Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

Eğer bişi olsaydı en azıdan 5 e yakın çıkmaz mıydı bilmiyorumki. Allah gönlüne göre versin inşallah

bende kesinlikle öyle düşünüyorum ama bi tarftanda eğer yumurtlama dönemim şaştıysa bahsettiğim tarihlere göre yaptırdığım test yumurtlamadan 1 hafta sonrasına denk geliyor adet olmayınca beni düşündüren o oldu

Hımmmm.... Yumurtlamadan 1 hafta sonra kanda çıkmayabilir evet haklısın. Ayyyyyy hadi inşallah boşa heveslenmiyoruzdur ya. Bi günde iki haber gelmiş olur:)

aynen öyle o sonuç insanı çok yoruyor beni 16-20 mayıs arası gelen akıntı düşündürüyor benim hesabım hiç şaaşmazdı o akıntıyı gördükten tam 14 gün sonra adet olurdum bu ay 2. defa olunca hiç bir hesap yapamaz oldum ama eğer 16-20 mayıs arası yumurtlama olduysa en geç pzrtsi adet olmam lazım

Hımmmm.... Yumurtlamadan 1 hafta sonra kanda çıkmayabilir evet haklısın. Ayyyyyy hadi inşallah boşa heveslenmiyoruzdur ya. Bi günde iki haber gelmiş olur:)

şuan gözyaşlarıma engel olamıyorum biz eşimle 10 senelik flörtten sonra evlenebildik ve o 10 senede çok savaş verdik şimdi tek dileğimiz bi bebeğimizin olması inşallah vardır canım inşallah

şuan gözyaşlarıma engel olamıyorum biz eşimle 10 senelik flörtten sonra evlenebildik ve o 10 senede çok savaş verdik şimdi tek dileğimiz bi bebeğimizin olması inşallah vardır canım inşallah

Bizim gibi. Bizde 6 seneden sonra evledik. Evlenir evlenmez eşimin babası kanser oldu 8 ay sonra vefat etti. Sonra eşim askere gitti. O döndü tam herşey yoluna giriyoken benim annem kanser oldu. 2 sene baktım ona sonra onu da verdik toprağa. Bu bebek hayat için en büyük şansım olacak benim

kuzummm...meleğinle ve eşinle gör bak ne mutlu sağlıklı huzurlu günler geçireceksiniz... kolay değil elbet sadece empati kurabilirim ama inşallah yaşadıklarını bebişinle unutmasanda yerine güzel anılar alıcak ..

boncuk.. tüm iyi dileklerim dualarım sizinle.. umarım isteğine meleğine en en yakın zamanda kavuşursunuz..

inşallah meleğin göbişindedir canım benim ve annenin sevgisini bebişine verirsin ne diyeceğimi şaşırdım inan tek dileğimiz bebeklerimiz rabbim duyuyor ve görüyor vakti zamanı ne zaman bilemiyoruz ama inşallah sonucu güzel olur dualarımız kabul olur

tşkrederim çilek inşşallah sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın benimde dualarım seninle rabbim seni ve bebeğini esirgesin

Kızlar hastanedeyim. Kanımı verdim. Sonucun çıkmasını ve doktorun yanına girmeyi bekliyorum. Dua edin nolur.

geçen ay çoğu belirtiyi gösterdim ama adet tarihimden 2 gün önce temizlik yaptım ve ertesi sabah adetim başladı. acaba çok mu zorladım kendimi diye düşündüm. neyse kısmet değilmiş dedim. dün akşam itibariyle tekrar çalışmalara başladık:) haziranın 22 sinde bat,inşallah bu ay adet olmam diyorum,çünkü kocamın doğum günü ve ona verebileceğim en güzel hediye bi bebiş gibi gözüküyo:)

17 mayıs 2013 . . . . . . . . . . . . . . .14 haziran 2013

Bekliyorum hala. Sonuçlar çıkmadı. Heyecandan ağrı girdi kasıklarıma

Ay valla ben de senin adına heyecanlıyım. Gecikmiş yaaa! Genelde tahlil sonucu saati heryerde 14:30'dur.Neyse,inşallah bebiş haberiyle çıkarsın ordan.Benim mesai bitti.Eve gider gitmez tekrar bağlanacağım canım. Hayırlısı .Ben umutluyum senden .Gönlünü ferah tut

Kızlar 37,5. Başardık!!!!!!!!!!!:)))))))
Doktor sonucu çok beğendi be nasıl yakaladığıma hayret etti. Tam 3 haftalık hamileyim. Umarım annemde görüyordur bizi. Ağlayarak yazıyorum bu satırları. Allahım ger isteyene bir an önce nasip et bizde Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

tebrik ederim canım inan çok sevindim maşallah diyeyim Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin . amin

canımmmm benimmmmmm tebrik ederimmmmm senin adına çokkkkkk sevindim darısı bizlerin başına inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini anneciğin görüyordur tabi görmez mi kızının en mutlu günü beni de ağlattın valla

Tebrik ederim hayirlisiyla insallah kucagina alirsin bebegini darisi bizlerin basina yanliz tebrik ederim seni 3 haftalik iyi yakalamissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…