• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

cnmmm valla nerdeyse yarısı bitmiş :) bişi sorcam hamileler rüyasında ne gördüyse tersi çıkarmış derler. sen rüyanda kız mı görmüştün erkek bebek mi?

aa hiç duymamıştım böyle bişey ben hep erkek olucak diyordum. ertesi gün cinsiyetini öğrenicektik o gece rüyamda kız gördüm hatta sabah uyanınca eşime kız gördüm kızımız olucak dedim oda hep erkek diyordu çünkü snra doktora gittik doktor daha karnıma ultrasonu koyar koymaz bir erkek geliyo dedi hatta tam bacak arasının fotosunu çekti:)

kızlaaar olmuyor diye üzülmek yok. bakın bu veletler çok şımarık ama geleceklerrrr. ben diyorum, bi doğ bak ben sana neler yapcam diye. aylarca üzdü beni. sizde böyle kızarsınız olduğunda. o kırmızıları görmek çok sinir bozucu sizleri çok iyi anlıyorum. bakın 8. haftamın içindeyim ve ben her tuvalete gidişimde kırmızı görcek miyim diye bakıyorum peçeteye düşünün. olana dek olacak mı stresi, olduktan sonra 9 ay bende kalcak mı stresi...zor işler zorrrr ama olcak işte...

bu arada şu mide bulantısına bende ne kraker ne başka şey işe yaramadı. yazık eşim dört dönüo, canın bişi istio mu alıp geleyim diyor ama ben hiçbişi istemiom midem almıyor diyorum. Bakalım 16. haftalarda geçiyormuş diyorlar onu bekliyorum. o zmn isticem canım ne istiosa :) madem bu işe baş koyduk, çekcezzz

Son düzenleme:
aa hiç duymamıştım böyle bişey ben hep erkek olucak diyordum. ertesi gün cinsiyetini öğrenicektik o gece rüyamda kız gördüm hatta sabah uyanınca eşime kız gördüm kızımız olucak dedim oda hep erkek diyordu çünkü snra doktora gittik doktor daha karnıma ultrasonu koyar koymaz bir erkek geliyo dedi hatta tam bacak arasının fotosunu çekti:)

işte bi kanıt dahaaaaaaa :46:

bende pembeler içinde tatlı mı tatlı bi kız gördüm. parmağıyla orasını gösterip anne bak kızım ben diyordu. acaba erkek mi gelioooooo :)

iki arkadaşımda da aynısı oldu. ne gördülerse tersi çıktı:52:

kızlar ben annemlerin yanına gidiyorum izmir-gümüldür'e. Eşim izin aldı bayrama kadar. arada girip bakcam ona göreeeeee.12 ağustosta da 2. kontrolüm var. en azından stresimi azaltmış olurum.

sevgiyle kalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bol bol hamiş haberi veriinnnn

evet cnm hala olmadım regl, sanırım geç yumurtladım iki hafta kadar :) çünkü daha birkaç gündür sağ kasıkta sancı başladı yeni, ateşim de yükseldi nihayet. bi aksilik olmazsa yarın gidiyoruz kontrole eşimle. bi hastanede acilen karar verdik başlangıç için, memnun kalmazsak değiştiririz daha sonra. aşılama istiyoruz artık sürpriz bi sorunla karşılaşmazsak.
senin adına seviniyorum. sağlıklı mutlu sakin bir gebelik geçirirsin inşallah. aynı şekilde büyüt bebeğini de ...

kızlaaar olmuyor diye üzülmek yok. bakın bu veletler çok şımarık ama geleceklerrrr. ben diyorum, bi doğ bak ben sana neler yapcam diye. aylarca üzdü beni. sizde böyle kızarsınız olduğunda. o kırmızıları görmek çok sinir bozucu sizleri çok iyi anlıyorum. bakın 8. haftamın içindeyim ve ben her tuvalete gidişimde kırmızı görcek miyim diye bakıyorum peçeteye düşünün. olana dek olacak mı stresi, olduktan sonra 9 ay bende kalcak mı stresi...zor işler zorrrr ama olcak işte...

bu arada şu mide bulantısına bende ne kraker ne başka şey işe yaramadı. yazık eşim dört dönüo, canın bişi istio mu alıp geleyim diyor ama ben hiçbişi istemiom midem almıyor diyorum. Bakalım 16. haftalarda geçiyormuş diyorlar onu bekliyorum. o zmn isticem canım ne istiosa :) madem bu işe baş koyduk, çekcezzz

