How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

tebrik ederim canım inan çok sevindim maşallah diyeyim Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin . amin

canımmmm benimmmmmm tebrik ederimmmmm senin adına çokkkkkk sevindim darısı bizlerin başına inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini anneciğin görüyordur tabi görmez mi kızının en mutlu günü beni de ağlattın valla

Tebrik ederim hayirlisiyla insallah kucagina alirsin bebegini darisi bizlerin basina yanliz tebrik ederim seni 3 haftalik iyi yakalamissin

Cansınız cannnn. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Burda okurdum hep. Ben hamile kaldım şimdi size dua ediyorum diye yazarlardı. Bende derdimki gerçekten ediyolarmıdır acaba? Ever kızlar ediliyormuş. Çünkü ben kendimi yazılarınızı okurken sizin için de dua ederken buldum. Bu topic en sonunda hamilelerin topigi olacak. Sonrada dünyanın en güzel annelerinin.

Kızlar 37,5. Başardık!!!!!!!!!!!:)))))))
Doktor sonucu çok beğendi be nasıl yakaladığıma hayret etti. Tam 3 haftalık hamileyim. Umarım annemde görüyordur bizi. Ağlayarak yazıyorum bu satırları. Allahım ger isteyene bir an önce nasip et bizde Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::49::49::49::49::49::49: tebrık ederım canım ınsallah saglıcakla al bebısını kucagına ınsallah cok sevındım:16::16::16:

Kızlar ne yazıkki benden kötü haber.. Bebeğin kesesi çok küçükmüş büyümesi durmuş olabilir dedi doktor tekrar kan tahlili verdi gün aşırı bugün ki değer 3984 çıktı pazar günü bidaha yaptırıcaz eğer büyümezse düşermiş kendiliğinden yada alınması gerekirmiş.. Dualarınıza ihtiyacım var ne olur dua edin bana meleğimi kaybetmiyim :( :( :(

Kızlar ne yazıkki benden kötü haber.. Bebeğin kesesi çok küçükmüş büyümesi durmuş olabilir dedi doktor tekrar kan tahlili verdi gün aşırı bugün ki değer 3984 çıktı pazar günü bidaha yaptırıcaz eğer büyümezse düşermiş kendiliğinden yada alınması gerekirmiş.. Dualarınıza ihtiyacım var ne olur dua edin bana meleğimi kaybetmiyim :( :( :(
ınsallah hıc bısey olmaz bebısıne ınsallah allah yarve yardımcın olsun yanlıs anlama bunu paylasmak ıstedım hamıle olan arkadaslar hepınız yapın bence zararı olmaz
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi vs korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp "Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
ve bunu uyguladım Rabbimin sonsuz rahmetiyle şuan 19 haftalık hamileyim ve bebeğim sağlıklı şükürler olsunAlıntı. Rabbim yar ve yardımcın olsun...

canım benim dualarım seninle rabbim bebeğini esirgesin inşallah bişey olmaz iyi düşün iyi olsun

Cansınız cannnn. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Burda okurdum hep. Ben hamile kaldım şimdi size dua ediyorum diye yazarlardı. Bende derdimki gerçekten ediyolarmıdır acaba? Ever kızlar ediliyormuş. Çünkü ben kendimi yazılarınızı okurken sizin için de dua ederken buldum. Bu topic en sonunda hamilelerin topigi olacak. Sonrada dünyanın en güzel annelerinin.

canım benim şimdi sen ovulasyon gününden kaç gün sonra öğrenmiş oldun kan testinde

merhabalar kadinlar kulubunun taze anne ve anne adaylari :emir_bebek::emir_bebek::3:

insallah hepimize rabbim nasip eder. kizlar sizlere bisi sormak istiyorum. esim yurtdisinda calistigindan dolayi nadir buluyoruz :( 20 mayista onun yanina geldim bulustuk yani :1: 23 mayista adet olmam lazimdi halaaaa yok. ama bnm kasiklarima ozelliklede sag kasigima igne batiyor sanki. bide akintim var beyaz. bugun sadece peceteyi lekeleyecek kadar pembe gibi bisiiler geldi. dewami yokk, ama hep uyumak istiyorum cok ayakta durumca belim agriyor. idrarimda boyle iri beyaz pihti gibi seyler var. evde testler yaptim cikmadi. burda hic dr a gitmedim ben. korkuyorum :( elin rusuu :)) sizce varmidir kimseye de anlatamiyorum umutlanmasinlar idyee. yardim edin lutfen kizlarrr:5:

cnm yanlış anlamadım değil mi? 23 mayıs adet günün ama 20 mayısta yani 3 gün önce ilişki var sadece. yani mucize olurdu gebe kalman diyebilirm. yumurtlama günlerini geçirmişsin. söylediğin belirtiler adet belirtisiyle de aynı. yani üzgünüm cnm ama sanmıyorum :(
daha önceki günlerde ilişki olduysa bilemem tabi

