Yumuşak yüzlü görüyorlar herhalde... Arkadaşıma gelip yerleri bezle silen, ağzı var dili yok kadın bana gelince vileda kullanıyor, işi umursamıyor bir de işim erken bitti diyip 3’te çıkıyor (üstelik tam ücret alıyordu) bir de sürekli kahvesi, çayı yemeği de cabası, beğendiği bir şey olunca da sizin çok kıyafetiniz/çantanız/ayakkabınız vs var bunlar çok güzelmiş bana verir misiniz demelere de başlamıştı, arkasından kaç defa temizlik yaptım. Bir de sürekli geleyim mi diye mesaj atmaya başlayınca engelledim her yerden. Günlük hem 280₺ alıyor hem de hiçbir şey yapmıyordu (yemek, ütü,cam silme vs dahil değil sadece makine vileda toz alma) Ne yazık ki çoğu da böyle... Biraz gülümseyip iyi davranınca sizi insan yerine koymuyorlar. Ben sadece 1 kez mükemmel bir insana denk geldim, her şeyiyle harikaydı. O kızcağız da kpss ile atanıp memur olmustu :) onun adına çok ama çok sevinip kendi adıma çok üzülmüştüm zira bu kadar temiz, saygılı, işine önem veren biriyle daha karşılamadım. Hala görüşüyorum her kuruşu helal olsun (fazla verince bile kabul etmiyordu). Eve de son gelen kadından sonra artık kimseyi almıyorum. Zira onların yapacağı işi kendim de yaparım.