Ay canım benim kıyamam sana ya çok mu miden bulanıyor? Ne yapmalı ki onun bi çaresi vardı sanki. Hani ilaç değilde suyla falan ilgili birşeylerdi. GErçi sen araştırmışsındır kesin. :)HAdi artık sık dişini biraz napalım bu veletler hem nazlı hem yaramaz annesi :)

kızlar sonunda benimde dualarım kabul oldu batım 23 temmuz'du 24 temmuz benim 26 temmuz ise eşimin doğum günüydü 25 temmuz da bebeğimizin müjdesini aldık şükürler olsun rabbime inşallah isteyen herkese bu duyguyu tattırır rabbim bugün akşamüstü bişey dürttü beni sanki eşime bile söylemeden hastaneye gittim kan verdim ve saat 7'de hastaneyi aradım değerim 275 çıktı bakalım artık doktor ne diyecek yarın randevu alacam

:nazar:bugün 2.kontrolüğme gittim çatala yattım doktorum kese büyümüş çok ii tutunmuş ama içinde bebiş yok dedii inanki başımdan kaynar sular indii .:14::14:.boş gebelik olabiliyoo dedi haftayaa geldiğinde aç karınla gel yine göremessek kürtaj yapcaz dedii sizle alaksıı yok kromozumu bozuk oluyo dedii zaten kendiliğinden düşer ama çok kanaman olur dedi ... benn zatenn bittim ordaa öyle başladı teselli vermeyee VEEEEEE BEBİŞŞİM BENN BURDAYIMMMMM DEDİİ VEEE KALP ATIŞLARINI DUYDUKK doktorr hop dedii kalp atışını yakaladık dedi süprizz yaprı dedii eşimle ikimizz bembeyaz oldukk bebeğimizinn kalp atışıın heycanını bile yaşayamadıkk ama şükürler olsunn ki duydukk ama kızlarr nasıl oluyoo kesedee göstermiyoo kendinii ama kalp astışını duyoruızzz allahım sabır güçç verr bebğimee can verrr rabbimm :emir_bebek::43::43:

boncuuğuummmmmmmmm hayırlıı olsunn allahım kucağımıza almayıı nasip etsin inşş:46::46::46:

kızlar herkese ii günler hamişler takip ediyorum hergün sizleri inşallah bizlerde katılırız sizlere :54:
hamişlere sormak istediğim bir soru var gerçi bu ayda umudum yok ama bugün yarın adet günüm bekliyorum ama son iki gündür ani hareket yaptığımda işte yataktan kalkınca bide kızıma seslendiğimde kasığıma sanki birden bıçak saplanır gibi oluyor, çok üstüne düşmedim ama netede baktım hamilelikte olabiliyormuş şaşırdım sizlerde yaşıyormusun bu durumu lütfen bir cevap yazarmısınız :43:

:nazar:bugün 2.kontrolüğme gittim çatala yattım doktorum kese büyümüş çok ii tutunmuş ama içinde bebiş yok dedii inanki başımdan kaynar sular indii .:14::14:.boş gebelik olabiliyoo dedi haftayaa geldiğinde aç karınla gel yine göremessek kürtaj yapcaz dedii sizle alaksıı yok kromozumu bozuk oluyo dedii zaten kendiliğinden düşer ama çok kanaman olur dedi ... benn zatenn bittim ordaa öyle başladı teselli vermeyee VEEEEEE BEBİŞŞİM BENN BURDAYIMMMMM DEDİİ VEEE KALP ATIŞLARINI DUYDUKK doktorr hop dedii kalp atışını yakaladık dedi süprizz yaprı dedii eşimle ikimizz bembeyaz oldukk bebeğimizinn kalp atışıın heycanını bile yaşayamadıkk ama şükürler olsunn ki duydukk ama kızlarr nasıl oluyoo kesedee göstermiyoo kendinii ama kalp astışını duyoruızzz allahım sabır güçç verr bebğimee can verrr rabbimm :emir_bebek::43::43:

boncuuğuummmmmmmmm hayırlıı olsunn allahım kucağımıza almayıı nasip etsin inşş:46::46::46:

başka bir doktora daha git belki ultrasonu iyi değildir en azından rahatlarsın

Kesinlikle katılıyorum. Doktorunu muuhakkak değiştir. Bu çok ciddi bir durum. Ve ben senin yerinde olsam hiç vakit kaybetmeden giderdim başka doktora.
kızlar herkese ii günler hamişler takip ediyorum hergün sizleri inşallah bizlerde katılırız sizlere :54:
hamişlere sormak istediğim bir soru var gerçi bu ayda umudum yok ama bugün yarın adet günüm bekliyorum ama son iki gündür ani hareket yaptığımda işte yataktan kalkınca bide kızıma seslendiğimde kasığıma sanki birden bıçak saplanır gibi oluyor, çok üstüne düşmedim ama netede baktım hamilelikte olabiliyormuş şaşırdım sizlerde yaşıyormusun bu durumu lütfen bir cevap yazarmısınız :43:

Canım o bende de var bu ay. Ve sanırım kimyasal gebelik geçirdiğim ayda da olmuştu. ümitlenmek istemiyorum... ümitlenmek istemitorum.... ümitlenmek istemiyorum...

