Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

tebrik ederim canım inan çok sevindim maşallah diyeyim Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin . amin

Tebrik ederim hayirlisiyla insallah kucagina alirsin bebegini darisi bizlerin basina yanliz tebrik ederim seni 3 haftalik iyi yakalamissin

Cansınız cannnn. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Burda okurdum hep. Ben hamile kaldım şimdi size dua ediyorum diye yazarlardı. Bende derdimki gerçekten ediyolarmıdır acaba? Ever kızlar ediliyormuş. Çünkü ben kendimi yazılarınızı okurken sizin için de dua ederken buldum. Bu topic en sonunda hamilelerin topigi olacak. Sonrada dünyanın en güzel annelerinin.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::49::49::49::49::49::49: tebrık ederım canım ınsallah saglıcakla al bebısını kucagına ınsallah cok sevındım:16::16::16:

Kızlar ne yazıkki benden kötü haber.. Bebeğin kesesi çok küçükmüş büyümesi durmuş olabilir dedi doktor tekrar kan tahlili verdi gün aşırı bugün ki değer 3984 çıktı pazar günü bidaha yaptırıcaz eğer büyümezse düşermiş kendiliğinden yada alınması gerekirmiş.. Dualarınıza ihtiyacım var ne olur dua edin bana meleğimi kaybetmiyim

ınsallah hıc bısey olmaz bebısıne ınsallah allah yarve yardımcın olsun yanlıs anlama bunu paylasmak ıstedım hamıle olan arkadaslar hepınız yapın bence zararı olmaz
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi vs korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp "Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
ve bunu uyguladım Rabbimin sonsuz rahmetiyle şuan 19 haftalık hamileyim ve bebeğim sağlıklı şükürler olsunAlıntı. Rabbim yar ve yardımcın olsun...

canım benim dualarım seninle rabbim bebeğini esirgesin inşallah bişey olmaz iyi düşün iyi olsun

canım benim şimdi sen ovulasyon gününden kaç gün sonra öğrenmiş oldun kan testinde

cnm yanlış anlamadım değil mi? 23 mayıs adet günün ama 20 mayısta yani 3 gün önce ilişki var sadece. yani mucize olurdu gebe kalman diyebilirm. yumurtlama günlerini geçirmişsin. söylediğin belirtiler adet belirtisiyle de aynı. yani üzgünüm cnm ama sanmıyorum
daha önceki günlerde ilişki olduysa bilemem tabi

valla bıdıkcım sonuna dek katılıyorum ve yazacak başka bi şey bulamıyorum.

Canım benim, çok mutlu oldum.Allah kucağına almayı da nasip etsin inş.Hayırlı olsun.

cnmcm 2 kez yumurtlamış olabilirsin. o yüzden diyorlar ya adet bitiminden diğer adete 3 gün kalaya dek ilişki olmalı diye

cnmmmmmm tüm dualarımız seninle ve bebeğinle... inşallah bebeğin sağlıkla gelir kucağına

Güzel haberlerini bekliyoruz. Ben kötü düşünmek istemiyorum asla

Son düzenleme:
Allah meleğini sana bağışlasın.Umarım birdahaki tahlilde değerin yükselecek.Bebişin annesinin karnında sağlıklı bir şekilde büyüyecek.Rabbim korusun.Acıtmasın inş.Olumsuz düşünme hiç.Güzel düşün güzel olsun gelecek günlerin.

Allahımmmmmmmmmmmmmm sen büyüksün. Şu misafirler yüzünden geç öğrendim. Aklım sendeydi hep. Çok şükür yarabbimmmm. Bana nasıl umut oldun bi bilsen... Hep adetdaştık seninle ve dioduk ya birlikte hamiş olurmuşuz diye. Hadi inşallah sıra bende :)

Allahım seni, eşini ve bebişinizi korusun, sizleri birbirinize bağışlasın inşallah

bıdıkımmmm büyük bi zevkle adını alttaki listeden hamiş listesine taşıdım ve ikonunu koydum. çok yakıştıııııııııııııııııııııııı

bıdıkım bak ne yazmışsın önceden :)

kim kız o falcı? bende baktırcam :)

bu ay ne rüyalar gördün ama heee. malum oldu sana hakkaten

kızlar yarın adet günüm çok korkuyorum ama çok heyecanlıyım. bu ay çok ilginç şeyler oldu diğer aylarda olmayan ümitlenmek isyemiyorum ama bu ay başka sanki benim için dua edin nolur bana nolur gelmesin kırmızılar göbişim dolsun meleğim olsun....

cnm benim tebrik ediyorum seni inşallah herşey güzel olur sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün..dua et bizim için senn duaların kabul olur....

cnm geçmiş olsun üzme sakın kendini o sımsıkı sarılıcak sana meleğin bırakmicak seni dualrım sennle

inşallah tatlım inşallah. su gibi akıntı demişsin ya, ben onu hep yaşıyorum, o yüzden yorum yapmadım. bnm vücut için ilginç diildi ama sen ilk defa yaşıosan bu iyi :)

bıdıkcım gibi hissetmişsindir belki de , hadi inşallahhhhhhhhhhhhh