Bahar temizligini nasil yapiyorsunuz?

Bahar temizligi yapiyor musunuz?

• Evet bayilirim temizlige

OY: 193 29,0%
  • Ne gerek var benim evim temiz ki:)

OY: 63 9,5%
  • Mecbur kalmasam yapmam

OY: 102 15,3%
  • Cok isterim ama zamanim yok

OY: 55 8,3%
  • Hic ugrasamam yardimci aliyorum

OY: 55 8,3%
  • Elimden geldigince yapmaya calisiyorum

OY: 266 40,0%

• Ankete Katılan
    665
Ay bugün 2 balkonlacamlarini sildim cocukla hepsi aynı günde bitmiyor uyanmadan bitireyim diye de şampuanı su hazirlayamadim camsille yaptım. Ben bitirene kadar tekrar kirlenecekler

Selaaaamm Bayadır konuşamadık azerinn diye arıyorum arıyorum yoksun BirTutamMutluluk20 Ama sonunda buldum seni Benimde evim temizlenicek ama bahar temizliği değil doğum temizliği olucak Artık çok az kaldı ramazanın ortası-sonu gibi bekliyoruz bebişi
Ablacım sen nasılsın? yorgun anneanne maşallah hala çok beceriklisiniz ikinizde biraz mesajlara baktımda Benim temizliğide annem yapıcak inşallah ah bu anneler olmasa Ben görüldüğü üzre bu saat oldu uyuyamıyorum bile Size temizlik yaparken gelişmeleri yazarım

Yaaa masallah kuzu sana daha dun gibiydi hamile haberini aldigimiz zaman nasil geciyor
Kiz mi erkek mi unuttum
Selcos da senle ayni ayda hamile kalmisti hic girmiyor onu da cok merak ediyorum

Ay bugün 2 balkonlacamlarini sildim cocukla hepsi aynı günde bitmiyor uyanmadan bitireyim diye de şampuanı su hazirlayamadim camsille yaptım. Ben bitirene kadar tekrar kirlenecekler
Benim oglanlar da oksuruyo sabah krese gondermicemne zaman temizlik yapmaya kalksam hastalaniyolar

Buldan consept, googledan aratın direk siteleri çıkıyor. Standart ölçülerde internet sitelerinde var, ben camlarım büyük olduğu için kendileri ile iletişim kurup özel ölçü diktirdim. Çok titiz çok güzel esnaflar, Denizliden buraya hiç hatasız pırıl pırıl gönderdiler.

Kolay gelsin hanımlar bende dün sizden gaza geldim sabah erken kalmanın avantajıyla evi bir güzel topladım. Dün balkonlar yıkadım evi sildim süpürdüm. Çocukların dolapların odasını temizledim.
Bugünde 2 makina çamaşır yıkadım. Ütülerimi yaptım. Mutfağa girişitim. Camları duvarları sildim.dolab işçilerini sildim. perdesini attım. Yıkanıyor şimdi. Bundan sonraki sıralamam diğer odaların camları silinecek. Perdelerin temiz olduğu için avantajlıyım. Oturma odamın kanepesini ve duvarını silicem. Daha sonrada kapılarımı temizlicem.
Akşam da banyo tuvalet temizliği ohhh miss bitti.
Teşekkür ederim sizlere

Geleyim abla yardıma dura otura yaparız
yaradanına kurban oluruuummm bana geleceksin ben de iş yaptıracam dünyanın sonuuuu demek bu :))
haberim olsun ben mantı dolma köfte(içli köfte) sarma önden hazırlığı yaparım öyle gelirsin temizlik neee gülüm yeğenime kız kardeşime bile yaptırmam , en son kız kardeşim geldi 8 yaşın da oğlu 1 .5 yaşında kızı da var camlara domates sürmekten tut kendim yiycem diye tutturup döküp saçmadığı yer kalmadı ev yapımı puding sütlaç v.s. yaptım kadeh bardaklardaki tutması kolay olsun diye eline alıyor zilloşumm bari rahat tutsun dedim duvardan halıya cama her yer battı 4-5 gün de kız kardeşime elini sürdürmedim yazık bana gelmiş az rahat etsin temizlikle mi uğraşacak evin de zaten canı çıkıyor.. ona bile yaptırmadım gülüm sana kıyarmıyım hem de benim zibilimi temizlemek için

Selam kimler gelmiş bakim zaten sen yapma iş hamiş hamiş iyiyim çok şükür

Yaaa masallah kuzu sana daha dun gibiydi hamile haberini aldigimiz zaman nasil geciyor
Kiz mi erkek mi unuttum
Selcos da senle ayni ayda hamile kalmisti hic girmiyor onu da cok merak ediyorum
Ya bende onu çok merak ediyorum yoğun çalışıyodu ama izne ayrılmış olması lazım artık. Hatta acaba nickinimi değiştirdi diye bile düşündüm inşallah iyidir

Ne olacak canım ablam hem yer hem temizleriz
Bende çoluk çocuk ta yok rahat rahat yaparız
Bugün de eşim kendi kışlıklarını kaldırdı sağolsun bende kışlık ayakkabıları kaldırdım yazlıkları çıkardım ufak ufak kullanılır artık

Önce tüm perdeleri çıkartıp makineye atıyorum. Bu sırada pencereleri önlü arkalı siliyorum. Perdeleri takmadan halıları kaldırıp altını temizler, yeni halı koyulacaksa seriyorum. Koltukları makinesiyle yıkıyorum. Yatak odalarında ise yatak örtülerini değiştiririm. Dolapları çekmeveleri açar, içine siler bırakırım. Mutfakta da dolapları döküp temizleyip tekrar koyarım. Sonra ufak tefek işleri yapıp perdeleri asarım. Müzik dinlerken daha eğlenceli oluyor. Zaman nasıl geçti anlamıyorum

Ya bende onu çok merak ediyorum yoğun çalışıyodu ama izne ayrılmış olması lazım artık. Hatta acaba nickinimi değiştirdi diye bile düşündüm inşallah iyidir
En son yazistigimizda ultrasona gidecekti cinsiyetini falan ogrenmemisti daha.insallah her sey yolundadir da oylesine girmiyodur
Bende merak ediyorum çoktan görünmüyor
Abla nasilsin?
Benim de en merak ettiğim 4 cocuklu bir kadinin, yayla gibi evde nasil bahar temizligi yapabilecegi. Bence ipuclari sen de
Kiz ben gormeyeli sen de mi 4 tane yaptin?

vallahi arkadaş sanki benim dilimden yazmışsın ben de müziksiz iş yapamam televizyonla aram yoktur çok severim iş yapmayı ama yemek yapmaktan nefret ederim işe başladın mı kendimi unuttum zamanın nasıl geçtiğini anlamam perdeleri çıkarır camları silerim mutlak dolapların işlerini komple ya Çözle silerim duvarlar mı silerim fayanslarımı silerim her şeyi silerim ve makinaya atarım yıkayarak temizlik yapmayı çok severim ama şu an hamileyim yapamıyorum normalde Ramazan’a girmeden önce yapmayı planlıyordum ama nasip artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…