• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

bugün ateş 37,2 çıktı :) ama artık ovulasyon testi yapmıcam çünkü dün tek çizgiydi. silik bile yoktu ikincisi. boşuna harcamayayım.
göğüslerim acımaya başladı ve kasık ağrılarım var. bnm kırmızıların gelmesi yakındır. bi yandan da ne bu ateş diyip şaşırıyorum. hadi hayırlısı

cnm hormon tahlili mi yaptırdın sen? hormon tahlilini reglinin 2-3-4. günleri yapıolar. Senin daha gelmemiş. Bekleseydin keşke birkaç gün

bu kahve lekeri reglden sayıyorum napıym yoksa pazara kalacaktım 3 gün böyle kahve lekeler kan 4.gün geliyor kahve lekeyi sayarsak 2.günü oluyor bugün

bugün ateş 37,2 çıktı :) ama artık ovulasyon testi yapmıcam çünkü dün tek çizgiydi. silik bile yoktu ikincisi. boşuna harcamayayım.
göğüslerim acımaya başladı ve kasık ağrılarım var. bnm kırmızıların gelmesi yakındır. bi yandan da ne bu ateş diyip şaşırıyorum. hadi hayırlısı

Canım benimde ateşim son güne kadar yüksek çıkar hep adet olduğum gün düşer bekle bence adet gününü belli olmaz belki hamilesindir.

Kızlar çok moralim bozuk =(( Anlatacak kimse olmayınca sizinle dertleşmek istedim.. Dün akşam eşimle kavga ettik =( Benim tam yumurtlama haftam bu hafta ayın 30'unda ovulasyon testinde iki koyu çizgiyi yakaladım ogün birlikte olduk normalde kaçırmamak için dünde olması gerekiyordu ve bunu biliyordu.. Buna rağmen hayatta hiç maç izlemeyen adam dün akşam oturup 12'ye kadar arkadaşlarıyla maçı izledi tabi bizim işte yalan oldu =( Hep aynı şeyi yapıyor bana bende artık uğraşmak istemiyorum ama dayanamıyorum =((

bende ağır bir pko luyum merak etme canım hemde tombiş kısmından rabbim nasip edince oluyo bu benim 3. gebeliğim diğerlerinin sonunu görmek nasip olmadı ama olmayacak diye sakın takılma evliliğinim tadını çıkart bu arada.birde nacizane bir fikir vereyim sana eşine keçi boynuzu içir günlük kaynat içsin hiç bir zararı yok aksine ciddi faydası var bizzat denedik kendinde yumurtlama dönemine kadar civanperçemi çayı iç faydasını görürsün

canım sogan kurune basladım bıcok pıkoluda ıse yarıyormus kecı boynuzu aldım ama esım ıcmek ıstemedı ben pko ama adet duzensızlıım kıl pıroblemın kılom yok ama pıko var hayırlısı artık

Kızlar çok moralim bozuk =(( Anlatacak kimse olmayınca sizinle dertleşmek istedim.. Dün akşam eşimle kavga ettik =( Benim tam yumurtlama haftam bu hafta ayın 30'unda ovulasyon testinde iki koyu çizgiyi yakaladım ogün birlikte olduk normalde kaçırmamak için dünde olması gerekiyordu ve bunu biliyordu.. Buna rağmen hayatta hiç maç izlemeyen adam dün akşam oturup 12'ye kadar arkadaşlarıyla maçı izledi tabi bizim işte yalan oldu =( Hep aynı şeyi yapıyor bana bende artık uğraşmak istemiyorum ama dayanamıyorum =((

üzülme canım sıkma canınnı erkeklerın sagı solu bellı olmuyo kendılerını zorunlu hıs edıyolar sankı sanıyolar sadece bebek ıcın ıstıyo calısmayı dıye dusunuyolar snırım oyuzden bıraz tuaf hıs edeıp gerıde durabılıyorlar

pufboregı canım bugun sabah adetolcakmısım gıbı kıvrandım oluyorum kesın dedım yataktan kalkıp kocamı bıle yocu edemedım ama gelen gıden yok ama kalcamın sagtarıfı cok agrıyo sabahtan beri:43:

valla içimden güzel haberler müjdeli haberler geçmeye başladı ama.... :) İnşallah öyledir çünkü senin batına az kaldı yavaş yavaş düşmesi lazımdı hala yüksek umarım gebe kaldığın için ateşin yüksek kalmıştır.
Bu arada ben sanırım eskimoyum :) Köküm ordan herhalde :) Yahu evdeki dereceye güvenmeyip bir tane daha dijital ateşölçer aldım normal günlerde ateşim 34 34.1 34 .3 ten yukarı çıkmıyor hani normali 36 dereceydi ben neyim yahu :) Bu hafta yumurtlama günüm ölçüyorum ilk kez bugün iki aydır 35.7 dereceyi gördüm Çok soğuk bir insanım :)

reglin ne zaman belkide gebesindir?

