• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

canım sogan kurune basladım bıcok pıkoluda ıse yarıyormus kecı boynuzu aldım ama esım ıcmek ıstemedı ben pko ama adet duzensızlıım kıl pıroblemın kılom yok ama pıko var hayırlısı artık

ben soğanı yapamadım bir kez denedim çıkarttım o gün kendime gelemedim snra bu civan perçemi çayına başladım.benim eşimde içmek istemiyordu geçen yıl doktora başladık aklına gelen herşeyi kullandım klomen menagon pregon yumurta takibi özel bir kliniğe gidiyorum bir kucak para verdik doktora iğnelere özel olduğu için bütün ilaçları kendimiz alıyorudk çünki.neyse uzatmayayım her ay yumuşlar büyüyo hamilelik için ortam uygun ama olmuyo bu arada eşime hiç dokunmuyo hep bana neymiş spermleri yeterliymiş en son kasım ayında gittim femera diye bir hap kullandım o ay tamam dedi bu ay kesin ama gene yok.pes ettim bıraktım gitmeyi o kadar hormon yüklendiki vücuduma aralık ayında eşim artık tamam dedi kaynat içicem başladık küre bende kalan femeraları kullandım 8 gün oluruna bıraktım 27 aralık idrar testi yaptım ve kopkoyu 2 çizgi:)ama devam etmedi ne yazık 8 haftalıkken 23 ocakta kandil günü kürtaj oldum hemde lokal anestezi altında birebir yaşayarak.neyse kürtaj snrası hemen keçi boynuzuna başladık yine 2 ay korunduk ve bu ay yine kendimiz gidip eczaneden aldık femera adetin 10. günü itibari ile gün aşırı birliktelik oldu.ve çok şükür şimdi gebelik var rabbim ins. yüzünüde gösterir

bendede öyle oluyor ovu testinin çift çıktığı günün sonrası yani ertesi akıntı geliyo yani yumurtam çatladığında sanırım

Yok anlatamadım galiba. Benimki ovulasyondan sonra oldu. Yani 2. kez uzayan akıntı geldi.

cnm valla hiçbi yorumum yok. ztn çözemedim bu tarz şeyleri diye ovulasyon testi aldım. önümüzdeki ay kaçırmak istemiyorum o yüzden. gerçi bu ay çift çizgiyi gördüm de noldu. mikmik olmadı :(

Ya baksana k.validen ne anlatmış. Kendi ağzınla söylüyorsun. bir gün de oluyo zaten bu işler. Ben ümidimi kesmek istemiyorum. HEr ay gerçi hazırlanıp her şeyi ona yorup sonra fos fos oturmaktan da yoruldum ama yapacak birşey yok. BAşka türlü olmuyor maalesef....Kimse anlamıyor. Eltiminkii nerdeyse 5. aya girecek. Ben 2 senedir didiniyorum. HAdi stresim vardı falan dedik geçen seneyi es geçelim dedik ama olmuyo işte. Ama olacak o bebek buraya gelecek!

ben soğanı yapamadım bir kez denedim çıkarttım o gün kendime gelemedim snra bu civan perçemi çayına başladım.benim eşimde içmek istemiyordu geçen yıl doktora başladık aklına gelen herşeyi kullandım klomen menagon pregon yumurta takibi özel bir kliniğe gidiyorum bir kucak para verdik doktora iğnelere özel olduğu için bütün ilaçları kendimiz alıyorudk çünki.neyse uzatmayayım her ay yumuşlar büyüyo hamilelik için ortam uygun ama olmuyo bu arada eşime hiç dokunmuyo hep bana neymiş spermleri yeterliymiş en son kasım ayında gittim femera diye bir hap kullandım o ay tamam dedi bu ay kesin ama gene yok.pes ettim bıraktım gitmeyi o kadar hormon yüklendiki vücuduma aralık ayında eşim artık tamam dedi kaynat içicem başladık küre bende kalan femeraları kullandım 8 gün oluruna bıraktım 27 aralık idrar testi yaptım ve kopkoyu 2 çizgi:)ama devam etmedi ne yazık 8 haftalıkken 23 ocakta kandil günü kürtaj oldum hemde lokal anestezi altında birebir yaşayarak.neyse kürtaj snrası hemen keçi boynuzuna başladık yine 2 ay korunduk ve bu ay yine kendimiz gidip eczaneden aldık femera adetin 10. günü itibari ile gün aşırı birliktelik oldu.ve çok şükür şimdi gebelik var rabbim ins. yüzünüde gösterir

