• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

valla cnmcm duygular sel oluo orda. her gittiğimizde böle ağlıcaksak ne yaparız bilmiyorum :)

Allah hepinize kuzular gibi uyumayı nasip etsin. ben şimdi piskopat gibi 9. haftanın bitmesini bekliyorum. risk ne kdr az olursa içim o kdr rahat olcak.. ya da galiba hayat boyu bu stresi çekcez biz. sağlıklı doğsa, en ufacık bi sıkıntıda stres olcaz. büyüse hangi okula göndercez diye,, kimlerle evlendircez diye. ohooooo huzur yok artık :9:

:1::1::1::1::1::1:he valla pufuummm yeterkii sağlıklıı olsunlarr tatlı telaşlarr napalımm onlarr bizimm canımızdannn bugüne kadar onlar için uğraştık bundan sonrada öle olcakkk dime amaa:1::1::1::16::16:

kızlar sat ve bat tarihlerinizle kaçıncı denemeniz olduğunu bana yazabilir misiniz? listeye ekleyeyim

bilgus18 Haziran 13?16 Temmuz 13:49: :nazar:
benInci? Haziran 13?? Temmuz 13:49: :nazar:
_peri_18_? Haziran 132? Temmuz 13:49: :nazar:
merve3545? Haziran 13?? Temmuz 13:49: :nazar:

canım ben yapamadım bunuu daha doğrusuu benm sat yokk biliyosun ben adet olmadımm 2 denemedir tedavi yapıyoruz diee hee 2 ay öncekinide hatırlamıyorummm ben en iisii en sonun yazıyım sanaa:1::1::1:sat 10 temmuz bat 12 temmuz hamişlik 18 temmuz:1:biliyom kafan karıştıı amaa ilaçla adet olunca tedavi için kullanmayı bırakınca 1.den hemen sonraa ara vermedenn bebiş çalışalarına devam edincee böle oluyoo canımm :26::26::26::26::26::4::4::4::4::4::9::9::9::9:

KIZLARR BEN BİR GÜNN HEP ABDESLİ BUU DUAYI 500 KEREE TESBİH ÇEKEREK HER SEFERİNDE EUZU BESMELE ÇEKEREK OKUMUŞTUM BUGÜN AKLIMA GELDİİ SİZLER İÇİN YAZMAK İSTEDİM TABİİKİDE HER DUA SEVAPTIR AMA BEN BU DUAYI OKUMUŞTUMM :16::16:

3 ihlas 1 fatiha surelerini okuyup peygamber efendimiz Muhammed Mustafa(s.a.v) ve ailesine,ashabına,Hızır ve İlyas a.s lara şehitlerimize,evliyalara ve bütün peygamberlere bağışlanır.Daha sonra aşağıdaki vird 500 kere okunduktan sonra Allahtan ne istenirse istensin yine onun emri ve izniyle isteği yerine gelir inşallah
okunacak dua budur:
İnne rabbi kariybün muciybun.
İnne rabbi latifün lima yeşa.
İnne rabbi lesemiu,d-dua
İnne rabbi leğaniyyün kerim.
İnne rabbi rahiymün vedüd
Amin. ALLAH KABUL ETSİN:16:İNŞALLAH BEBİŞLERİNİZE KAVUŞURSUNUZ:16:

Canım teşekkürler.Allah razı olsun.Bunu da deneyeceğim.Ben de salatı tefriciye(4444 kere okunan dua) okumuştum.Geçen kandilde ağlaya ağlaya çok dua etmiştim.Şu anda da ağlaya ağlaya yazıyorum.Çünkü kırmızılar geldi :14: :14: :14: Allah'tan sabır diliyorum.