hesaplıyıcıdan son uc adet donemını gırıyonya ondan hesaplayınca 3 gorunuyo ama benım tahmınım ya 4 ya 5 son sat 6 nisan 28 gunde bır oluyom ama bu kalca agrı neyın nesı anlamadım karın agrımda kesıldı

hesaplıyıcıdan son uc adet donemını gırıyonya ondan hesaplayınca 3 gorunuyo ama benım tahmınım ya 4 ya 5 son sat 6 nisan 28 gunde bır oluyom ama bu kalca agrı neyın nesı anlamadım karın agrımda kesıldı

inşallah gebesindir bazılarında kalça ağrısıda oluyormuş hadi bakalım göğüslerin nasıl?

inşallah gebesindir bazılarında kalça ağrısıda oluyormuş hadi bakalım göğüslerin nasıl?

goguslerımde agrıyo ama o yumurtlamadan sonra basılıyo adet olana kader devam edıyo inşallah allah hepımıze evlat nasıp etsın aminnnn

goguslerımde agrıyo ama o yumurtlamadan sonra basılıyo adet olana kader devam edıyo inşallah allah hepımıze evlat nasıp etsın aminnnn

amin inş. hayırlısıyla ve sağlıkla versin

benim bu ay reglim gelmeseydi bende bugün test yapardım herhalde ve belki gebe olduğumu öğrenirdim, doğum günüm bugün bana çok güzel bir hediye olurdu ama olmadı regl oldum dün

amin inş. hayırlısıyla ve sağlıkla versin

benim bu ay reglim gelmeseydi bende bugün test yapardım herhalde ve belki gebe olduğumu öğrenirdim, doğum günüm bugün bana çok güzel bir hediye olurdu ama olmadı regl oldum dün
dogum gunun kutlu olsun rabbım gonlunden gecen her dılegı ıstegı gercekleştırsın uzulme elbet bızlerde allahın ıznıyle anne olcaz bebekleırımızı kucagımıza alcaz amınnnnnn

Ya kızlar bişi sorucam. Benim yumurtlama bittîkten sonra bir gün gene uzayan akıntı geldi. Niye olurki bu? Çift mi yumurtlama oldu acaba?

dogum gunun kutlu olsun rabbım gonlunden gecen her dılegı ıstegı gercekleştırsın uzulme elbet bızlerde allahın ıznıyle anne olcaz bebekleırımızı kucagımıza alcaz amınnnnnn

benim bir oğlum var 4,5 yaşında
allah herkesede kısmet etsin inş. en kısa zamanda

oğluma kardeş istiyorduk, şubatta bir kürtajım var karnımda öldü 2 aydır tekrar istiyoruz ama kısmet işte
allah hakkımıza hayırlısı versin inş. cümlemizin.

kalbimizdekinin hayırlı olup olmadığını allah bilir
kalbimizdekini bize hayırlı eylesin inş.

Ya kızlar bişi sorucam. Benim yumurtlama bittîkten sonra bir gün gene uzayan akıntı geldi. Niye olurki bu? Çift mi yumurtlama oldu acaba?

bendede öyle oluyor ovu testinin çift çıktığı günün sonrası yani ertesi akıntı geliyo yani yumurtam çatladığında sanırım

benim bir oğlum var 4,5 yaşında
allah herkesede kısmet etsin inş. en kısa zamanda

oğluma kardeş istiyorduk, şubatta bir kürtajım var karnımda öldü 2 aydır tekrar istiyoruz ama kısmet işte
allah hakkımıza hayırlısı versin inş. cümlemizin.

kalbimizdekinin hayırlı olup olmadığını allah bilir
kalbimizdekini bize hayırlı eylesin inş.

gecmıs olsun canım allah hayarılsını nasıp etsın ınsallah hepımıze

cnm aynı şeyi yaşadım işte ben de bu ay. üzülme diyemicem çünkü ben de üzülmüştüm. elinde olmuyor insanın. koca ay her şey yolunda giderken tam olması gereken günde ya kavga ya bişi. stres hat safhada ondan o gün patlama oluo herhalde. kayınvalidem bana ne anlatmıştı bak sana da söliim gül :)

onların 6-7 sene çocukları olmamış. Hem de her ikisinde de sıkıntı varmış. Doktor ayda 2 gün vermiş bunlara ilişki için. 13. ve 15. gün yapcaksınız demiş. 13. gün annesi çağırmış diye mecbur onlara gitmişler.bir gün kalmış sadece. o gün de fena kavga etmişler. kayınvalidem çok sinirlenmiş. boşancaktım o kdr yani dio. demişki kocasına " gel gel de yapalım şu işi 5 dk da bitsin sonra boşanalım" hahahahha :) bi de anlatırken açtı bacaklarını gösterio gel gel derken. kopmuştum anlattığında... hakkaten de o gün olmuş bnm kocammm :) kavga bebeği o dio. Kocam da hale bak ben aşk çocuğu diil miyim yani dio deli hahahaha. Hadi gül güllll. Bir de çift çizgiyi değerlendirmişsiniz, en azından 72 saat yaşadığını da düşünürsek spoşların, hiç gerek kalmamış olabilir tatlım

bu kahve lekeri reglden sayıyorum napıym yoksa pazara kalacaktım 3 gün böyle kahve lekeler kan 4.gün geliyor kahve lekeyi sayarsak 2.günü oluyor bugün

kahveleri sayarsak ben 6. gün yaptırmış olurum ama. onu saymıo doktor. tamamen gelmeli. sen niye sormadan yaptırdın bakiim?

Back