en azından daha kırmızılar gelmemiş hala umudun var cnm ama ben bu ay gitti umutlar....
öbür ay olur ınsallah nasip olsun... sıkma canını kaçıncı denemendı senın peri
ayşe bende bende aynı durumdayım test tek çizgive hala kırmızılar yok. çaresizim bekliyorum... yarında olmassam artık bılemıyorum pazartesı kana gıdıcem.
Bugün ince pembe bi akıntı geldi. HEr zaman daha koyu ama adetten 2 gün önce gelirdi. şimdi 5 gün önce oembe gibi geldi. Nolur yerleşme kanaması olsun nolur ben boşuna sevinmiş olmim. Nolur nolur nolur
kızlarrr stres yapmayın dicem, kendimi kandırmış olcam. tabi batlar biraraya gelince topikte stres hat safhada.
şekil 1A, benim 4 günüm var. şimdiden stresliyim. erken gebelik testi alcaktım bulamadım buradaki eczanelerden.
kırmızılar gelemedi 30 mayıs ekibinin, bakalım kısmet. inşallah bebiş habercisidir. pzt gelmezse kana gidin kızlar bence.
bir de pericim pembemsi demişsin adet için. normalde öyle mi oluosun yoksa bu şekilde gelmedi mi hiç? genelde yerleşme kanamasına pembemsi diyorlar da ondan merak ettim. bende kahve leke gelir 2 gün, sonra kırmızı direkt gelir. d.kont. hapı kullandım diye hep. bakalım devamı gelecek mi senin? gelirse ona göre düzeltirim listede. gelmezse de inşallah bebiş gelmiştir
Bence büyük ihtimalle yerleşme kanaması canım.Lütfen moralini yüksek tut. Hareketlerinde kendini zorlama.En güzeli dik bacakları , güzel hayaller kur. Hem psikolojik hem biyolojik rahatlamış olursun. Yarın haberini bekliyoruz. Rabbim yüzüne baksın. Güldürsün inşallah!
merhaba kızlar ben bu forumda yeni sayılırım. bende bebek hasretiyle yanıp tutuşan anne olmayı bekleyenlerdenim. pkoluyum ve 1,5 yıldır bebek için uğraşıyoruz. yumurta büyütücüler çatlatma iğneleri glukofenler ve daha neler neler. en son nisan 5te hsg çekindim ve o ay hamile kaldım ama bebeğim benle kalmadı tutamadım tutunamadı yavrum bana. ve anneler gününden 1 gün önce kaybettim bebeğimi. Gözlerimde yaş kalmadı, kalbime içime sanki koca bir kor parçası atııldı hiç sönmeyen. Halbuki ne dualar etmiştim ne adaklar adamıştım ben yavrum için ama gitti. Demek ki Rabb'im bunu uygun görmüş dedim ve duadan başka yapabilecek birşeyim yoktu. doktorum 2 ay korun dedi ve d. kontrol hapı verdi. ben bu aydan sonra korunmayı bırakıcam ama şu an d. kontrol hapı kullanmama rağmen 5 gündür çamur gibi lekelenmem var bazen kan gibi geliyo. neden olduğunu anlamadım. aranızda böle bi durum yaşayan var mı. Rabbim tüm isteyenlere evlat hamiş olanlara sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş...
günaydın kızlar sabah kırmızıları gördüm malesef bat 1 temmuz artık,gecen ay yumurtayı kacırdık çünkü o hafta bir başında bir de sonunda ilişki olmuştu gezmeye ve memelekete gittiğimiz için bu ay ovulasyon testi yapsam mı acaba kızlar internetten sipariş vereyim diyorum önerdiğiniz markalar var mı acaba
Cnm ben laboquick aldım.çok net çıkıo çizgiler.internetten 50li almıştım uygundu 39 mu ne.eczaneden 5lisini 25e almıştım oysa.internet daha iyi
Gitti bebeğim. Kimyasal gebelikmiş
kızlarrr stres yapmayın dicem, kendimi kandırmış olcam. tabi batlar biraraya gelince topikte stres hat safhada.
şekil 1A, benim 4 günüm var. şimdiden stresliyim. erken gebelik testi alcaktım bulamadım buradaki eczanelerden.
kırmızılar gelemedi 30 mayıs ekibinin, bakalım kısmet. inşallah bebiş habercisidir. pzt gelmezse kana gidin kızlar bence.
bir de pericim pembemsi demişsin adet için. normalde öyle mi oluosun yoksa bu şekilde gelmedi mi hiç? genelde yerleşme kanamasına pembemsi diyorlar da ondan merak ettim. bende kahve leke gelir 2 gün, sonra kırmızı direkt gelir. d.kont. hapı kullandım diye hep. bakalım devamı gelecek mi senin? gelirse ona göre düzeltirim listede. gelmezse de inşallah bebiş gelmiştir
uzun süredir girememiştim kayın pederim kanser hastası rahatsızlandığı için eşimle onu izmir e götürdük 10 gün hastane ev arasındaydım ödüm patladı bişey olucak diye ama çok şükür iyiyim iyiyiz.dün doktoruma gidebildim ancak 9+4 olmuşuz kalbimiz güm güm atıyo kol bacak tomurcuklarımız oluşmuş o kadar çok ağladımki pek göremedim eşim sağolsun inceledi her bir tarafını.geçen sefer kalp atışı olmadığı için alınmıştı bebeğim kafayı yedim kaç gündür varmı yokmu diye gerçi ebe bir tanıdığım bulantısı varsa canlanmıştır korkmasın diye hbr yollamış ama görmeden inanamıyo insan bulantılarım son hız devam ediyo içim dışıma çıkıyo artık öğürmekten karnımda kas ağrıları oldu ama değer bebeğime kolayı bulsam karnıma bir cihaz bağlar 24 saat kalp atışlarını dinlerim rabbim kimseyi bu yolda bekletmesin biz baya bekledik ama herşeyin bir zamanı var bunu kabul etmek lazım.allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?