Canım teşekkürler.Allah razı olsun.Bunu da deneyeceğim.Ben de salatı tefriciye(4444 kere okunan dua) okumuştum.Geçen kandilde ağlaya ağlaya çok dua etmiştim.Şu anda da ağlaya ağlaya yazıyorum.Çünkü kırmızılar geldi :14: :14: :14: Allah'tan sabır diliyorum.

canımm sabır diliyorum amaa inankii allahh biliyorrr ona kalmışıszzzz o ne derse o olyorr :5:
ben çok üzülüyorum üzülme hemenn atlatmaya bakk güzel şeyler düşünn her zaman hayırlısııı çünkü:
bendee geçtiğimizz kandilldee bu duayıı ağlaya ağlaya allahıma yalvara yalvaraa okumuştumm o kadar istememem rağmenn hepp alahım bizim için hayırlı zamanda olsunn dedimm sen en hayırlısını bilirsinn demiştiimm inan ki öyle oluyoo :26::26::48:

pufummm benim kalp atışları duyulmadı ama cnm 6+3 tü doktora gittiğimde sadece keseyi ve içinde minik bi taş gibi beyaz bişey gördük o bebişimiz sanırım daha çok küçük 17 mm dedi kese için. ayın 30unda tekrar çağırdı o zamn 8+ 2 olucam sanırım inşallah bi sorun olmaz aç karına gel dedi sabah erken gidicem bazı testler yapıcakmış çok heyecanlandım bi atsa orda pıt pıt nasıl rahatlicam anlatamam.... sat 1 haziran bat 2 temmuzdu cnm 2. denememizde geldi meleğimiz inşallah sıkı sıkı tutunur annesine hiç gitmez bırakmaz bebişimiz bizi çok korkuyorum bu yüzden....

pufummm benim kalp atışları duyulmadı ama cnm 6+3 tü doktora gittiğimde sadece keseyi ve içinde minik bi taş gibi beyaz bişey gördük o bebişimiz sanırım daha çok küçük 17 mm dedi kese için. ayın 30unda tekrar çağırdı o zamn 8+ 2 olucam sanırım inşallah bi sorun olmaz aç karına gel dedi sabah erken gidicem bazı testler yapıcakmış çok heyecanlandım bi atsa orda pıt pıt nasıl rahatlicam anlatamam.... sat 1 haziran bat 2 temmuzdu cnm 2. denememizde geldi meleğimiz inşallah sıkı sıkı tutunur annesine hiç gitmez bırakmaz bebişimiz bizi çok korkuyorum bu yüzden....

aminn canım inşş tek temennimiz bu bende çok korkuyorumm kalp atışınıı sabırsızlıkla bekliyorummm allahımm bebişlerimizz bizii terketmesinn :25::25::25::25:nolluurrr:25::25::25::25::25:

cnm bazen doktorların ultrasonları farklı farklı olabiliyor. o yüzden de kalp atışı duyulamayabiliyor. bazen de bebiş kalp atışları 8. haftalarda duyuluyor. bana da doktor duyulacağını sanmam ama bi deneyelim dedi ve duyuldu :) o yüzden telaşlanma.
gerçi ne kdr stres yapma desem de yapcaksın :) kendimden biliyorum :) ben de 9. haftayı bekliyorum korkum iyice geçsin diye

kızlar kırmızılar geldi çatlatma iğnesi işe yaramadı.cuma günü memlekete gidecem tatile, 3 hafta yokum o yüzden bu ay doktora gidecemicem artık gelince devam ederim tedaviye

pufcum merhaba
nasıl geçti kontrolün bende giremedim siteye fırsatım olmadı ama çok merak ediyorum.Kalp atışlarını duydunuzmu? benim bu cumartesi ayın 27 sinde randevum var kalp atışlarını dinlemek için acabna duyulurmu çok merak ediyorum.

cnm bazen doktorların ultrasonları farklı farklı olabiliyor. o yüzden de kalp atışı duyulamayabiliyor. bazen de bebiş kalp atışları 8. haftalarda duyuluyor. bana da doktor duyulacağını sanmam ama bi deneyelim dedi ve duyuldu :) o yüzden telaşlanma.
gerçi ne kdr stres yapma desem de yapcaksın :) kendimden biliyorum :) ben de 9. haftayı bekliyorum korkum iyice geçsin diye

