• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

cnmcm çok teşekkür ederim. darısı başına inşallah.

şöyleki, tabiki ilk etapta kalp atışları çok önemli ama 9. haftaya kadar da düşük oranı %10 muş herkesin. 9.haftada embriyo artık fetüse dönüşüyor ve bu sırada maalesef ki kayıplar olabiliyor. 9.haftayı atlatınca oran %5'e düşüyor ve rahatlıyoruz. doktor öyle dediği için ben de bekliorum bakalım. 12 ağustosta kontrolüm var. inşallah iyi geçer.

mide bulantılarım yoğunlaştı şu sırada. ağzımda metal tadı var. iğrenç bi durum ama sıkıntı yapmıyorum. yrm kilo vermişim. bakalım, doktor ilk 3 ay kilo almamalısın dedi. umarım almam.gerçi böyle devam ederse kilo almam zor, tam tersi veriyorum.3 aydan sonra düzeliyormuş mide. kısmet

puffcummm 12 ağustosta 2 li tarama testide yapılacakmı?

ne güzel bir sürü yeni hamişimiz var allah yardımcınız olsun kızlar zorlu maraton başladı aslında zor değilde biz zor bulduğumuz için sürecide zorlaştırıyoruz hep kötüyü düşünerek yıpratıyoruz kendimizi.şöyle birazcık rahat bıraksak daha iyi olucak herşey ama; ben şükür 4 ayı atlattım daha 5 ayım var kısmetse rabbim cümlemize hayırlısıyla şu 9 ayı geçirip bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. hayırlısıyla yüzlerini göstersin bekleyenlerinde tez vakitte gönüllerine göre versin

cnmmm valla nerdeyse yarısı bitmiş :) bişi sorcam hamileler rüyasında ne gördüyse tersi çıkarmış derler. sen rüyanda kız mı görmüştün erkek bebek mi?

nasılsınız arkadaşlarrr
ben iyiyim oruç tutuyorum ve halim kalmıyor akşama doğru. yarın evi boyamaya başlıycazzz kocamla ikimiz boyıycaz sadece çok eylenceli olduğunu düşünüyorum heycanlıyım :D)))
bu arada batıma 3 gun kaldı...

kızlar mrb aranıza yeni katıldım, nasılsınız? bizde 2 aydır deniyoruz ama hüsran...bu ayda ovülasyon zamanımda birliktelik olmadı ama dün adet olmam gerekirken hala olmadım...korkuyorum test yapmaya...sizce ne yapmalıyım...

kızlar mrb aranıza yeni katıldım, nasılsınız? bizde 2 aydır deniyoruz ama hüsran...bu ayda ovülasyon zamanımda birliktelik olmadı ama dün adet olmam gerekirken hala olmadım...korkuyorum test yapmaya...sizce ne yapmalıyım...

tubacım panıkleme :) hosgeldın aramıza topıgımızde bu ay maşallah hamıle dolu ınsallah sende olursun. bu bır gun ıkı uc gun gecıkmeler dönemsel labılıyor bır gun gecıktı dıye hemen heycanada kapılma bekle derım ben cunku kendımden bılıyorum ıkı ay once tam 4 gun gecıkmıstı. doktor bazen gec yumurtlama olabılecegını soyledı. bır kac gun daha bekle sonra test yaparsın.

cnmmm valla nerdeyse yarısı bitmiş :) bişi sorcam hamileler rüyasında ne gördüyse tersi çıkarmış derler. sen rüyanda kız mı görmüştün erkek bebek mi?

pufuummm bende cevap veriyimm miii:1::1::1:
ben evlendiğimden beri erkek bebiş görüyorumm.ilk evlendiğimdeee kucağımda erkek bebekk vee aynıısının tıpatıpıı eşimin yüzüü ve buruşuk haliydii:1::1::1:hattaa o zmanlarr evlenmeden öncedee tedaviyle hamiş kalcağımı biliyodumm acabaa alahım bu işaretmii zamn kaybetmeden bebiş tedavisne mi başlasam diyodumm bi keree 2 erkek bebiş görmüştümm sonn hamişlkten 1 hafta öncedee okuyan arkadaşlar bilir rüyamda 2 aylık hamileydimm doktorr bağırıp çağırıypodu nasıl yanlışlık yapmışlar sen hamilesin diyoduu ben sevinçten hüngür hüngürr ağlıyodumm :5::5:vee eşime nasıl süpriz yapsam die düşünüyodumm :1::1:sonraki günde yeni doğum yapmışımm mavi battaniyede bebeişim kucağımda ilk emzirişim daha YENİ emzirmeye çalışıyodum ve acamiydimm kendiliğinden bebişim bi kapıyoduu memişimii şapırşapır emioduu ve onu izliyodum sonra zatenn HAMİŞŞŞŞ OLDUUMU ÖĞRENDİİMM :46::46::16::16:

