• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

Burası baya hamiş topiği olmuş ne güzel ben bir türlü katılamıyorum aranıza bu ay da olmadı bugün adet oldum 1 gn erken yeni batım 1 eylül puf ama istersen ekleme boşver benim pek inancım kalmadı çok üzüldüm çekiliyorum artık uğraşmayacağım

:20: Durmak yok yola devaaaammmm :20: :10: :10: :10: :9: :1: :54:

Kasıklarımda batmalar vardı. Klomen + çatlatma iğnesi olmuştum. Çok ümitliydim. Bir sürü rüya görmüştüm. İğneden tam 12 gün sonra ultra hassas gebelik testi yaptım. Negatifi yedim. Bakalım adetim ne zaman gelecek. .:( Artık 14. ay geliyor. Bir kimyasal gebelikten sonra boşboş geçen aylar.... Aşılama yaptırıcam. İnfertilite topiclerine geçiş yapıcam. HAyırlısı bakalım :(((​:43:

Kasıklarımda batmalar vardı. Klomen + çatlatma iğnesi olmuştum. Çok ümitliydim. Bir sürü rüya görmüştüm. İğneden tam 12 gün sonra ultra hassas gebelik testi yaptım. Negatifi yedim. Bakalım adetim ne zaman gelecek. .:( Artık 14. ay geliyor. Bir kimyasal gebelikten sonra boşboş geçen aylar.... Aşılama yaptırıcam. İnfertilite topiclerine geçiş yapıcam. HAyırlısı bakalım :(((​:43:

Biz de aşılamaya geçiyoruz inşallah, söktürücü içiyorum bugün 4. gün ve hala regl olamadım, 15 gün geçti. sonrasında süreç işleyecek inşallah arkadaşım hakkımızda hayırlısı olsun.

günayydıınn canlarr güne depremle başladıkk hepinizee iyi günlerrr:83::83::83::83::83::83::83::83::83:

canım benim bebişlerimizin muhtemel doğum tarihleri aynı hadi hayırlısı inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur ben bugün gittim doktora kalp atışları için çok erken 15 gün sonra gel dedi ama keseyi gördük umarım bi sıkıntı olmaz birbirimize dua edelim arkadaşlar rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın isteyen herkese de en kısa zamanda bu duyguyu nasip etsin inşallahhhhh

canım benim bebişlerimizin muhtemel doğum tarihleri aynı hadi hayırlısı inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur ben bugün gittim doktora kalp atışları için çok erken 15 gün sonra gel dedi ama keseyi gördük umarım bi sıkıntı olmaz birbirimize dua edelim arkadaşlar rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın isteyen herkese de en kısa zamanda bu duyguyu nasip etsin inşallahhhhh

iiviittttt boncuuğummm amiinnn inşaallahhhhh :16::16:

sonunda bende yazıyorum buraya Rabbime şükürler olsun... kızlar bende hamileyim 27 temmuz battı 28 temmuzda idrar testinde çift çizgi çıktı 29 temmuz dr gittim bhcg bakıldı 665 çıktı dr 2 gün sonra gel bidaah bakalım 2 katına çıkarsa tamamdır dedi, bugün tekrar yaptırdım Allaha çok şükür 2 katına çıkmış, ben kan sulandırıcı iğne kullanacağım için dr raporumu çıkardı iğnelerimi yazdı,
tam öğreneyimde yazayım diye bekledim buarada pazar gününe kadarda oruç tutttum oyüzden belirtileri pek anlayamadım kimisini oruca vermiştim ama hamileymişim haberim yokmuş
uyku halini oruçtan dedim arasıra olan mide bulanmasını oruçtan dedim kabızlığıma oruçtan dedim ama hamileymişim
Rabbim hepinize tattırsın inşallah..:54:

sonunda bende yazıyorum buraya Rabbime şükürler olsun... kızlar bende hamileyim 27 temmuz battı 28 temmuzda idrar testinde çift çizgi çıktı 29 temmuz dr gittim bhcg bakıldı 665 çıktı dr 2 gün sonra gel bidaah bakalım 2 katına çıkarsa tamamdır dedi, bugün tekrar yaptırdım Allaha çok şükür 2 katına çıkmış, ben kan sulandırıcı iğne kullanacağım için dr raporumu çıkardı iğnelerimi yazdı,
tam öğreneyimde yazayım diye bekledim buarada pazar gününe kadarda oruç tutttum oyüzden belirtileri pek anlayamadım kimisini oruca vermiştim ama hamileymişim haberim yokmuş
uyku halini oruçtan dedim arasıra olan mide bulanmasını oruçtan dedim kabızlığıma oruçtan dedim ama hamileymişim

Çok sevindim senin adına.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Şu topikte,'Yaşasın,ben de hamileyim.'diye bir mesaj yazamadım.Olmadı malesef.Yaz aylarında hamilelik için son şansım.19 Ağustosta son kez yazarım size.

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle hayırlarlarla bereketle gelsin inş.

Çok sevindim senin adına.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Şu topikte,'Yaşasın,ben de hamileyim.'diye bir mesaj yazamadım.Olmadı malesef.Yaz aylarında hamilelik için son şansım.19 Ağustosta son kez yazarım size.

canım koyverme hemen, ben umudumu kesmiştim bu ay artık adet olunca hormon tahlili falan yaptırmak için dr araştırıyodum çünkü ben mayıstan beri deniyordum, benim sağlıklı bir kızımdan başka 2 tane kaybım var evlat acısı ve sevgisini o hamile kalamamak yada onu yaşatamamak nedir bilirim
Allah büyük inşallah son umutsuzluğun olur, Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın

günaydınn kızlarrr doktordan geldim şimdii bebeğimizi gördük kalp atışını duydukk:nazar: rabbime şükürler olsunn bebeğimiz 7 haftalıkmışş doktor güzel dedi inşallah böle devAM eder dedi rabbimm bebişlerimiziii sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn :16:herkesleree nasip olsun inşallahh:49:

hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı başımıza :52:

Biz de bu yaz olmasa da sonbahar gibi bebek sahibi olma girişimlerine başlayacağız hayırlısıyla:)
Uygun başlık bulamadım dolayısıyla buradan sorayım; Hamile kalmadan önce doktora görünüp yaptırılması gereken her hangi bir prosedür var mıdır? bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim?

Biz de bu yaz olmasa da sonbahar gibi bebek sahibi olma girişimlerine başlayacağız hayırlısıyla:)
Uygun başlık bulamadım dolayısıyla buradan sorayım; Hamile kalmadan önce doktora görünüp yaptırılması gereken her hangi bir prosedür var mıdır? bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim?

merhaba cnm, elbette vardır, sen hemen iyi bir kadın-doğum uzmanı bulup ona gidiyorsun, bebek istediğinizi söylüyorsun, o da gereken kontrolleri yapıp (elle muayene, ultrason, kan tahlilleri vs..) seni duruma göre yönlendiriyor. hayırlı olsun :34:

Kizlar ben gumuldurdeyim hala. 1 hafta sonra doncem.telefondan yazıyorum size o yuzden cok rahat olmyo okumak fln. En son kontrolde rahimde hafif kanama gordu dr. Progesteron başlattı. 12 ağustosta kontrol var. Bakalim ne olcak.

Back