de kurtuldum hepsinden :)

aman da amannnn 5+5 miymiş bnm minnakımmmm :) pıpıtlara 2 hafta kalmışşşşşş. inşallah onuda duycaz

ben napim, kocamı aöf sınavına gönderdim. o da yazık bileğini incitmiş dün. kıpırdatamıodu. tam da sınav öncesi kötü oldu. biraz foruma bakayım dedim. valizlerimi hazırlamam lazım. tüylerimi almam lazım çoook işim var çoook. yrn sabah sınava girecek ve ordan devam etcez izmire. inşallah haftaya internete girebilirim. şu an tam muallak

Son düzenleme:

geçmişolsun canımmm bende gönderdim kocayı bugün sınava:) 25 hazirandada kocacığım ve meleğimle ilk tatilimizi yapacağız :) tatilin hazırlığı bile çok güzel ... çok iyi dinlen emi :) ve güzel haberlerle gel :) özletme kendini :) ama şöyle teknolojiden işlerden stresten uzak güzel bir tatil geçirirsiniz umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…