Bahar temizligini nasil yapiyorsunuz?

Bahar temizligi yapiyor musunuz?

• Evet bayilirim temizlige

OY: 193 29,0%
  • Ne gerek var benim evim temiz ki:)

OY: 63 9,5%
  • Mecbur kalmasam yapmam

OY: 102 15,3%
  • Cok isterim ama zamanim yok

OY: 55 8,3%
  • Hic ugrasamam yardimci aliyorum

OY: 55 8,3%
  • Elimden geldigince yapmaya calisiyorum

OY: 266 40,0%

• Ankete Katılan
    665
Çok aşırı büyük değildi bir saatte bitti 😊
Şimdi oturdum dinleniyorum . Birazdan kalan 2 yeri yapacam. Akşam yemeğine de kahvaltı tarzı yapcam bugün 😉Böyle günlerde kurtarıcı oluyor
ohhh afiyet şifa bol enerji olsun :)
arada dinlenmen iyi olmuş içim rahatladı :)
kahvaltı candır hele de dondurucu da önceden yapılmış mantı dolma köfte v.s. yoksa:))

yapmaaaaaaaa gebeymişsin zaten taşınacaksın, senin yerine gelen istediğin kadar temizlesen de öyle oturmayacak ki o da dip köşe temizleyip oturacak , ben ilk taşındığım evlerde kapıya bile dokunamıyorum tiksiniyorum el deterjan değmedik yer bırakmıyorum ev temiz görünse bile muhtemelen herkes öyledir
Aynen oyle valla temiz inşaatan yeni çıkmış ev bile olsa derjan değmeyen yer bırakmam yeni taşındım evde
şuanda da emin olamıyorum bayramda gelen giden olurmu günlük temizlik yetrmi gerçi bayrama kadar toplanmam lazım çünkü ilerleyen Aylarda eğilip kalkamam çok zorlaşıcak suan bile zor oluo yardım edecek biride yok gurbetteyiz nasıl olacak bilemiyorum

Bende her sene bu zamanlar başlardım ama tüp bebek tedavi sürecim var bir yanım başla diyor bir yanım bi sonuçlansin ondan sonra bakarsın diyor ama içim içimi yiyiyor geç kaldim diye :KK70:
Aman geç kal bu defada nolcak bakarsın bebiş gelir hepten kalır zaten :halay::halay:takma kafana

Bende her sene bu zamanlar başlardım ama tüp bebek tedavi sürecim var bir yanım başla diyor bir yanım bi sonuçlansin ondan sonra bakarsın diyor ama içim içimi yiyiyor geç kaldim diye :KK70:
Tedavi başlamadıysa biran önce yap bebiş olursa elin kolun kalkmaz günlük iş bile dip köşe yapıormuşcasına yoruyor insanı Hele ki ilk 3 4 ay

Aynen oyle valla temiz inşaatan yeni çıkmış ev bile olsa derjan değmeyen yer bırakmam yeni taşındım evde
şuanda da emin olamıyorum bayramda gelen giden olurmu günlük temizlik yetrmi gerçi bayrama kadar toplanmam lazım çünkü ilerleyen Aylarda eğilip kalkamam çok zorlaşıcak suan bile zor oluo yardım edecek biride yok gurbetteyiz nasıl olacak bilemiyorum
Bugünlerin kıymetini bil canım. Benim bebiş te 4 aya yaklaştı. Gebelik dönemi en rahatıymış, derlerdi de inanmazdım. Gebeyken,, gebeliğin tadını çıkar derlerdi, sinir olurdum. Çok Çok haklılarmış, tadını çıkar canım....

Geçen bende neyim var neyim yok kıyafet kumbarasina attım dolaplar hafifledi vallahi her sene zayıflarım diye saklıyordum
Kizin dolabini da bosaltip silip katlayip yerlestirdim
Dolaplar bitti verilecekler de ayrildi baya bi sey ayirdim hafifledik valla:KK53:
Eki Görüntüle 2263006
Mama sandalyelerinden de vericem bi arkadas istemisti oyle deyince benimki kizgin kizgin bakti dun :KK45:hic bakma dedim hepsini vericem :KK45:hatta senin takim elbisen var ya deyince adam cildirdi beninkilere dokunma diye:KK70:
Evde be kadar az esya o kadar temiz duzenli ev

eşya toplayacaksın gülüm etrafındakilerin haberi yok mu , çok içine sinmiyorsa sadece salonunu temizle ne olur ne olmaz gelen olursa diye o da normal temizlik olsun bence duvar tül perdeye girişme hiç

Kremsiz olacak ama yoksa yağlı gibi iz. Bırakıyor
çok teşekkürler iyi ki söyledin canımcımmm
her çeşidi var kremsizi bebekler için olanı bile var eşim katkı maddesi çok olmaz diye alıp bir ara kullanmıştı azcık :))
çabucak bitinler de onların fazlalığı kalksın bari pazartesi başlarım tekrar kapı çerçeve silmeye 4-5 gün de kirlenmiştir kesin kirlenmemişse de silicemmmmmmm :rolleyes:

X