Canım hadi gözün aydın. Kalp atışları önemliydi artık gerçekten seninle bebişin. Ama neden 9. Haftayı beklediğini anlamadım. Kese ve kalp atışı değil mi ilk etapta önemli olan?

aminn canım inşş tek temennimiz bu bende çok korkuyorumm kalp atışınıı sabırsızlıkla bekliyorummm allahımm bebişlerimizz bizii terketmesinn :25::25::25::25:nolluurrr:25::25::25::25::25:

Canım benim senin bebeğini öğrenmen zaten bir mucize oldu. .Hiç merak etme pıtpıtlarını da duyacaksın. :nazar:

Hadi Bakalım pericim sıra sende bi pıtpıt haberi de sen ver bize de sevinelim. :emir_bebek:

Ayşecim ağlama nolur. Seni o kadar iyi anlıorumki. Senin gene avunacak bir evladın var. biz napalım. Bir taneyi bulmak için çırpını duruyoruz. Hep hayırlısını istedik demekki bunda var bir hayır. Ben bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum. Tutmazsa önümüzdeki ay aşılama yapılacak. Çünkü eşimde sıkıntı var. Sen eşine baktırdın mı? Bazen bir çocuk olsa bile erkeklerde sonradan sıkıntı doğabiliyor Allah korusun. Yani tedbir amaçlı baktırmakta fayda var diye düşünüyorum. Canım üzme kendini nolur. YEri göğü yaradan bizim kucaklarımızı da doldurur inşallah..:128:

ne güzel bir sürü yeni hamişimiz var allah yardımcınız olsun kızlar zorlu maraton başladı aslında zor değilde biz zor bulduğumuz için sürecide zorlaştırıyoruz hep kötüyü düşünerek yıpratıyoruz kendimizi.şöyle birazcık rahat bıraksak daha iyi olucak herşey ama; ben şükür 4 ayı atlattım daha 5 ayım var kısmetse rabbim cümlemize hayırlısıyla şu 9 ayı geçirip bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. hayırlısıyla yüzlerini göstersin bekleyenlerinde tez vakitte gönüllerine göre versin

pufcum merhaba
nasıl geçti kontrolün bende giremedim siteye fırsatım olmadı ama çok merak ediyorum.Kalp atışlarını duydunuzmu? benim bu cumartesi ayın 27 sinde randevum var kalp atışlarını dinlemek için acabna duyulurmu çok merak ediyorum.

cnm gittim gittim, yazdım hatta topike ama okuyamadın sanırım :)

keseyi de gördük, kalp atışlarını da duyduk :) :nazar::nazar:

bence seninkinin de duyulur. benim 9. hafta kontrolünde tam gününü hesaplıcak doktor. 2 gün geri alabilir. yani 12 marta çekme ihtimali var.

Canım hadi gözün aydın. Kalp atışları önemliydi artık gerçekten seninle bebişin. Ama neden 9. Haftayı beklediğini anlamadım. Kese ve kalp atışı değil mi ilk etapta önemli olan?

cnmcm çok teşekkür ederim. darısı başına inşallah.

şöyleki, tabiki ilk etapta kalp atışları çok önemli ama 9. haftaya kadar da düşük oranı %10 muş herkesin. 9.haftada embriyo artık fetüse dönüşüyor ve bu sırada maalesef ki kayıplar olabiliyor. 9.haftayı atlatınca oran %5'e düşüyor ve rahatlıyoruz. doktor öyle dediği için ben de bekliorum bakalım. 12 ağustosta kontrolüm var. inşallah iyi geçer.

mide bulantılarım yoğunlaştı şu sırada. ağzımda metal tadı var. iğrenç bi durum ama sıkıntı yapmıyorum. yrm kilo vermişim. bakalım, doktor ilk 3 ay kilo almamalısın dedi. umarım almam.gerçi böyle devam ederse kilo almam zor, tam tersi veriyorum.3 aydan sonra düzeliyormuş mide. kısmet

cnmcm çok teşekkür ederim. darısı başına inşallah.

