• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağımlılık Yaratan Kitaplar

Arkadaşlar bağımlılık yaratan kitapları birbirimizle paylaşalım ki kitaplara daha da bağlanalım :)

Ben başliyim ilk daha bugün bitirdiğim Suzanne Collins - Açlık Oyunları. Gerçekten bırakamadım kitabı. Muhteşemd, tek kelimeyle :46:

Açlık Oyunları evet çok güzeldi . Zar Adam da öyleydi okudukça okuyası geliyordu insanın

Söylemeyi unuttum.Olasılıksız , Ejderha Dövmeli kız , Yitik Masumiyet , Bir Genç kızın uyuşturucu defteri.

Jean Christophe Grange'ın bütün kitapları... Hem genel kültür ediniyorsunuz, hem de zamanın nasıl geçtiğini anlamadan kendinizi sürükleyici maceraların içinde buluyorsunuz. Elinizden bırakamıyorsunuz. Şiddetle tavsiye ediyorum

"Eroinle dans" Canan Tan her genc kizin okumasi gereken bir kitap diye düsünüyorum.

canan tan yuregım senı cok sevdı dun okudum ve mahvoldum halen cumleler sıırler kafamda sıır tutkunu olarak sıırle askını anlatan bır adam, ımkansız bır ask, bıtmeyen bır ask, kızına aslım dıye ısım koyan aslı ya asık bır adam. öldum sankı ve dunyada degılım gıbıyım cok agladım halen gozlerım doluyor

rüzgar gibi geçti - margaret mitchell

çok güzel bir roman tavsiye ederim..

o kadar bağımlısı olmuştum ki bulaşık yıkarken kuzenime okutturuyodum, düşünün.

eski metini bulun ama.

başlar biraz sıkıcı, anlamanız açısından. bir çok aile var. ama kapılınca süper...

bi yandan hızlı hızlı okuyodum ne olacak diye, bi yandan da bitmesine üzülüyodum..

Kesinlikle Harry potter serisinin hayranıyım.Yahu 7 kitabı kaç kere okudum ama yine okuyorum aynı heyecanla yine okuyorum.Çocuk sayılacak bi yaşta da değilim yani çocuk serisi diyolar ama.Yok valla Harryciğimi hiç kimselere değişmem bağımlıyım kabul ediyorum :9:

stephenie meyerin göçebe kitabı. Alacakaranlık serisinden uzak durabildiğim kadar uzak durmuşumdur ama bu kitabı bir başka güzel. Başı çok sıkıcı olaylar başlayıncaya kadar ama sonrası resmen akıp gidiyor resmen elinizden düşmüyor kitap.

bende bağımlılık yaratan lisede başlayıp her seriyi sabırsızlıkla beklediğim kitaplar ipek ongun un bir genç kızın gizli defteri serisidir..saklıyorum ilerde kızım olursa ona da okutacağım :)

ahmet ümit kitapları

istanbul hatırası
beyoğlu rapsodisi
patasana
sultanı öldürmek
kukla
kavim
.......

hem akıcı hem tarihi bilgi verici
çok sveiyorum bu yazarı

bir de
ahmet hamdi tanpınar ki ben tutkunum kendisine ruhumun sahibi derim hep
onun bütün kitapları bağımlılık yaratır
ama öyle bir kez değil defalarca okunmalı
huzur
mahur beste
saatleri ayarlama enstitüsü
5 şehir

ve oğuz atay kitapları
öyle cümleler vardır ki içlerinde sarsar sizi ömürünüzce unutamazsınız
tutunamayanlar

ve son olarak sevdiğim insanlara hediye ettiğim mutlaka bulunsun dediğim bir kitap
kürk mantolu madonna

çatıyı çoookk eskiden okumuşştum bir kaç kez hem de çok güzeldir .bir yumak mutluluktan önce küçük mucizeler dükkanını okumak gerekir çok tatlı bir kitaptır 470 sayfalık kitabı 3 günde okudum (gerçi yazılar büyük hemen okunuyo:)) olasılıksız,empati kitaplarını da tavsiye ederim . patti smith severlere çoluk çocuk (just kids),orhan pamuk sevmesem de masumiyet müzesi ,elif şafak biraz beni daraltıyoor ama aşk ve araf kitaplarını soluksuz okumuştum . hayatımı değiştiren kitap ise aykut oğut'un evrenden torpilim var ....çılgın türkleri okumadan önce de dirilişi okumanız gerek . ha birde tek nefeste okuyacağınız bi kitap nermin bezmen'in sır adlı kitabı peşinde auroranın incilerini okuyacaksınız sonra bana teşekkür edeceksiniz o derece soluksuz okunuyor :D

kesinlikle elif şafak aşk okunmalı
en son okuduğum mucizeler dükkanı fena olmayan bir kitaptı
şuanda dün başladığım hakan günday piç çok iyi başalamadım ama belki severim bakalım

elif şafak- aşk
robin sharma -ferrarisini satan bilge
bunlar benim başucu kitaplarım her defasında dönüp dönüp bakıyorum güzel cümlelerini

elif şafak- aşk
robin sharma -ferrarisini satan bilge
bunlar benim başucu kitaplarım her defasında dönüp dönüp bakıyorum güzel cümlelerini

Back