• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

Ya kızlar bişi sorucam. Benim yumurtlama bittîkten sonra bir gün gene uzayan akıntı geldi. Niye olurki bu? Çift mi yumurtlama oldu acaba?

cnm valla hiçbi yorumum yok. ztn çözemedim bu tarz şeyleri diye ovulasyon testi aldım. önümüzdeki ay kaçırmak istemiyorum o yüzden. gerçi bu ay çift çizgiyi gördüm de noldu. mikmik olmadı :(

kahveleri sayarsak ben 6. gün yaptırmış olurum ama. onu saymıo doktor. tamamen gelmeli. sen niye sormadan yaptırdın bakiim?

canım, ben kadın doğuma bile gitmedim, tandığım bi tıp merkezi var oraya gittim verdim kanı, daha doğrusu böbreklerim ağrıyor gibiydi dün gece onun için gittim, gitmişkende kan alınırken hormon içinde bi tüp dolduranda kadın doğum parametrelerinede bakın dedim, ne varsa hepsine bakcaklar öyle karışık bişi yani
esas doktorum başka bir hastanede benim

pufboregı canım bugun sabah adetolcakmısım gıbı kıvrandım oluyorum kesın dedım yataktan kalkıp kocamı bıle yocu edemedım ama gelen gıden yok ama kalcamın sagtarıfı cok agrıyo sabahtan beri:43:

Allah Allahhh du bakalım bulutefem, inşallah gelmez kırmızılar. ben senden bu ay pek bi umutluydum açıkcası. bence hamişsindirrr

Allah Allahhh du bakalım bulutefem, inşallah gelmez kırmızılar. ben senden bu ay pek bi umutluydum açıkcası. bence hamişsindirrr

canım valla bılmıyomkı belımde agrıdı gece yataktan kalkıp oturdum normalde belım agırmaz ov testı ıkıncı cızgı gosterıyo hala dunde yaptım ama ben hıc umutlu degılım hayırlısı artık

canım, ben kadın doğuma bile gitmedim, tandığım bi tıp merkezi var oraya gittim verdim kanı, daha doğrusu böbreklerim ağrıyor gibiydi dün gece onun için gittim, gitmişkende kan alınırken hormon içinde bi tüp dolduranda kadın doğum parametrelerinede bakın dedim, ne varsa hepsine bakcaklar öyle karışık bişi yani
esas doktorum başka bir hastanede benim

hımmmm. iyi bakalım alınmışken hazır bakılıversin mantığı bence çok makul :) inşallah temiz çıkar

canım valla bılmıyomkı belımde agrıdı gece yataktan kalkıp oturdum normalde belım agırmaz ov testı ıkıncı cızgı gosterıyo hala dunde yaptım ama ben hıc umutlu degılım hayırlısı artık

ay öle deme bak hala çift çizgi gösteriomuş. belirgin mi bari? benim hiç göstermio artık. o yüzden umudum gitti.

ay öle deme bak hala çift çizgi gösteriomuş. belirgin mi bari? benim hiç göstermio artık. o yüzden umudum gitti.

belırgın canım ama otekısı kadar koyu degıl umudum gıttı deme hemen bak atesın hala yuksek belkıde ınsallah:49::49::49::49: hamıssındır

sen hamişsin sanki :34::34::34:

hımmmm. iyi bakalım alınmışken hazır bakılıversin mantığı bence çok makul :) inşallah temiz çıkar

inş. canım öğleden sonra arayıp bilgi alacağım çıkarsa prolaktin biraz yüksek çıkar diye düşünüyorum yoksa diğerleri normaldir sanırım

amin inş. hayırlısıyla ve sağlıkla versin

benim bu ay reglim gelmeseydi bende bugün test yapardım herhalde ve belki gebe olduğumu öğrenirdim, doğum günüm bugün bana çok güzel bir hediye olurdu ama olmadı regl oldum dün

doğum günün kutlu olsun canım inşallah diğer yaş gününde bebeğğin kucağında olur

cnm aynı şeyi yaşadım işte ben de bu ay. üzülme diyemicem çünkü ben de üzülmüştüm. elinde olmuyor insanın. koca ay her şey yolunda giderken tam olması gereken günde ya kavga ya bişi. stres hat safhada ondan o gün patlama oluo herhalde. kayınvalidem bana ne anlatmıştı bak sana da söliim gül :)

onların 6-7 sene çocukları olmamış. Hem de her ikisinde de sıkıntı varmış. Doktor ayda 2 gün vermiş bunlara ilişki için. 13. ve 15. gün yapcaksınız demiş. 13. gün annesi çağırmış diye mecbur onlara gitmişler.bir gün kalmış sadece. o gün de fena kavga etmişler. kayınvalidem çok sinirlenmiş. boşancaktım o kdr yani dio. demişki kocasına " gel gel de yapalım şu işi 5 dk da bitsin sonra boşanalım" hahahahha :) bi de anlatırken açtı bacaklarını gösterio gel gel derken. kopmuştum anlattığında... hakkaten de o gün olmuş bnm kocammm :) kavga bebeği o dio. Kocam da hale bak ben aşk çocuğu diil miyim yani dio deli hahahaha. Hadi gül güllll. Bir de çift çizgiyi değerlendirmişsiniz, en azından 72 saat yaşadığını da düşünürsek spoşların, hiç gerek kalmamış olabilir tatlım