canlarım benim sizi o kadar iyi anlıyorumki şuan. Zaten hala o düşünceler yüzünden inanamıyorum. O kadar çok negatif gördük ve yıkıldıkki!!!!
Ama aslında unuttuğumuz çok önemli birşey var. Bir kızı bin kişi ister bir kişi alır! Düşünsenize her defasında hamile kaldığımızı. Ve Allah' ın gücünü bi düşünün milyonlarca spermin içiden sadece bir tanesi seçiliyor. Gerçekten çok üzücü yıkıcı ve sıkıcı bi durum. Ama geçen gün Pufunda söylediği gibi üzülmeden yeni bir şans doğdu diyerek bakmaya çalışırsak eğer o zaman o bebişler bizden kaçamaz işte.
Kafaya takmayın falan diyolar ya hani. Ben ona da inanmıorum. Takın ama bence kendinize benim hamile olmamak için biç bir sebebim yok diyin. Ben sağlıklıyım ve hamile kalmak için tüm şartları vücudumda barındırıyorum diyin. Ben öyle yaptım. Eğer testler yanıltmaz ve Rabbim izin verirse o sayede hamile kalmış olucam. Allah' tan dilerimki benimki gerçek olsun. Sizinkilerde bir an önce hayata tutunsun.

valla bıdıkcım sonuna dek katılıyorum ve yazacak başka bi şey bulamıyorum.

Doktor sonucu çok beğendi be nasıl yakaladığıma hayret etti. Tam 3 haftalık hamileyim. Umarım annemde görüyordur bizi. Ağlayarak yazıyorum bu satırları. Allahım ger isteyene bir an önce nasip et bizde Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Canım benim, çok mutlu oldum.Allah kucağına almayı da nasip etsin inş.Hayırlı olsun.

kızlar ben hala adet olmadım 26 nisan dı satım ve ben 27 mayısta kan tahlili yaptırdım 0,32 çıktı ama şöyle bir durum var benim bu ay yumurtlama akıntım 2 defa oldu en sonu 16 mayısta başladı ve 20 mayıs'a kadar devam etti ben 2.'ye 5 gün boyunca o akıntı olunca döllenme oldu diye düşündüm kana baktırdım hemen netice malum şimdi kendi kendime diyorum ki yani adet olmadığımdan ötürü acaba 16-20 mayıs arası mı yumurtladım sizce bişeyler olabailir mi ya ben test yapmaya korkuyorum tekrar hayal kırıklığına uğrarım diye

cnmcm 2 kez yumurtlamış olabilirsin. o yüzden diyorlar ya adet bitiminden diğer adete 3 gün kalaya dek ilişki olmalı diye

cnmmmmmm tüm dualarımız seninle ve bebeğinle... inşallah bebeğin sağlıkla gelir kucağına:nazar:

Güzel haberlerini bekliyoruz. Ben kötü düşünmek istemiyorum asla

Son düzenleme:
Allah meleğini sana bağışlasın.Umarım birdahaki tahlilde değerin yükselecek.Bebişin annesinin karnında sağlıklı bir şekilde büyüyecek.Rabbim korusun.Acıtmasın inş.Olumsuz düşünme hiç.Güzel düşün güzel olsun gelecek günlerin.

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

Allahımmmmmmmmmmmmmm sen büyüksün. Şu misafirler yüzünden geç öğrendim. Aklım sendeydi hep. Çok şükür yarabbimmmm. Bana nasıl umut oldun bi bilsen... Hep adetdaştık seninle ve dioduk ya birlikte hamiş olurmuşuz diye. Hadi inşallah sıra bende :)

Allahım seni, eşini ve bebişinizi korusun, sizleri birbirinize bağışlasın inşallah :nazar:

bıdıkımmmm büyük bi zevkle adını alttaki listeden hamiş listesine taşıdım ve :49: ikonunu koydum. çok yakıştıııııııııııııııııııııııı

Kızlar bu arada bana da ilginç birşey oldu. Rüyamda hamile olduğumu ve tü. Akrabalarımızın sevinçten ağlayarak beni tebrik ettiğini gördüm. Hani kadınlar önce rüyasını görürmüş ya. Hadi inşallah. Bügünde falında çıktı. 2 haftaya haberi geliyo diye. Ve 2 hafta sonrası da benim beklenmeyen adet günüm. Ay hadi bakalım

bıdıkım bak ne yazmışsın önceden :)

kim kız o falcı? bende baktırcam :)

bu ay ne rüyalar gördün ama heee. malum oldu sana hakkaten

kızlar yarın adet günüm çok korkuyorum ama çok heyecanlıyım. bu ay çok ilginç şeyler oldu diğer aylarda olmayan ümitlenmek isyemiyorum ama bu ay başka sanki benim için dua edin nolur bana nolur gelmesin kırmızılar göbişim dolsun meleğim olsun....

cnm benim tebrik ediyorum seni inşallah herşey güzel olur sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün..dua et bizim için senn duaların kabul olur....

cnm geçmiş olsun üzme sakın kendini o sımsıkı sarılıcak sana meleğin bırakmicak seni dualrım sennle

kızlar yarın adet günüm çok korkuyorum ama çok heyecanlıyım. bu ay çok ilginç şeyler oldu diğer aylarda olmayan ümitlenmek isyemiyorum ama bu ay başka sanki benim için dua edin nolur bana nolur gelmesin kırmızılar göbişim dolsun meleğim olsun....

inşallah tatlım inşallah. su gibi akıntı demişsin ya, ben onu hep yaşıyorum, o yüzden yorum yapmadım. bnm vücut için ilginç diildi :( ama sen ilk defa yaşıosan bu iyi :)

bıdıkcım gibi hissetmişsindir belki de , hadi inşallahhhhhhhhhhhhh

Back