şöyleki, tabiki ilk etapta kalp atışları çok önemli ama 9. haftaya kadar da düşük oranı %10 muş herkesin. 9.haftada embriyo artık fetüse dönüşüyor ve bu sırada maalesef ki kayıplar olabiliyor. 9.haftayı atlatınca oran %5'e düşüyor ve rahatlıyoruz. doktor öyle dediği için ben de bekliorum bakalım. 12 ağustosta kontrolüm var. inşallah iyi geçer.

mide bulantılarım yoğunlaştı şu sırada. ağzımda metal tadı var. iğrenç bi durum ama sıkıntı yapmıyorum. yrm kilo vermişim. bakalım, doktor ilk 3 ay kilo almamalısın dedi. umarım almam.gerçi böyle devam ederse kilo almam zor, tam tersi veriyorum.3 aydan sonra düzeliyormuş mide. kısmet

Anladım canım. Bize bişeycikler olmaz de. O zaman hiç bişeycikler olmaz:) Midene üzüldüm ama napalım işte her gülün bi dikeni var napıcan... Neyse az kaldı en azından 3 ayı doldurunca geçecek bunların hepsi.

beinci sende tedavi ile hamile kalmıştın di mi? Sen bilirsin belki bi de sana sorayım dedim. Bende 2 yumurta oluştu biri sağda biri solda. Sence çatlatma iğnesi bunları ayrı ayrı mı çatlatır yoksa bir anda mı?

evet canım tedaviyle olduu inanki hiç bi bilgim yokk yanii bişey diyemem ayrımı çatlatıyoo berabermi amaa heralde beraber çatlar canımm sonuçta etkisii tahminii 36 saat sonra yanii :26::26::26:

Ayşecim ağlama nolur. Seni o kadar iyi anlıorumki. Senin gene avunacak bir evladın var. biz napalım. Bir taneyi bulmak için çırpını duruyoruz. Hep hayırlısını istedik demekki bunda var bir hayır. Ben bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum. Tutmazsa önümüzdeki ay aşılama yapılacak. Çünkü eşimde sıkıntı var. Sen eşine baktırdın mı? Bazen bir çocuk olsa bile erkeklerde sonradan sıkıntı doğabiliyor Allah korusun. Yani tedbir amaçlı baktırmakta fayda var diye düşünüyorum. Canım üzme kendini nolur. YEri göğü yaradan bizim kucaklarımızı da doldurur inşallah..:128:

Evet canım.Çok şükür bir evladım var.Zaten o aklıma geliyor ve hemen toparlıyorum kendimi.Eşimi ikinci çocuğa ikna etmem 2 senemi aldı.Doktorun d'sini bile duymak istemiyormuş.Zaten tersini dese şaşırırdım.Ben vazgeçsem,o da bugün vazgeçer.Hiç dert etmiyor kendine.Anlayacağın dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimden :(((

Evet canım.Çok şükür bir evladım var.Zaten o aklıma geliyor ve hemen toparlıyorum kendimi.Eşimi ikinci çocuğa ikna etmem 2 senemi aldı.Doktorun d'sini bile duymak istemiyormuş.Zaten tersini dese şaşırırdım.Ben vazgeçsem,o da bugün vazgeçer.Hiç dert etmiyor kendine.Anlayacağın dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimden :(((

O zaman sende her akşam önüne ceviz fındık badem koy. Tatlı niyetine masaya tahin pekmez koy ama pekmezin keçiboynuzu olsun. ama o bunları neden yaptığını bilmesin. Heeee bi de pharmathon günlük multivitamin içir belli etmeden sanki bitkinmiş de sen ona üzülüyormuşsun gibi yap. Spermlerde sorun var sa bu sayede düzelir:27:

Back