• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağımlılık Yaratan Kitaplar

her konu açıldığında yazıyorum
yine yazacağım
halit ertuğrulun bütün kitapları
neden mi
gerçek hayat hikayeleri
ama nasıl hayatlar
nasıl gizemli dünyalar
okuyunca bu insanlar aramızda mı yaşıyormuş diyeceksiniz
birkaç tanesini yazayım, ısrarla tavsiye ederim:
aysel, düzceli mehmet, kendini arayan adam, ateşte yeşerdim, canan, son umut, kendini arayan kadın....

Mutlaka okuyacagım hiç okumadım

His meselesi bişey demeye hakkımız yok ama ben verılen emegede saygı duyulması taraftarıyım ve sanırım huyumda var herşeyı son zerresıne kadar keyıfle yapmak isterim.Kitapta bana keyıf verıyor :1::1: enişteye kıtap hedıye edeceksın maılıne bır pdf dosyası tamamdır.

Mailine bir pdf heee :9: güzelmiş valla :9::9:

yine yazacağım
neden mi
gerçek hayat hikayeleri
ama nasıl hayatlar
nasıl gizemli dünyalar
aysel, düzceli mehmet, kendini arayan adam, ateşte yeşerdim, canan, son umut, kendini arayan kadın....

Ateşte yeşerdim ağlatmıştı beni :5:

Teşekkürler herkes birşeyler yazmış :16:

Uçurtma Avcısını , Elif Şafak-İskender'i çok merak ettim. Öneren çok güzel olsa gerek.

Ben bir kitap daha ekliyim :) Canan Tan-Eroinle Dans

imkansız aşklar evi
ben çok sevdim bu kitabı 400 sayfa olmasına rağman 4 günde bitirdim
şiddetle tavsiye ederim
bide çatı (w.c anrews) die bi kitap vardı onu hala unutamam
bu ikisini okumadıysan kesinlikle oku :34::34::34:

İkisini de okumayı düşünüyorum :23:

Mailine bir pdf heee :9: güzelmiş valla :9::9:

Ateşte yeşerdim ağlatmıştı beni :5:

ateşte yeşerdim yazarın kendi hayatı
ama adını değiştirerek yazmış
ben de okuduğum bütün kitaplarında ağladım galiba
yaklaşıkl 35 kitabını okudum

yine yazacağım
neden mi
gerçek hayat hikayeleri
ama nasıl hayatlar
nasıl gizemli dünyalar

Kendini arayan adam'ı almıştım geçenlerde. Okuyacağım bakalım :31:

okuyrum hala ama şimdi bulamadım kitabi yazarını yazarım gene Kitabın adı Sır tuta bilirmisn ? >) çok guzel çok zevklı butn D&r magazalarında vardır dogrusu

Kızlar bir de size bir şey sorucam. Ben sırf kurmaca roman değilde tarih kitapları da okuyup bilgilenmek istiyorum. Şu ana kadar okuyamadım öyle tarih kitapları sıkıcı geliyordu.Tarihi akıcı hale getiren bi kitap arıyorum. Önerebilir misiniz ?

yine yazacağım
neden mi
gerçek hayat hikayeleri
ama nasıl hayatlar
nasıl gizemli dünyalar

evet gercekten süper kitaplar bende okudum bir kacini
herkezede tavsiye ederim. insan okudukca hayatta neler yasaniyor ögreniyor ve duygulaniyor
düzceli mehmet beni cok yaralamisti:43::43::43::43:

Kızlar bir de size bir şey sorucam. Ben sırf kurmaca roman değilde tarih kitapları da okuyup bilgilenmek istiyorum. Şu ana kadar okuyamadım öyle tarih kitapları sıkıcı geliyordu.Tarihi akıcı hale getiren bi kitap arıyorum. Önerebilir misiniz ?

tarih kitaplari bilmiyorum ama tarihi süper anlatan ve elinde orjinal resimleri olan Talha ugurluel abi var almanyada her ay seminer veriyor mükemmel anlatiyor belki kitaplarida akicidir arastir derim. tv de programida olmali

tarih kitaplari bilmiyorum ama tarihi süper anlatan ve elinde orjinal resimleri olan Talha ugurluel abi var almanyada her ay seminer veriyor mükemmel anlatiyor belki kitaplarida akicidir arastir derim. tv de programida olmali

Teşekkür ederim bakiyim bakalım :)

Back