Bağımlı komşu ve taciz

Çelişkili düşüncelerdesiniz.
Gidip çatmasın diye ilk aşamada anlatmamışsınız, üzerinden zaman geçmiş olmuş bitmiş bir şeyi anlatıp eşinizin tepki göstermesini istiyorsunuz... Anlamsız.

Aslında saplandığım bir durum yok sadece sık sık konu açtığım için göze batıyorum burada yoksa bir çok kadın seneler sonra ancak cesaret edebiliyor boşanmaya. Ama kesinlikle haklısın ki bana çok yazık

Çelişkili düşüncelerdesiniz.
Gidip çatmasın diye ilk aşamada anlatmamışsınız, üzerinden zaman geçmiş olmuş bitmiş bir şeyi anlatıp eşinizin tepki göstermesini istiyorsunuz... Anlamsız.
En azından kendince tavır almasını ve selam vermemesini beklerdim. Çok bir şey değil yani olması gereken de budur.

Siz kendi kendinize dert arıyorsunuz sanırım. Adam sizi kıskanmıyor ve istemiyor belli ki. Boşanmaya da karar vermişsiniz. Neden ısrarla kıskanmadı olay çıkarmadı diye bozuluyorsunuz.

Hayır onun için göze batmıyorsunuz. Borçlar bitince seni dehliycem boşanıcam dedi, başka kadınlara yürüdü, cebinize doktora gidip tedavi olacak parayı koymadı, sigortasız maraba gibi çalıştırdı... Tüm bunları kabul edip kocam kocam yaptığınız için göze batıyorsunuz. Sizdeki gibi yapışmayı kimsede görmedik. Önce boşanırsak başıma bela olur dediniz, sonra anam babam hasta olur dediniz, bir ara eş ailesini yazdınız şimdi de mahalledeki psikopat oğlanı saldınız üstüne. Şişler bıçaklar, kocam hastanelik olur ben de ona bakarım boşanmak zorunda kalmam diye mi düşündünüz?

Hafızanız mı silindi sizin, evlenmeden önceki hayatınızı hatırlamıyor musunuz? Yıllarca komadaydınız da bu adam mı uyandırdı sizi? Bahane üstüne bahane. Tabi millet alay eder, çocuk olsanız içinde bulunduğunuz durumu anlamıştınız şimdiye.

Kiraz aşkoşkom şu şaşırmaların takribi ne zamana kadar bitmiş olur? Adamın umrunda değilsin, afedersin yanından alıp götürse yine devam eder sohbetine muhabbetine, o kadar sallamıyor seni, neden anlamakta güçlük çekiyorsun bu kadar?

Siz ev arkadaşı olmuşsunuz, hatta paylaşımlı otel odasındaki bireyler gibi. Sen tuhaf hissettim diyorsun. Belki inanmadı bile size dikkat çekmek için yapıyorsunuz diye düşündü. Boşan gitsin neyi bekliyorsun ki hala

Ayrilacaginiz adamın kiskanmasını beklemişsiniz yememiş.Gidin calisun gelin evde iş yapın ,yemek bulaşık bedava hizmetçi ,arada sevişin adamın gönlü olsun ama kendinizi kaptırmayın adam yakında tekmeyi atacak,ona göre yaşayın......

Allahtan boşanacaksın haaaa, bir de boşanmasan ne olacak acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…