- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Aklima mutfak dolaplarina kova kova su dokup yikayan kadin geldi birden canimvallahi arkadaş sanki benim dilimden yazmışsın ben de müziksiz iş yapamam televizyonla aram yoktur çok severim iş yapmayı ama yemek yapmaktan nefret ederim işe başladın mı kendimi unuttum zamanın nasıl geçtiğini anlamam perdeleri çıkarır camları silerim mutlak dolapların işlerini komple ya Çözle silerim duvarlar mı silerim fayanslarımı silerim her şeyi silerim ve makinaya atarım yıkayarak temizlik yapmayı çok severim ama şu an hamileyim yapamıyorum normalde Ramazan’a girmeden önce yapmayı planlıyordum ama nasip artık
Çam silmekten nefret eden tek ben miyimCam silinir perdeler yikanir dolablar duzenlenir temizlenir halilar yikanir tip kose temizlenir
Bende nefret edrr:m)Çam silmekten nefret eden tek ben miyim
Bütün işleri severek yaparim çam silmeye gelince kollarım kilitlenir yorgun düşerim direkBende nefret edrr:m)
Zaten yukseklikten korkan icin eziyetBütün işleri severek yaparim çam silmeye gelince kollarım kilitlenir yorgun düşerim direk
Çok cnm yükseklik korkum yok da sevmiyorumZaten yukseklikten korkan icin eziyet
Haahhayyy:) anlafim canim vallah ben korkuyomÇok cnm yükseklik korkum yok da sevmiyorum
sadece yiyip ,az da gezeriz :))Ne olacak canım ablam hem yer hem temizleriz
Bende çoluk çocuk ta yok rahat rahat yaparız
Bugün de eşim kendi kışlıklarını kaldırdı sağolsun bende kışlık ayakkabıları kaldırdım yazlıkları çıkardım ufak ufak kullanılır artık
ben hiç silmiyorum şakır şakır yıkıyorum ama şöyle bir şey duymuştum bulaşık makinesi parlatıcısı suya ekleyip silenler varmış hem fayansı hem de duşakabini camsa orayı bence elma sirkesi de aynı işi görür ama sen yine de bekle diğer arkadaşlardan kesin iyi cevaplar gelir gülümBisey soracam banyo fayansları silmek icin yaptığınız değişik bisey varmi benimki hep su lekesi var neyse silsemde geçmiyor
mümkün olabilse öyle yapardım canım.Aklima mutfak dolaplarina kova kova su dokup yikayan kadin geldi birden canim
Bende yıkıyorum deterjanlayip 1 saat bekletiyorum ama önce kireç sokucuyle siliyorum az bisi sıkıp sonra domestos ve cifle yapıyorum istediğim sonucu alamıyorum amaben hiç silmiyorum şakır şakır yıkıyorum ama şöyle bir şey duymuştum bulaşık makinesi parlatıcısı suya ekleyip silenler varmış hem fayansı hem de duşakabini camsa orayı bence elma sirkesi de aynı işi görür ama sen yine de bekle diğer arkadaşlardan kesin iyi cevaplar gelir gülüm
yüksek apartmanlar için çok tehlikeli. gerçektenÇıkmayın çıkartmayın şu camlara ya parlatmak uğruna..
Geçen kadının biri düşüp öldü. Değmez vallahi değmez..
Ben eşime sildiriyorum kolu uzun olduğu için alçak tabure bile yetiyor ona..
Fransız cam için de sopa uzatıyoruz..
gülüm ne yapıyorsun öyle çok deterjan katıştırırsan zehirler benim toyluk dönemlerim de toplam 4 kere kendimi deterjanla zehirlemişliğim var aman ha dikkatBende yıkıyorum deterjanlayip 1 saat bekletiyorum ama önce kireç sokucuyle siliyorum az bisi sıkıp sonra domestos ve cifle yapıyorum istediğim sonucu alamıyorum ama
Fayanslari porcoz ya da cilit bangla sungerin yesil tarafiyla ovarak temizlerim.cok guzel temizliyolar.ikisi de ayni temizliyor porcoz genizi yakiyor ama o yuzden cilit bang kirec sokucu daha iyiBisey soracam banyo fayansları silmek icin yaptığınız değişik bisey varmi benimki hep su lekesi var neyse silsemde geçmiyor
Ben de camlari silip perdeleri yikicamevet bu gün ki planlarım vestiyere ayakkabılara dalmak ve cam çerçeve silmek ( şampuanla)