inşşah bebısını saglıcakla kucagına alırsın aminnnnn cok zor gunler atlatmıssın allah sabır versın bende bu ay testler hormonlar vs baklıp tedavıye baslıcaktım ozel tıp merkezınde ama doktora kızım bıde bı sure daha beklemek ıstedım maddı manevı uzun ve zorlu bı sureç oldugunu bılıyorum kendımı bu surece hem maddı hem manecı yonden hazır hıssetmıyorum bıkaç aydaha bekleyıp sogan kurunu tamamlayıp sonra gıtcam allah hepımızın hakkında hayırlısını nasıp etsın ınsallah aminn

puf boregı en baştakı son yaptıgım ov testı otekıler oncekı

Evet bunu bende duymuştum ama bi kaç kere bende de ovu. testi silik ikinci çizgiyi gösterdi. Ama bana LH herkeste zaten varolan bir hormon olduğu için silik de olsa çıkabilir demişlerdi. .ama umarım umarım umarm sendeki malum çift çizgidir.

Ya baksana k.validen ne anlatmış. Kendi ağzınla söylüyorsun. bir gün de oluyo zaten bu işler. Ben ümidimi kesmek istemiyorum. HEr ay gerçi hazırlanıp her şeyi ona yorup sonra fos fos oturmaktan da yoruldum ama yapacak birşey yok. BAşka türlü olmuyor maalesef....Kimse anlamıyor. Eltiminkii nerdeyse 5. aya girecek. Ben 2 senedir didiniyorum. HAdi stresim vardı falan dedik geçen seneyi es geçelim dedik ama olmuyo işte. Ama olacak o bebek buraya gelecek!

gelcek tatlım gelceeek :)

Ayyy aynen katılıyorum sana.. İnsan okadar uğraştıktan sonra o kırmızıları görünce sinir oluyor.. Benimde senin gibi eltim doğurdu neredeyse 3 aylık olucak bebeği bende 9 aydır denemediğim kalmadı.. Bilmiyor benim çocuk istediğimi ona rağmen bi havalar bi havalar daha çok moral bozuyor...

başım çok dönüo benimmmmm :( kolestrolden olabilir mi acaba?

canım benım ayran ıc tuzlu belkı tansıyon belkıde bebıs habercısıdr ınsallah kolestırol baş donmesı yaparmıkı acaba dun cocukluk arkadasım gekmıstı ıkı aylık hamıle onunda hamılelıgının basından berı bası donuyomus oyuzden test yapmıs hamş cıkmış dunde baya dondu başı ınsallah sendede bebıs vardır amınn

canım benım ayran ıc tuzlu belkı tansıyon belkıde bebıs habercısıdr ınsallah kolestırol baş donmesı yaparmıkı acaba dun cocukluk arkadasım gekmıstı ıkı aylık hamıle onunda hamılelıgının basından berı bası donuyomus oyuzden test yapmıs hamş cıkmış dunde baya dondu başı ınsallah sendede bebıs vardır amınn

inşallah cnm inşallaahhhh. Ben yine de bi tuzlu ayran yapiim dediğin gibi.

Kızlar bu arada ateş ölçme yöntemiyle hamiş kalanlar diye bi topik vardı. Ateşimi ölçtüğüm için ve onlar bu konuda tecrübeli olduğu için danıştım. bakın konuşmalar şu şekilde :)

kızlar selamlar,

Size bir şey danışmak istiyorum. Ateş ölçme yöntemi için adet itibariyle saymak lazım biliyorum ama ateş ölçerim yoktu o sıralar, bi türlü alamamıştım. alır almaz ölçümlerim şu şekilde:

12.04.2013 adet günüm
22.04.2013 36,2 (11.gün)
23.04.2013 36,6 (12. gün)
24.04.2013 36,2 (13.gün)
25.04.2013 37,1 (14.gün)
26.04.2013 36,9 (15.gün)
27.04.2013 37,6 (16.gün)
28.04.2013 36,9 (17.gün)
29.04.2013 37,1 (18.gün)
30.04.2013 37 (19.gün)
01.05.2013 37,1 (20.gün)
02.05.2013 36,9 (21.gün)
03.05.2013 37,2 (22. gün)

canım benim 13. gün çatlamışsın.