tubacım panıkleme :) hosgeldın aramıza topıgımızde bu ay maşallah hamıle dolu ınsallah sende olursun. bu bır gun ıkı uc gun gecıkmeler dönemsel labılıyor bır gun gecıktı dıye hemen heycanada kapılma bekle derım ben cunku kendımden bılıyorum ıkı ay once tam 4 gun gecıkmıstı. doktor bazen gec yumurtlama olabılecegını soyledı. bır kac gun daha bekle sonra test yaparsın.[/QUOTE

teşekkür ederim canım.biliyorum bende ebeyim :) ama bu durumlarda tıbbı çok önemseyemiyor insan...hastane evimin yanında arkadaşlarda tanıdık gidip kan testi yaptırsam belli olurda hüsrana uğramak istemiyorum.o açıdan manevi destek arıyorum sanırım :(

Son düzenleme:
pufuummm bende cevap veriyimm miii:1::1::1:
ben evlendiğimden beri erkek bebiş görüyorumm.ilk evlendiğimdeee kucağımda erkek bebekk vee aynıısının tıpatıpıı eşimin yüzüü ve buruşuk haliydii:1::1::1:hattaa o zmanlarr evlenmeden öncedee tedaviyle hamiş kalcağımı biliyodumm acabaa alahım bu işaretmii zamn kaybetmeden bebiş tedavisne mi başlasam diyodumm bi keree 2 erkek bebiş görmüştümm sonn hamişlkten 1 hafta öncedee okuyan arkadaşlar bilir rüyamda 2 aylık hamileydimm doktorr bağırıp çağırıypodu nasıl yanlışlık yapmışlar sen hamilesin diyoduu ben sevinçten hüngür hüngürr ağlıyodumm :5::5:vee eşime nasıl süpriz yapsam die düşünüyodumm :1::1:sonraki günde yeni doğum yapmışımm mavi battaniyede bebeişim kucağımda ilk emzirişim daha YENİ emzirmeye çalışıyodum ve acamiydimm kendiliğinden bebişim bi kapıyoduu memişimii şapırşapır emioduu ve onu izliyodum sonra zatenn HAMİŞŞŞŞ OLDUUMU ÖĞRENDİİMM :46::46::16::16:

Kızlar rüyamda hamile olduğumu değilde bana Sanki doğum günümmüş de bana iki tane hediye oyuncak araba gelmiş diye gördüm bende. Hatta brinin paketi şeffafmış içini görüyorum. Öbürünü açınca bi bakıyorumki aynısı ve değiştirme kartı yok. İlginç ama di mi?

tubacım panıkleme :) hosgeldın aramıza topıgımızde bu ay maşallah hamıle dolu ınsallah sende olursun. bu bır gun ıkı uc gun gecıkmeler dönemsel labılıyor bır gun gecıktı dıye hemen heycanada kapılma bekle derım ben cunku kendımden bılıyorum ıkı ay once tam 4 gun gecıkmıstı. doktor bazen gec yumurtlama olabılecegını soyledı. bır kac gun daha bekle sonra test yaparsın.[/QUOTE

teşekkür ederim canım.biliyorum bende ebeyim :) ama bu durumlarda tıbbı çok önemseyemiyor insan...hastane evimin yanında arkadaşlarda tanıdık gidip kan testi yaptırsam belli olurda hüsrana uğramak istemiyorum.o açıdan manevi destek arıyorum sanırım :(

hımm ozaman karar senın ıyı düşün :D ya ama sunuda unutma kırmızıları gördugundede aynı hüsran duyguyu yasıycaksın ne bılım bekleyip sıterr yapıcana gıt öğren madem

Madem tanıdık var,uğraşmayacaksın;yarın kan testi yaptır.Beklemektense rahatlamış olursun.

nasılsınız arkadaşlarrr
ben iyiyim oruç tutuyorum ve halim kalmıyor akşama doğru. yarın evi boyamaya başlıycazzz kocamla ikimiz boyıycaz sadece çok eylenceli olduğunu düşünüyorum heycanlıyım :D)))
bu arada batıma 3 gun kaldı...

Bebiş olma ihtimaline karşı boya yaparken dikkatli ol bakalım ;)) Ne güzel,bat stresini fazla yaşamazsın uğraşcam diye. Hafta sonu iyi haberi vermeni dilerim.

