- 6 Şubat 2011
- 3.284
- 3.111
- 448
yok canım benimki 28 günde bir çok şükür düzenli oluyorum hatta geç değil bazen 1-2 gün öncede oluyor
tmm cnm 9 haziran olarak güncelledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım benimki 28 günde bir çok şükür düzenli oluyorum hatta geç değil bazen 1-2 gün öncede oluyor
rahim fılmı cok mu agrılı anestezi ile mı cektırdınız hemen rahım fılmının arkasından hamıle kalan cok fazla kısı var sanırım tüpler acılıyo hemen bebiş gelıyo ınsallah en kısa zamanda bebısınız gelır. ben doktora 1 yıldır cocuk olmuyo demıstım ozaman daha 9 aydı. istersen rahım fılmı cekelım dedı ama ben tırstım gıtmedım bıdaha:)))
tmm cnm 9 haziran olarak güncelledim
anestezi olmasını istiyodum işlemden önce çok korkuyodum e bide okuduklarım ayılanlar bayılanlar
ama üniversite hastenesinde çektirdim anestezi yokdu onlarda razı oldum bende.
şöyle söyliyeyim zor evet ağrılı ama benim gibi ağrı eşiği düşük biri bile dayandı inşallah bi daha gerek kalmaz.spekulum mu ne denen bi aşet var ben çok kastım ne kadar gevşek bıraksan alet o kadar rahat yerleşecek ondan sonrada zaten adet sancısı başlıyo bildiğin sancı.ilacı hiç hissetmedim çok şükür tüplerim açıktı perdeden şüphelendiler dr göremedim dedi inşallahda yoktur haftaya salı rapor çıkacak hayırlısı ile temiz çıkar.işlem 2-3 dk sürüyo bence bebebk istiyosan erteleme zararı yok hatta sonrası %25 hamile kalma şansın artıyo
anestezi olmasını istiyodum işlemden önce çok korkuyodum e bide okuduklarım ayılanlar bayılanlar
ama üniversite hastenesinde çektirdim anestezi yokdu onlarda razı oldum bende.
şöyle söyliyeyim zor evet ağrılı ama benim gibi ağrı eşiği düşük biri bile dayandı inşallah bi daha gerek kalmaz.spekulum mu ne denen bi aşet var ben çok kastım ne kadar gevşek bıraksan alet o kadar rahat yerleşecek ondan sonrada zaten adet sancısı başlıyo bildiğin sancı.ilacı hiç hissetmedim çok şükür tüplerim açıktı perdeden şüphelendiler dr göremedim dedi inşallahda yoktur haftaya salı rapor çıkacak hayırlısı ile temiz çıkar.işlem 2-3 dk sürüyo bence bebebk istiyosan erteleme zararı yok hatta sonrası %25 hamile kalma şansın artıyo
buaarada ınsallah sızınde temiz çıkar ve bır an önce hamıle kalırsınız . dıleyen herkesssss. ne zormus yaaa bu cocuk yapmak:)))))
amiiiiinn inşallah hayırlı vakitte isteyenlere nasip olur.benim ilk bebeğim ilk denemede olmuştu inşallah ikinciside öyle olur ama bu kez Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah
mrb kizlar bnde bnde istiyorum hamis kalmak yaz kis farketmez yeterki olsn artik
evlenmeden once hamıle kalmayıcok kolay sanıyodum hıçte oyle degılmıs:43
kaç yıldır evlisin canım yada yenimi düşünmeye başladınız
yok daha cok yenı3 aylık evlıyım evlendıgımızden berı dusunuyoz hıc korunmadık ama bende pıko var sanırım uzun surec gerektırıcek gebe kalmam
inşallah çok beklemezsin ben evlendiğim ay hamile kalmıştım inşallah bu kezde öyle olur
Keşke şöyle bi sihirli değnek olsa. Bu ay isteyene bu ay sonraki ay isteyene sonraki ay hokus pokus yapıp koysa bebişleri göbişlere.
canım pkos senin taminin mi yoksa dotor teşhis koydu mu?yok daha cok yenı3 aylık evlıyım evlendıgımızden berı dusunuyoz hıc korunmadık ama bende pıko var sanırım uzun surec gerektırıcek gebe kalmam
canım pkos senin taminin mi yoksa dotor teşhis koydu mu?
cnm aldım sonuçlarımı. çok şükür hiçbir problemim yok. sadece kolestrolüm yüksek çıktı :) o da eskiden de yüksekti. ultrasonla da baktı doktor. rahim ve yumurtalıklarım normal gözüküomuş. lekelenmeyi pek sallar gibi değildi doktor. olurmuş öle. herhalde uzun süreli doğum kontrol hapı kullanımından oldu bilemedim
bişi çıkmadığına sevindim, bende az önce kan verdim geldim, sonuçlar çıkacak, reglim tam başlamadı yine kahve lekeler var şuan ama yinede verdim kanı
ayrıca evet doğum kontrol hapı kullanınca yapıyor bencede bende kullanmıştım 6-7 yıl önce ondan beri böyle benim reglimde.
hakkımıza hayırlısı olsun, ben kan verirken reglim henüz lekelenme şeklinde siz hcgde bakın dedim yine :) aslında bebek olmadığını bilsemde bakılsın istedim
bu adet döngüme göre benimde yeni BAT 1 HAZİRAN
yok daha cok yenı3 aylık evlıyım evlendıgımızden berı dusunuyoz hıc korunmadık ama bende pıko var sanırım uzun surec gerektırıcek gebe kalmam