canım sogan kurune basladım bıcok pıkoluda ıse yarıyormus kecı boynuzu aldım ama esım ıcmek ıstemedı ben pko ama adet duzensızlıım kıl pıroblemın kılom yok ama pıko var hayırlısı artık
ben soğanı yapamadım bir kez denedim çıkarttım o gün kendime gelemedim snra bu civan perçemi çayına başladım.benim eşimde içmek istemiyordu geçen yıl doktora başladık aklına gelen herşeyi kullandım klomen menagon pregon yumurta takibi özel bir kliniğe gidiyorum bir kucak para verdik doktora iğnelere özel olduğu için bütün ilaçları kendimiz alıyorudk çünki.neyse uzatmayayım her ay yumuşlar büyüyo hamilelik için ortam uygun ama olmuyo bu arada eşime hiç dokunmuyo hep bana neymiş spermleri yeterliymiş en son kasım ayında gittim femera diye bir hap kullandım o ay tamam dedi bu ay kesin ama gene yok.pes ettim bıraktım gitmeyi o kadar hormon yüklendiki vücuduma aralık ayında eşim artık tamam dedi kaynat içicem başladık küre bende kalan femeraları kullandım 8 gün oluruna bıraktım 27 aralık idrar testi yaptım ve kopkoyu 2 çizgi:)ama devam etmedi ne yazık 8 haftalıkken 23 ocakta kandil günü kürtaj oldum hemde lokal anestezi altında birebir yaşayarak.neyse kürtaj snrası hemen keçi boynuzuna başladık yine 2 ay korunduk ve bu ay yine kendimiz gidip eczaneden aldık femera adetin 10. günü itibari ile gün aşırı birliktelik oldu.ve çok şükür şimdi gebelik var rabbim ins. yüzünüde gösterir