Bahar temizligini nasil yapiyorsunuz?

Bahar temizligi yapiyor musunuz?

• Evet bayilirim temizlige

OY: 193 29,0%
  • Ne gerek var benim evim temiz ki:)

OY: 63 9,5%
  • Mecbur kalmasam yapmam

OY: 102 15,3%
  • Cok isterim ama zamanim yok

OY: 55 8,3%
  • Hic ugrasamam yardimci aliyorum

OY: 55 8,3%
  • Elimden geldigince yapmaya calisiyorum

OY: 266 40,0%

• Ankete Katılan
    665
Aklima mutfak dolaplarina kova kova su dokup yikayan kadin geldi birden canim

sadece yiyip ,az da gezeriz :))
ben de bu gün niyetlendim ayakkabılara girişmeye ama hiç fırsat olmadı hafta sonu insan doğru düzgün iş yapamıyor en azından benimkiler evdeyken olmuyor topuklarım ağrıyor tüm gün ayakta evin için de dolanmaktan bir ütü kaldı onu da az sonra netten güzel bir film bulup açınca yapıcam inşallah:))
kışlıkların kıyafetleri kaldırdım zaten sadece dışarıda gitmelikler duruyor oda burası akşamları soğuk oluyor bir süre daha giyilebilir dursunlar şimdilik:)

Perdeleri yikarken deterjan gözüne deterjanin yani sira azicik elma sirkesi koyarsaniz hem yumusacik hem bembeyaz perdeleriniz olur.
Yumusak ve beyaz ve saglikli olmasi icin her yikamada ekliyorum ben.

Bisey soracam banyo fayansları silmek icin yaptığınız değişik bisey varmi benimki hep su lekesi var neyse silsemde geçmiyor
ben hiç silmiyorum şakır şakır yıkıyorum ama şöyle bir şey duymuştum bulaşık makinesi parlatıcısı suya ekleyip silenler varmış hem fayansı hem de duşakabini camsa orayı bence elma sirkesi de aynı işi görür ama sen yine de bekle diğer arkadaşlardan kesin iyi cevaplar gelir gülüm

Bende yıkıyorum deterjanlayip 1 saat bekletiyorum ama önce kireç sokucuyle siliyorum az bisi sıkıp sonra domestos ve cifle yapıyorum istediğim sonucu alamıyorum ama

cts günü camları silip çiktik gezmeye.:)
ee malum çamaşırlar... bide bakkaldan ekmek al kahvalti yap hopp cam silme.
oh mis gibi..:)
sonra hava güzel eşime hadi gidelim..:)
hiç boş vakit olmadi ki..
pazar günü mevlit misafir. derken zaman hızla akıp gitti

yüksek apartmanlar için çok tehlikeli. gerçekten
bizde zemin katta . 1 saatte sildim her odanin camlarini.

Bende yıkıyorum deterjanlayip 1 saat bekletiyorum ama önce kireç sokucuyle siliyorum az bisi sıkıp sonra domestos ve cifle yapıyorum istediğim sonucu alamıyorum ama
gülüm ne yapıyorsun öyle çok deterjan katıştırırsan zehirler benim toyluk dönemlerim de toplam 4 kere kendimi deterjanla zehirlemişliğim var aman ha dikkat
ben banyoyu arada yağ çözücü ile de yıkıyorum duvarlarına iyi oluyor

Bisey soracam banyo fayansları silmek icin yaptığınız değişik bisey varmi benimki hep su lekesi var neyse silsemde geçmiyor
Fayanslari porcoz ya da cilit bangla sungerin yesil tarafiyla ovarak temizlerim.cok guzel temizliyolar.ikisi de ayni temizliyor porcoz genizi yakiyor ama o yuzden cilit bang kirec sokucu daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…