Canımm allah razı olsun... Hem çok güldüm hem çok duygulandım beni hiç tanımayan insanların beni düşünüyor olması çok güzelmiş. İş arkadaşlarımın çoğu ya bekar ya da çocukları var anlattığım zaman sen çok abartıyorsun falan diyorlar daha çok moralim bozuluyor..Ama siz anlıyorsunuz ya beni inan internet bile olsa çok rahatlıyorum burda.. İnşallah bizim bebeklerimizde kavga bebeği olur :1:
Sende karartma içini ama çokta umut bağlama ki çok üzülmeyesin. Rabbimin hikmeti belli olmaz bakarsın hiç bişey yapmamamıza bizde hamiş oluruz bu ay :24:

bulutefem umutsuzluğu kapılma hemen.. Evde yapılan testlerde genellikle adetten sonra çıkıyor diyorlar... Hem neden bilmiyorum ama ben seni tanımasamda hamileymişsin gibi hissediyorum umarım doğru hissediyorumdur... :34:

Canımm allah razı olsun... Hem çok güldüm hem çok duygulandım beni hiç tanımayan insanların beni düşünüyor olması çok güzelmiş. İş arkadaşlarımın çoğu ya bekar ya da çocukları var anlattığım zaman sen çok abartıyorsun falan diyorlar daha çok moralim bozuluyor..Ama siz anlıyorsunuz ya beni inan internet bile olsa çok rahatlıyorum burda.. İnşallah bizim bebeklerimizde kavga bebeği olur :1:
Sende karartma içini ama çokta umut bağlama ki çok üzülmeyesin. Rabbimin hikmeti belli olmaz bakarsın hiç bişey yapmamamıza bizde hamiş oluruz bu ay :24:

eh onlar dertsiz tabi anlamazlar. boşver tatlım biz bize yeteriz.

bnm de burdaki arkadaşlarımın hepsi hamiş. onlar da dün geldiler eşleriyle. onlar da dio olur olur hiç sıkma canını diye.

hadi bakalım hakkımızda hayırlısı. inşallah olur en kısa zamanda

Son düzenleme:
bulutefem umutsuzluğu kapılma hemen.. Evde yapılan testlerde genellikle adetten sonra çıkıyor diyorlar... Hem neden bilmiyorum ama ben seni tanımasamda hamileymişsin gibi hissediyorum umarım doğru hissediyorumdur... :34:

inşallah canım gebelık testınde cıkmıyoda ov testı yapıyorum 4 gundur hep ıkıncı cızgıde cıkıyo resmı atmaya calıscam

doğum günün kutlu olsun bbilim. inşallah sağlıkla bebişlerini kucağına alır, mis kokusunu içine çekersin :) :nazar: mutlu yıllar sanaaaa, mutlu yıllar sanaaaaa :118:

puf boregı en baştakı son yaptıgım ov testı otekıler oncekı

Eklentiler

• $Fotoğraf0052.jpg
    $Fotoğraf0052.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $Fotoğraf0049.jpg
    $Fotoğraf0049.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $Fotoğraf0046.jpg
    $Fotoğraf0046.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $Fotoğraf0044.jpg
    $Fotoğraf0044.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $Fotoğraf0038.jpg
    $Fotoğraf0038.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
kızlar yukleyemedım hala bakam yukleye bılcammı

cnmcm bu ovulasyon testleri çok belirgin. bence hamişsindir. tüh keşke hamiş arkadaşa yaptırdığımı atmayaydım da fotosunu yükleyeydim.

sen pazartesiyi bekleyebilirsen gebelik testi yap o gün. çünkü arkadaşımın da çıkmamıştı adet günü. hatta aman diilmişim diyip attı çöpe. sonra hala adet olmayınca birkaç gün geçti bi daha yaptı o zmn çıktı. hem de çok silik. kan tahlili yaptırdığında da aşırı yüksek çıkmadı beta hcg si. gitgide yükseldi. o yüzden belli olmaz henüz. pzt idrar testi yap derim ben evde

cnmcm bu ovulasyon testleri çok belirgin. bence hamişsindir. tüh keşke hamiş arkadaşa yaptırdığımı atmayaydım da fotosunu yükleyeydim.

sen pazartesiyi bekleyebilirsen gebelik testi yap o gün. çünkü arkadaşımın da çıkmamıştı adet günü. hatta aman diilmişim diyip attı çöpe. sonra hala adet olmayınca birkaç gün geçti bi daha yaptı o zmn çıktı. hem de çok silik. kan tahlili yaptırdığında da aşırı yüksek çıkmadı beta hcg si. gitgide yükseldi. o yüzden belli olmaz henüz. pzt idrar testi yap derim ben evde

canım pazar gunu olmazsam evde test yaparım yarın kız kardelerım gelcek pazar gunu onlarla annemlere gıderımpazartesı orda ıyı bı doktor vr ona gıderım ınsallah hayırlısı bakalım

Back