çok sağ ol yorumun için cnm. hımmm demekki o çatlama günü oluo. ben de çifti gördükten sonraki gün fln çatlıo sanıodum. bizim 13. günden sonra çalışma olamadı maalesef. ama madem 13. gün çatlamış, vardır hala ihtimal dimi gebelik için?

tatlım bazen çift çizgi günü çatlıyoruz bazen de 48 saate kadar varıyor. ben burda 3 gün sonra çatlayan bile gördüm. şöyle ki 12-48 saat denir genelde..ateşin testten daha önemli. zaten tatlım 13. günden sonra çalışmanın anlamı pek olmuyor. çatlayan yumurta en fazla 24 saat yaşıyor. bence doğru bir şey yapmışsınız.eğer ateşini görmeseydim ben de çalışın derdim..ama ateş daha önemliymiş..ben de tüm bunları buradaki tecrübeli arkadaşlarımdan öğrendim. sağolsunlar:)

kızlar baksanıza demekki hakikaten umut var. Hatta yüksek gibi :) bu arada prensesimmm senin ihtimal daha bi kuvvetliiiii

Ayyy aynen katılıyorum sana.. İnsan okadar uğraştıktan sonra o kırmızıları görünce sinir oluyor.. Benimde senin gibi eltim doğurdu neredeyse 3 aylık olucak bebeği bende 9 aydır denemediğim kalmadı.. Bilmiyor benim çocuk istediğimi ona rağmen bi havalar bi havalar daha çok moral bozuyor...

Benimki Allah var hava atmıyo ama ben bebek düşünüyoruz dediğimde biz daha düşünmüyoruz dedi. Sonra bi ara bi korunuyoruz bi korunmuyoruz dedi( salak yerine koyar gibi yani ya korunursun ya korunmazsın) sonra da hamile kaldı. Tabi ben 30u geçtim o 20 li yaşlarda.:(

Kızlar bu arada ateş ölçme yöntemiyle hamiş kalanlar diye bi topik vardı. Ateşimi ölçtüğüm için ve onlar bu konuda tecrübeli olduğu için danıştım. bakın konuşmalar şu şekilde :)

kızlar baksanıza demekki hakikaten umut var. Hatta yüksek gibi :) bu arada prensesimmm senin ihtimal daha bi kuvvetliiiii

Yani ateş yöntemini iyice bi takip etmek lazım aslında. Bende bildiğim halde hiç denemedim bunu ya...

:46::46::46::46::46::46::46::46: ay ınasallah vardır bebiş:49::49::49::49::49::49:

Yani ateş yöntemini iyice bi takip etmek lazım aslında. Bende bildiğim halde hiç denemedim bunu ya...

hadi cnmcm bu ay başla sende takibe. altı üstü yataktan kalkar kalkmaz ateşini ölçceksin. adet bitimiyle birlikte başlıcaz. yorumunu baktık beceremioz sorarız o topiktekilere:) ki öğrendim sayılır az çok. devamında konuşma şu şekildeydi belki yardımcı olur hepimize

o zmn şu şekilde mi yorum yapıyoruz: ateşin düştüğü günün ertesi günü ateş belirgin bi şekilde artmışsa çatlamıştır. ama artmayıp bi sonraki gün arttıysa o gün çatlamıştır. Doğru mu? Hamiş diilsem bu ay ona göre diğer ay takip edeyim bu bilgiye göre. Saçmalamayayım

ynen bebeğim önce ateş hafif düşecek sonra yükselecek..kısacası sen ateşin düşükken ilişkiye gir.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :52::52::52::52::52::52:

Hadi bakalım ya inşallah güzel haber alırız senden. Benimde bu ay biraz midem bulandı ve göğüslerim ilk defa bu kadar erken sızlamaya başladı. Hiç bu kadar olmamıştı. Bi de geçen ayki gibi anormal ayak üşümesi var. Ama işte 1 hafta kaldı adetime. Belirtilerin çıkması için çok erken diyorlar. Bide ben HCG iğnesi ile dr kontrolünde diyet yapıyorum. O yüzden adetin gecikmesini beklemek zorundayım. Test yaparsam yanıltıcı bi çizgi çıkabilir diye düşünüyorum .

Hadi bakalım ya inşallah güzel haber alırız senden. Benimde bu ay biraz midem bulandı ve göğüslerim ilk defa bu kadar erken sızlamaya başladı. Hiç bu kadar olmamıştı. Bi de geçen ayki gibi anormal ayak üşümesi var. Ama işte 1 hafta kaldı adetime. Belirtilerin çıkması için çok erken diyorlar. Bide ben HCG iğnesi ile dr kontrolünde diyet yapıyorum. O yüzden adetin gecikmesini beklemek zorundayım. Test yaparsam yanıltıcı bi çizgi çıkabilir diye düşünüyorum .

aa hiç duymamıştım hcg iğnesi ile diyeti.. merak ettim araştırcam :)

Aynı şekilde tatlım ben de beklicem her türlü

Back