O zaman sende her akşam önüne ceviz fındık badem koy. Tatlı niyetine masaya tahin pekmez koy ama pekmezin keçiboynuzu olsun. ama o bunları neden yaptığını bilmesin. Heeee bi de pharmathon günlük multivitamin içir belli etmeden sanki bitkinmiş de sen ona üzülüyormuşsun gibi yap. Spermlerde sorun var sa bu sayede düzelir:27:

Süpermiş ;))) Yarından itibaren dopinge başlıyım :1: :1: :1:

hımm ozaman karar senın ıyı düşün :D ya ama sunuda unutma kırmızıları gördugundede aynı hüsran duyguyu yasıycaksın ne bılım bekleyip sıterr yapıcana gıt öğren madem.

antalya antalya 2 gün daha beklicem, hala olmazsa yaptırayım diyorum...o hüsranı sürekli yaşıyorum zaten,hergün kaç kişiye gebelik haberi veriyorum,ama bende bir burukluk...gerçi daha 2ay oldu ama,işin içinde olunca sıkılıyor ve sabırsız oluyor insan...

hımm ozaman karar senın ıyı düşün :D ya ama sunuda unutma kırmızıları gördugundede aynı hüsran duyguyu yasıycaksın ne bılım bekleyip sıterr yapıcana gıt öğren madem.

antalya antalya 2 gün daha beklicem, hala olmazsa yaptırayım diyorum...o hüsranı sürekli yaşıyorum zaten,hergün kaç kişiye gebelik haberi veriyorum,ama bende bir burukluk...gerçi daha 2ay oldu ama,işin içinde olunca sıkılıyor ve sabırsız oluyor insan...

kıyamam olmazmıı ben yolda gördüğümüzdee ağlasım geliyoduuu ki ben bekarkende bebiş tedavisi olcağımı biliyodumm senelerdirr içimdee kocaman bi yara olmuştu senii hiç düşenemiyorumm canım allah gönlünüze göre versinnn ben bebişimee kavuştmmm allahın zinyle kucağıma alırm inşş :nazar::emir_bebek: izlerde kavuşursunuzz inşş rabbim büyükk herşeyde var bi hayırr allahım daha fazla aratmasın bebişlerinizii :16::16::16:

kıyamam olmazmıı ben yolda gördüğümüzdee ağlasım geliyoduuu ki ben bekarkende bebiş tedavisi olcağımı biliyodumm senelerdirr içimdee kocaman bi yara olmuştu senii hiç düşenemiyorumm canım allah gönlünüze göre versinnn ben bebişimee kavuştmmm allahın zinyle kucağıma alırm inşş :nazar::emir_bebek: izlerde kavuşursunuzz inşş rabbim büyükk herşeyde var bi hayırr allahım daha fazla aratmasın bebişlerinizii :16::16::16:

amin canım.allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın hayırlısıyla.bu arada mens oldum :( önümüzdeki aya kısmet artık ...:(

amin canım.allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın hayırlısıyla.bu arada mens oldum :( önümüzdeki aya kısmet artık ...:(

kısmet işte kısmett üzülme canım ben 1 yıılık evliyimm 2.denemede olduu allahım gönderceği zamnıı biliyoo inankii her zmann çok istedim ama hayırlı zamandaa allahım dedimm allah isterseee bize en hayırlıı zamanda oluyoo ..
önümüzdeki ayy yepyenii bir ayy inşş bebeğinn tez zamnda gelirr bekletmezz annesinii:16::16::16:

kısmet işte kısmett üzülme canım ben 1 yıılık evliyimm 2.denemede olduu allahım gönderceği zamnıı biliyoo inankii her zmann çok istedim ama hayırlı zamandaa allahım dedimm allah isterseee bize en hayırlıı zamanda oluyoo ..
önümüzdeki ayy yepyenii bir ayy inşş bebeğinn tez zamnda gelirr bekletmezz annesinii:16::16::16:

amin canım...bizde 2 yıl istemedik.şimdide deniyoruz bakalım...eşim şimdiden yorulmuş durumda. gerçi sağlıklı insanlarda bile gebelik şansı % 25 bunu bildiğim halde şimdi istediğim ve istediğim zamanda olmadığı için üzülüyorum.kısmet dediğin gibi. bende hayırlısı olsun diyorum.demekki böle olması gerekiyormuş...:( desteğin için sağol canım

Bebiş olma ihtimaline karşı boya yaparken dikkatli ol bakalım ;)) Ne güzel,bat stresini fazla yaşamazsın uğraşcam diye. Hafta sonu iyi haberi vermeni dilerim.

ayşeee ıkı gun kaldı evet ama bugun hıssetıkleırmı anlatıyorum kasıklarımda sızılar başladı regl olacağımı hıssedıyorum. olmadı snakı bu ayda yaaa :)
yınede dıkkat edıcem tabı gecen hafta cok agır falanda kaldrıdım aklıma gelmedı ev telasından unuttum hep ama ne bılım ıste yokmuş bu ay gıbı hıssedıyorum hıc gun falanda hesaplayamadık zatengelısı güzel oldu ne zaman eserse :D

Back