beninci öncelikle hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum ama gerçekten sinmemiş içinize belli ki, ben bile gıcık oldum bacım senin hamilelik de bi enteresan olmuştu ya zaten :)) imkanınız varsa başka bir yere görünmelisiniz mutlaka cnm, yine de tebrik ederim. :48:
pembeboncuk hayırlı uğurlu olsun haberine çook sevindim, gerçekten güzel bir zamanda gelmiş mucizeniz, tebrikler arkadaşım :52:

Pembeboncuk, çok sevindim senin adına.Ay bir hamilelik haberi alınca gözlerim doluyor.Ne mutlu.Rabbim oğluma kardeşi en kısa zamanda nasip etsin inşallah.İyi bir hamilelik geçirmeni dilerim.
Beninci, arkadaşlara katılıyorum.Kesinlikle bir başka doktora daha git. 4.haftada kalp atışını duymuş olman da hem ilginç hem çok güzel. Ben 6.haftadan önce duyulmaz diye biliyorum.Güzel haberler verirsin inşallah.

beninci senn adına sevindim kalp atışlarını duymana kaç haftalık senn bebiş? bi görün başka doktorada içinde kalmasın bende ayın 30unu zor bekliyorum benm bebiş çok nazlı ne yesem beğenmio yediğimi çıkartıyorum elim ayağım titrio artık 1 haftadır maffoldum bugün doktorumu aradık emedur die bi hap önerdi onu kullancam bakalım şimdi anne olmak kolay değilmiş onun için herşeye razıyım Allah'ım onu bize bağışlasın yeterki...

Pembeboncuk, çok sevindim senin adına.Ay bir hamilelik haberi alınca gözlerim doluyor.Ne mutlu.Rabbim oğluma kardeşi en kısa zamanda nasip etsin inşallah.İyi bir hamilelik geçirmeni dilerim.
Beninci, arkadaşlara katılıyorum.Kesinlikle bir başka doktora daha git. 4.haftada kalp atışını duymuş olman da hem ilginç hem çok güzel. Ben 6.haftadan önce duyulmaz diye biliyorum.Güzel haberler verirsin inşallah.

inşş canım rabbim sana da nasip etsinn....4.haftadaa da ç.ok mu ilginçç diyosunn ne biliymm yaa bugünn 5.haftayaa girdim aslındaa doktordaa 2 hafta daha koyuyoo önünee 6 haftalık dio ben anlamadım gitti ben sadece çatlatmadakii ilişkiden itibaren günüü sayıyorum tam bu günn 1 ay olmuş oluyoo hafta içii salı çarşambaa oturuduğumuz yerde bi hastaneye gitcezz zatenn innşş bende güzel haberler veririimm ama bebişiminn minicik kalbii atıyoo kii :49::49:

beninci senn adına sevindim kalp atışlarını duymana kaç haftalık senn bebiş? bi görün başka doktorada içinde kalmasın bende ayın 30unu zor bekliyorum benm bebiş çok nazlı ne yesem beğenmio yediğimi çıkartıyorum elim ayağım titrio artık 1 haftadır maffoldum bugün doktorumu aradık emedur die bi hap önerdi onu kullancam bakalım şimdi anne olmak kolay değilmiş onun için herşeye razıyım Allah'ım onu bize bağışlasın yeterki...

saolunn canımnm benim 4 hafta bitcek işte yazdım yukarı hesaplamaları amaa :1:olsun cxanımm sen genedee yayarlı şeyler yemeye bakk azda olsaa yee o hapı bilmiyorumm ki hiç anne olmakk kolay değil evet katlancaaz ama sonuu güzel oılsun inşşş rabbim bebişlerimiizii sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsinn yeter ki:16::16:

ultrasonda keseyi ölçüp doktor haftasını hesaplamadımı cnm?ultrason kağıdında kesenin kaç mm olduğu ve kaç hafta kaç günlük olduğu yazıo.. GS ve Rempen yazıo yanndaki değerler

ultrasonda keseyi ölçüp doktor haftasını hesaplamadımı cnm?ultrason kağıdında kesenin kaç mm olduğu ve kaç hafta kaç günlük olduğu yazıo.. GS ve Rempen yazıo yanndaki değerler

yok canım dahaa çok erken die hesaplamadıı doktor kenarda yazıyo canım bissürü şey ama anlamıyorum ki benn ne demek onlarr :26::26::26:

Burası baya hamiş topiği olmuş ne güzel ben bir türlü katılamıyorum aranıza bu ay da olmadı bugün adet oldum 1 gn erken yeni batım 1 eylül puf ama istersen ekleme boşver benim pek inancım kalmadı çok üzüldüm çekiliyorum artık uğraşmayacağım

Back